|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
toboalpha Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010 Mesaje: 942 Locație: sibiu cluj
|
Trimis: Mar Iun 11, 2013 12:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
vezi ca e la bursa un SPL DYnamics ice 800, poate mai negociezi ceva in privat, eu pe ala as merge, nu as da mai mult de 700 roni pe un amplif la ce iti trebuie tie _________________ BasuL si cu Toba MarE
Alpine 9855r/SPL Dynamics xtr 300d4-ICE-1500D/Focal.ps165 |
|
| Sus |
|
 |
agbl
Data înscrierii: 25/Mar/2012 Mesaje: 41
|
Trimis: Mar Iun 18, 2013 5:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Te rog sa ne tii la curent, cam acelasi lucru vreau sa-l fac si eu (doar ca am deja un Mac 4000d, DD510, cabluri 50mm ASConnect + RCA InPhase).
toboalpha: bine ca ai zis de distribuitor de curent, chiar ma intrebam cum leg 2 amplificatoare cu un singur cablu cat costa unul decent? nu vreau tensiune/voltaj, simplu si bun sa fie. |
|
| Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010 Mesaje: 942 Locație: sibiu cluj
|
Trimis: Mar Iun 18, 2013 5:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
stai linistit ca simplu si bunam si eu luat SH de aici de pe forum, vreo 60 roni am dat pe el. ala o sa ramana pe sistemul meu, am vreo 6 iesiri pe el,de toate felurile
chiar nu stiu catmai costa, gaesti mai greut cu intrare de 50mm si iesire tot 50 si inca una.doua de 35mm sau 25mm
trebe bine intrebat "prietenul" nostru google
daca gasesc unu anunt aici,
baftaaa _________________ BasuL si cu Toba MarE
Alpine 9855r/SPL Dynamics xtr 300d4-ICE-1500D/Focal.ps165 |
|
| Sus |
|
 |
sadcozma
Data înscrierii: 07/Oct/2010 Mesaje: 5 Locație: Buc
|
Trimis: Dum Iun 23, 2013 1:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Am eu asa ceva: 1 intrare / 2 iesiri - 50mm toate 3, daca te intereseaza L-am luat pentru mine dar nu l`am folosit pana la urma. Si am cautat ceva pana sa dau pana asa ceva.. la momentul respectiv era cam singurul care l`am gasit (sau poate nu am cautat eu cat a trebuit)
Arata asa
 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|