Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Configuratie woofer + amp + condensator ?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
NRC

Data înscrierii: 13/Feb/2010
Locație: Constanta

MesajTrimis: Sâm Ian 14, 2012 12:29 am    Titlul subiectului: Configuratie woofer + amp + condensator ? Răspunde cu citat (quote)

Salut ! Vreau sa achizitionez un woofer + amp ( condensator daca e nevoie ) si nu sunt chiar un "maistru" in domeniul asta , ma gandeam ca imi puteti da idei .

Folosesc un player Pioneer DEH-P3100UB

Dar mai am o dilema , le voi monta pe un vw polo 9n3 motor 1.2 , cam cat ar putea duce bateria stock a masinii cu sau fara condensator ?

Buget cam 15-16 mil. Astept sugestii de woofer + amp +/- condensator , si desigur daca mai aveti nevoie de alte informatii voi raspunde in cel mai scurt timp , multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
NRC

MesajTrimis: Sâm Ian 14, 2012 10:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu personal ma gandeam la 2x http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/Power_P1224/ cu incinta custom made... dar nu stiu daca o sa duca bateria masinii , nu cred ca am destul loc in portbajalelul meu mic de la polo de o incinta buna pentru 2x jbl-uri ... chiar nu are nimeni nicio sugestie ? Very Happy
Sus
leone
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Sâm Ian 14, 2012 1:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai cu alea 2 JBL+incinta ai ajuns deja la 15 milioane....
Sus
NRC

MesajTrimis: Sâm Ian 14, 2012 1:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am toate materialele necesare pentru a face incinta , dar mi-am dat seama ca un amp decent pentru 2 difuri de genul asta e cam piperat... deci astept alte sugestii
Sus
zander
Pasionat

Data înscrierii: 13/Ian/2010
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Ian 15, 2012 1:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salutare , eu pe o fiesta am avut un xtr 12 , am fost foarte multumit de el , as zice chiar super multumit , incinta am nimerit sa fie facuta de baubau ( asa l-am luat sincer sa fiu ) . Aveam un amplif de aproximativ 1100 w dar nu cred ca am atins nici macar jumatate din puterea lui Smile . In privinta curentului : baterie de 43 , numai stiu exact de cat era alternatorul dar oricum destul de mic . Cabluri de 50 , big3-ul facut si sincer din motive practice am pus si condensator ( il foloseam pe post de distribuitor , aveam amplificate si boxele fata de un mtx micut , ceva gen 2x60 daca mi aduc aminte bine si aveam nevoie sa golesc portbagajul foarte des si asa mi era mai usor ) . Deci din punctul de vedere al masinii si a instalatiei electrice daca pui cabluri groase si bateria sa fie buna eu zic ca poti sa pui fara griji ceva de genul spl xtr ( ma refer ca putere asemanatoare ) ca nu o sa ai stres , vorbesc doar din experienta personala . Sincer eu iti recomand cu caldura un spl xtr , o sa fii mega multumit pentru inceput .
Sus
NRC

MesajTrimis: Dum Ian 15, 2012 10:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce ziceti de :

http://www.esderman.ro/pachete-audio-auto-1/amplificator-si-subwoofer/pachet-subwoofer-si-amplificator.html

sau

http://www.esderman.ro/pachete-audio-auto-1/amplificator-si-subwoofer/pachet-spl-dynamics-1000-w.html
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum