| |
| Autor |
Mesaj |
pupazadintei
Data înscrierii: 07/Dec/2008 Mesaje: 16 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Dec 07, 2008 11:49 pm Titlul subiectului: Configuratie ptr VW Bora! Help! |
|
|
Salut,
Sunt extrem de nou aici! Asa ca e posibil sa scot "o perla sau doua"!
Ca sa revin la subiect, am un (o) VW Bora din 2001. Si sunt de parere ca a venit vremea sa fac o schimbare. Vreau sa schimb "sunetul" din masina!
Probabil ma veti intreba cati bani am! Raspunsul este scurt si amuzant! E recesiune! Nu am multi! Daca se poate sa ma ajuti cu cofiguratii cat de cat ieftine! 700 ron! Maxim! SPER!
De ce am nevoie? Un mp3 player + 2 difuzoare (rotunde parca intra in gaurelele alea). Nu am bani de 4. Aaa, si as dori sa aiba intrare USB ptr un stick. Si de subwoofer nu am nevoie. Masina e echipata cu cele standard. Adica un radio-cd VDO + 2 difuzoare fata!
Ce muzica ascult? Pai, muzica veche, muzica house (mai exact moshic, satoshi, sasha si john digweed - astia sunt preferatii mei)... cam de toate! dar primele 2 genuri sunt in top!
Ideea e ca nu vrea sa cumpar ceva slab! Adica sa fie destul de ok! Poate as mai scoate un ban sau doi? Sa iau ceva ok!
Ma ajutati si pe mine?
Multumesc anticipat! _________________ Cu totii suntem curve intr-un fel sau altul, insa voi formati echipa perfecta!
Ultima modificare efectuată de către pupazadintei la Lun Dec 08, 2008 12:39 am, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
pupazadintei
|
|
| Sus |
|
 |
adypala Priceput
Data înscrierii: 15/Iun/2008 Mesaje: 253
|
|
| Sus |
|
 |
pupazadintei
|
Trimis: Lun Dec 08, 2008 12:07 am Titlul subiectului: tnx |
|
|
| adypala a scris: | http://beloud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-4000UB/
iar difuri.......le schimbi pe cele din fata sau le pui in spate? |
pai le schimb pe cele din fata! mi-as cumpara 4 difuzoare, dar nu imi permite bugetul!  _________________ Cu totii suntem curve intr-un fel sau altul, insa voi formati echipa perfecta! |
|
| Sus |
|
 |
pupazadintei
|
|
| Sus |
|
 |
adypala Priceput
|
|
| Sus |
|
 |
pupazadintei
|
Trimis: Lun Dec 08, 2008 12:15 am Titlul subiectului: :) |
|
|
ma omorati! 900 ron pana! uof... _________________ Cu totii suntem curve intr-un fel sau altul, insa voi formati echipa perfecta! |
|
| Sus |
|
 |
pupazadintei
|
Trimis: Lun Dec 08, 2008 12:16 am Titlul subiectului: |
|
|
| adypala a scris: | http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/CRUNCH/Sisteme/GTR_6.5Ci/
680 ron total  |
aaaa!!! sunt 2 la pretul ala? aaa, pai nu stiam!!!!
eu v-am zis ca sunt total pe langa! vai cat de tare! :p
(nu radeti de mine) _________________ Cu totii suntem curve intr-un fel sau altul, insa voi formati echipa perfecta! |
|
| Sus |
|
 |
pupazadintei
|
Trimis: Lun Dec 08, 2008 12:21 am Titlul subiectului: intrebare stupida! |
|
|
Intrebare STUPIDA!!!
- sunt bune difuzoarele Crunch?
(v-am anuntat de la inceput ca sunt total pe langa acest domeniu)
- va intreb acest lucru pentru ca ma incadrez in buget cu playerul pioneer si cu difuzoarele crunch (asta, in cazul in care sunt 2 bucati in pretul acela)  _________________ Cu totii suntem curve intr-un fel sau altul, insa voi formati echipa perfecta! |
|
| Sus |
|
 |
pupazadintei
|
Trimis: Lun Dec 08, 2008 12:37 am Titlul subiectului: alte idei? |
|
|
alte idei mai aveti?
cu toate ca daca este adevarat ca sunt 2 bucati la acel pret (difuzoare crunch), ar fi destul de tentant!  _________________ Cu totii suntem curve intr-un fel sau altul, insa voi formati echipa perfecta! |
|
| Sus |
|
 |
adypala Priceput
|
Trimis: Lun Dec 08, 2008 7:10 am Titlul subiectului: |
|
|
chiar sunt 2 bucati
cred ca in bugetul ala e cea mai buna alegere |
|
| Sus |
|
 |
pupazadintei
|
Trimis: Lun Dec 08, 2008 9:44 am Titlul subiectului: |
|
|
| adypala a scris: | chiar sunt 2 bucati
cred ca in bugetul ala e cea mai buna alegere |
uuu, super veste mi-ai dat!  _________________ Cu totii suntem curve intr-un fel sau altul, insa voi formati echipa perfecta! |
|
| Sus |
|
 |
pupazadintei
|
Trimis: Vin Feb 06, 2009 12:58 pm Titlul subiectului: ! |
|
|
saptamana viitoare e posibil sa fac rost de ceva bani! insa m-am gandit eu si nu fac rost de bani si ptr player si ptr difuzoare! cred ca fac rost de aproximativ 500 ron sapt viit! variantele ar fi in felul urmator! sa iau 4 difuzoare ptr fata si spate! asta daca mai gasesc ce ziceau baietii mai sus! sau sa imi iau player! eu tind spre difuzoare! in maxim 500 ron! voi ce ziceti! acum am un VDO pe masina, cel de fabrica! care merge binisor!  _________________ Cu totii suntem curve intr-un fel sau altul, insa voi formati echipa perfecta! |
|
| Sus |
|
 |
pupazadintei
|
Trimis: Joi Sep 03, 2009 1:37 am Titlul subiectului: Re: ! |
|
|
| pupazadintei a scris: | saptamana viitoare e posibil sa fac rost de ceva bani! insa m-am gandit eu si nu fac rost de bani si ptr player si ptr difuzoare! cred ca fac rost de aproximativ 500 ron sapt viit! variantele ar fi in felul urmator! sa iau 4 difuzoare ptr fata si spate! asta daca mai gasesc ce ziceau baietii mai sus! sau sa imi iau player! eu tind spre difuzoare! in maxim 500 ron! voi ce ziceti! acum am un VDO pe masina, cel de fabrica! care merge binisor!  |
Salutare!
Am revenit... pe timp de criza... am facut rost de ceva bani!
Acum urmeaza sa va cer sfaturi! Ma gandesc sa imi pun 4 difuzoare! Daca fac o treaba, sa o fac bine!
Pentru ca suntem in criza, va rog preturi de criza!
Adica sa nu ne aruncam...
Mp3 player + 4 difuzoare!
Rugaminte : cat mai repede pana nu raman fara bani  _________________ Cu totii suntem curve intr-un fel sau altul, insa voi formati echipa perfecta! |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Joi Sep 03, 2009 3:57 am Titlul subiectului: |
|
|
decat sa iei 4 difuzoare slabute mai bine ia 2 calumea.
decat sa iei 4 difuzoare calumea mai bine ia 2 f calumea si amplificale
asta e felul meu de a gandi . |
|
| Sus |
|
 |
|