| |
| Autor |
Mesaj |
AB87NFS Pasionat
Data înscrierii: 27/Iun/2011 Mesaje: 85 Locație: Rosia Montana
|
Trimis: Mie Iun 05, 2013 12:44 pm Titlul subiectului: Configuratie Seat Leon |
|
|
A trecut ceva timp de cand nu am m-ai scris pe forum dar am fost cam ocupat in ultimele luni. Am avut o multime de proiecte in cap dar am renunta la toate. Acum insa vreau sa fac treaba asa cum trebuie. De aceea am nevoie de niste sfaturi. Vreau sa fac un sistem audio de la A la Z. Bugetul e 5000 6000 ron. Vreau sa stiu tot ce trebuie sa cumpar deoarece vor fi luate toate odata. Vreau sa fac insonorizare. Sistem de difuzoare pe doua cai fata spate, subwoofer in jur de 300,350 W.player,procesor de sunet(daca este nevoie)un amplificator de clasa D, si unul pe 4 canale, kit de cabluri de 50 mm. Astept exemple si daca ar mai trebui sa adaug ceva sistemului. O sa vin si eu cu ceva idei sa va dati cu parerea despre ele. _________________ NO SPEED LIMIT |
|
| Sus |
|
 |
AB87NFS Pasionat
|
|
| Sus |
|
 |
AB87NFS Pasionat
|
Trimis: Mie Iun 05, 2013 1:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
La subwoofer nu stiu inca dar va fi intro cutie custom made. _________________ NO SPEED LIMIT |
|
| Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010 Mesaje: 942 Locație: sibiu cluj
|
Trimis: Mie Iun 05, 2013 8:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu uita de un distribuitor de curent
parerea mea:
DIfuzoare Focal, amplif Focal, player Kenwood.
la amplificatoare am o nelamurire: de ce amplificatoarele alea daca spui ca o sa pui un subwoofer de aprox. 350 rms?
ai suficienta putere in ele pentru ceva peste 500 rms, parerea mea
super tare ce iti doresti, nu te grabi si daca poti asculta cumva difurile inainte e si mai bine, daca ai drum in cj sau sibiu da un semn si poti asculta la mine niste Focal ps 165 sa iti faci o idee, usile sunt insonorizate la mine si o sa am si amplificator pe ele cat de curand.
multa bafta _________________ BasuL si cu Toba MarE
Alpine 9855r/SPL Dynamics xtr 300d4-ICE-1500D/Focal.ps165 |
|
| Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011 Mesaje: 487 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mie Iun 05, 2013 10:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Kenwoodul are cumva time alignment?
Daca nu,opteaza pentru Alpine! |
|
| Sus |
|
 |
AB87NFS Pasionat
|
Trimis: Mie Iun 05, 2013 10:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Treaba cu ascultau e cam nasoala la mine ca nu am unde,cat despre player, nu prea stiu ce ar trebui sa aiba in afara de 3 pre-outuri de 4v....de aceea astept pareri si exemple despre ce ar trebui sa urmaresc la ceea ce cumpar _________________ NO SPEED LIMIT |
|
| Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

|
|
| Sus |
|
 |
AB87NFS Pasionat
|
Trimis: Joi Iun 06, 2013 2:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
cu ce anume se ocupa acest time alignment? _________________ NO SPEED LIMIT |
|
| Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

|
Trimis: Joi Iun 06, 2013 3:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| AB87NFS a scris: | | cu ce anume se ocupa acest time alignment? |
Pai masina fiind un mediu prost de auditie,acest time alignment te ajuta sa reglezi felul in care percepi sunetul de la un anumit difuzor.Adica tu poti seta un anume delay la un difuzor astfel incat perceptia ta fata de sunet va fii ca si cum sunetul ar venii doar din o singura parte.
Poate ca acum ,la inceput,nu iti dai seama de ce beneficii iti aduc astfel de optiuni,dar poate mai incolo,cand o sa vrei mai mult si o sa asculti mai multe sisteme o sa iti dai seama.Mai bine dai acum la inceput un ban,dar stii ca nu faci 10928310928 upgraduri pana ajungi la sunetul dorit! |
|
| Sus |
|
 |
AB87NFS Pasionat
|
Trimis: Joi Iun 06, 2013 4:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
asta si vreau.sa fac un sistem complet calumea sa nu tot fac modificari. de aceea vreau sa aud parerile unor oameni care se pricep mai mult ca mine la chestile astea _________________ NO SPEED LIMIT |
|
| Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

|
Trimis: Joi Iun 06, 2013 7:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si pierdutul baniilor si timpului face parte din toata pasiunea asta.E frumos sa iti faci experienta asa,dar costisitor
Cauta un player bun.De acolo pleaca tot semnalul.Poti sa ai amplifuri si difuzoare high-end si sa sune prost daca tu le dai semnal din Sony entry level.Cunosc multe cazuri de genu.HU-ul e creerul sunetului |
|
| Sus |
|
 |
AB87NFS Pasionat
|
Trimis: Joi Iun 06, 2013 9:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dintre playerele pe care le-ati auzit voi ce mi-ati recomanda. _________________ NO SPEED LIMIT |
|
| Sus |
|
 |
AB87NFS Pasionat
|
Trimis: Joi Iun 06, 2013 10:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
citind pe forum m-am blocat putin.....lumea pe aici ar zice ca nu merita investitia intr-un sistem de difuzoare pe spate, asa sa fie? unu ft bun pe fata si atat.... Si inca o chestie zicea cineva ca e mai ok sa legi difurile si tweterle direct la amplificator fiercare pe un canal si sa renunti la crossovere cum e mai bine? _________________ NO SPEED LIMIT |
|
| Sus |
|
 |
AB87NFS Pasionat
|
Trimis: Joi Iun 06, 2013 10:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
si inca ceva care e treaba cu full active cavad ca lumea recomanda dar eu nu stiu la ce se refera _________________ NO SPEED LIMIT |
|
| Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

|
Trimis: Joi Iun 06, 2013 11:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sistem activ dupa cum suna numele,inseamna sa renunti la tot ce e pasiv(crossovere pasive,gen care le primesti la pachet intr-un sistem de componente) si sa folosesti filtrarea activa (de preferat din player) (referire la playere cu 3 pre out : high,mid si low in cazul unor 3 way, sau high mid si subwoofer in cazul unor 2 way.) |
|
| Sus |
|
 |
|