Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Configuratie ptr VW Bora! Help!
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
pupazadintei

Data înscrierii: 07/Dec/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Sep 03, 2009 4:22 pm    Titlul subiectului: :) Răspunde cu citat (quote)

ideea e ca eu iau muzica pentru mine! nu vreau sa-mi pice geamurile! iau sa zic de nevoie! adica nu sunt genul de om care doreste BUM BUM BUM, ci vreau ceva light! eu ascult si muzica veche, nebunii d-astea!
si pentru ca sunt in mare criza de cash, am facut o investitie sper eu buna! adica mi-am luat ceva de genul:
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/SONY/CDX-GT20/
-> l-am luat ieftin si are tot ce imi trebuie! stiu ca e mai vechi, dar nu ma intereseaza absolut deloc Razz! urmeaza sa imi iau 4 difuzoare! si ma duc sa le montez! la service, pentru ca nu ma pricep de nici o culoare!
-> eu am nevoie de muzica pentru mine, cand ma plimb! si cam atat! poate cand sunt cu baietii si avem chef de glume pe strada, bagam o gloria estefan, o macarena, lambada si o dam tare! atat! nimic mai mult!
-> acum intelegi de ce nu am nevoie de mai mult! Smile

pupazadintei

MesajTrimis: Joi Sep 03, 2009 4:25 pm    Titlul subiectului: difuzoarele :) Răspunde cu citat (quote)

difuzoarele cred ca vor fi ceva de genul:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/SONY/XS-F_1726SE/
-> cu 500 ron (500 si ceva) mi-am luat mp3 player + 4 difuzoare cu care stau linistit! nu am nevoie de mai mult! Smile

danpalarie
Priceput

Data înscrierii: 28/Iul/2009

MesajTrimis: Joi Sep 03, 2009 7:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut, realitatea va fi insa alta, daca ti-ai bagat nasul in muzica si masina, atunci credema ca nu va trece nici o luna si vei zice ca vreau alte difuri. Sincer iti pot da sute de cauze de ce nu e bine sa pui difurile alea pe masina.
in primul rind nu vei avea nici bass nici scena. Gindestete la ceva midbasi pe fata si la coaxiale pe spate. Si eu am inceput astfel punindumi ceva numai sa fie. ca mai apoi sa cheltui toti banii numai pe componente.
Gindestete bine inainte de a face o achizitie. Si ceia ce a zis pigoo e 100 la 100 adevarat. Cel putin spunene cit esti gata sa dai pentru difuri, si atunci iti recomandam noi ceva. O zi buna.

Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Joi Sep 03, 2009 8:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai inceput cu stangul cumparand sony . fail
termini cu dreptul cumparand coaxiale sony... double fail
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
danpalarie
Priceput

MesajTrimis: Joi Sep 03, 2009 9:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pigoo, ai dreptate, insa probabil omul nu stie nimic in audio. Deci per total as propune domnului ceva DLS sau Helix. Dai ceva mai multi bani insa nu vei risca cu sunetul. Sfatul meu, uita de Sony, si vinde dracului playerul ala, mai prost player nu puteai gasi. Cauta ceva la miina a doua pioneer alpine clarion. PA
pupazadintei

MesajTrimis: Joi Sep 03, 2009 10:28 pm    Titlul subiectului: ola Răspunde cu citat (quote)

cred ca pentru nevoile mele, sony sunt arhisuficiente! sunt convins ca aveti dreptate, dar sincer, am reusit sa imi iau astea cu putin noroc! si pentru macarena mea sau lambada merg bine! Smile
bugetul imi era ultra limitat, asa ca nu ma plang!
dar cu siguranta, cand imi voi schimba masina, (sper eu Laughing ), voi intreba si voi lua in consideratie sugestiile voastre!
o sa vad cat de bine se aud chestiile astea! nu sunt un mare fan al bubuielii, asa ca, sper sa fie ok!
-> a zis cineva ca nu ma pricep la sunet! ei bine, iti raspund eu! sunt total pe langa, sunt tufa de venetia! Laughing Laughing nu am nicio treaba cu domeniul asta! Smile
-> tnx a lot Smile

pupazadintei

MesajTrimis: Joi Sep 03, 2009 10:30 pm    Titlul subiectului: :) Răspunde cu citat (quote)

fiti si voi intelegatori, sunt incepator! si pentru mine sunt suficiente! nu mai sariti asa la gatul meu Laughing Laughing
danpalarie
Priceput

MesajTrimis: Joi Sep 03, 2009 10:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok, omule, sa le porti sanatos.
pupazadintei

MesajTrimis: Vin Sep 04, 2009 12:58 am    Titlul subiectului: :) Răspunde cu citat (quote)

danpalarie a scris:
ok, omule, sa le porti sanatos.

Nu am zis-o cu rautate, doamne fereste! Doar ca, pentru mine, pentru buzunarul meu si pentru masina mea, ce am luat e suficient!
Mai ales ca eu planuiesc sa i-o las surora-mii cat mai curand si sa-mi iau altceva! Asa ca, investitia este mai mult pentru ea!
Sunt constient ca nu am luat super "scule", dar este suficient! Sincer sa fiu, daca as fi avut bani, cu siguranta as fi luat cu totul altceva! Chiar ma uitam zilele trecute p-aici si ma durea capul... Imi venea chiar sa nu-mi mai iau nimic cand ma gandeam ca urmeaza sa cumpar eu si ce vad aici! Dar pentru toate exista un inceput!
Si mie imi plac jucariile astea! Sunt asa micute si finute! Sa vedem cum se aud!

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum