|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
NRC
Data înscrierii: 13/Feb/2010 Mesaje: 6 Locație: Constanta
|
Trimis: Sâm Ian 14, 2012 12:29 am Titlul subiectului: Configuratie woofer + amp + condensator ? |
|
|
Salut ! Vreau sa achizitionez un woofer + amp ( condensator daca e nevoie ) si nu sunt chiar un "maistru" in domeniul asta , ma gandeam ca imi puteti da idei .
Folosesc un player Pioneer DEH-P3100UB
Dar mai am o dilema , le voi monta pe un vw polo 9n3 motor 1.2 , cam cat ar putea duce bateria stock a masinii cu sau fara condensator ?
Buget cam 15-16 mil. Astept sugestii de woofer + amp +/- condensator , si desigur daca mai aveti nevoie de alte informatii voi raspunde in cel mai scurt timp , multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
NRC
|
Trimis: Sâm Ian 14, 2012 10:53 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu personal ma gandeam la 2x http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/Power_P1224/ cu incinta custom made... dar nu stiu daca o sa duca bateria masinii , nu cred ca am destul loc in portbajalelul meu mic de la polo de o incinta buna pentru 2x jbl-uri ... chiar nu are nimeni nicio sugestie ?  |
|
| Sus |
|
 |
leone Priceput
Data înscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 605 Locație: Brasov
|
Trimis: Sâm Ian 14, 2012 1:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pai cu alea 2 JBL+incinta ai ajuns deja la 15 milioane.... |
|
| Sus |
|
 |
NRC
|
Trimis: Sâm Ian 14, 2012 1:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Am toate materialele necesare pentru a face incinta , dar mi-am dat seama ca un amp decent pentru 2 difuri de genul asta e cam piperat... deci astept alte sugestii |
|
| Sus |
|
 |
zander Pasionat
Data înscrierii: 13/Ian/2010 Mesaje: 64 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Ian 15, 2012 1:07 am Titlul subiectului: |
|
|
Salutare , eu pe o fiesta am avut un xtr 12 , am fost foarte multumit de el , as zice chiar super multumit , incinta am nimerit sa fie facuta de baubau ( asa l-am luat sincer sa fiu ) . Aveam un amplif de aproximativ 1100 w dar nu cred ca am atins nici macar jumatate din puterea lui . In privinta curentului : baterie de 43 , numai stiu exact de cat era alternatorul dar oricum destul de mic . Cabluri de 50 , big3-ul facut si sincer din motive practice am pus si condensator ( il foloseam pe post de distribuitor , aveam amplificate si boxele fata de un mtx micut , ceva gen 2x60 daca mi aduc aminte bine si aveam nevoie sa golesc portbagajul foarte des si asa mi era mai usor ) . Deci din punctul de vedere al masinii si a instalatiei electrice daca pui cabluri groase si bateria sa fie buna eu zic ca poti sa pui fara griji ceva de genul spl xtr ( ma refer ca putere asemanatoare ) ca nu o sa ai stres , vorbesc doar din experienta personala . Sincer eu iti recomand cu caldura un spl xtr , o sa fii mega multumit pentru inceput . |
|
| Sus |
|
 |
NRC
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|