| |
| Autor |
Mesaj |
Sholimel Pasionat
Data înscrierii: 26/Noi/2006 Mesaje: 163 Locație: Timisoara
|
Trimis: Lun Ian 14, 2008 11:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
ba ce atata filozofie,dati-le subiectul asta la aia de la mythbusters si gata! pe bune ca ar fi tare,ca vad ca nimeni nu stie cat consuma,de la cativa ml pana la cativa litri???(e......unpic aberat )sau cine stie.... |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Mar Ian 15, 2008 1:28 am Titlul subiectului: |
|
|
la mine a crescut consumul dupa instalarea sistemului audio cu 1..1,5 l/suta dar instalarea a coincis si cu marirea diametrului jantelor(de la 15" la 16") si cu distrugerea completa a traficului in bucuresti...deci nu-s sigur ca-i de vina audio-ul. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Mar Ian 15, 2008 4:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu va mai plangeti mai oamenilor de consum
dacia mea nu are avansu reglat si consuma cam 18% in oras
si nu am decat un player care nu e pe masina deocamdata  _________________ HU: Pioneer 40MP Difuzoare fata: DLS C6A Difuzoare spate: DLS 269 Infinity 475a |
|
| Sus |
|
 |
purebhp Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007 Mesaje: 290 Locație: Constanta
|
Trimis: Mar Ian 15, 2008 7:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| dgdgaby a scris: | nu va mai plangeti mai oamenilor de consum
dacia mea nu are avansu reglat si consuma cam 18% in oras
si nu am decat un player care nu e pe masina deocamdata  |
Nu se plangea nimeni .. a fost o curiozitate (o discutie contradictorie) intre un coleg de-al nostru si un prieten de-al lui si noi am analizat acest "mit" si am discutat despre el ... ca doar de-asta e forum ... Daca aveai curiozitatea sa citesti tot topicul iti dadeai seama de acest lucru si nu mai postai aiurea (a se citi : "sa iasa la numar") |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

|
Trimis: Mar Ian 15, 2008 7:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu ziceam asa ca sa nu va plangeti de un litru in plus
oricum am citit
si tu ai dreptate in ceai zis _________________ HU: Pioneer 40MP Difuzoare fata: DLS C6A Difuzoare spate: DLS 269 Infinity 475a |
|
| Sus |
|
 |
Leutz Priceput

Data înscrierii: 11/Dec/2006 Mesaje: 269 Locație: Iasi
|
Trimis: Mie Ian 16, 2008 7:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nemuritorul Gaby isi face din nou aparitia ... nene ei vorbesc de puteri mari nu de un casetofon cu 2x0.5W putere ... relax  _________________ BMW E36 coupe black diamond
Sony BT-5100 + 2 sets x Rockford Fosgate FNX2514 |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

|
Trimis: Mie Ian 16, 2008 7:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
leutz am inteles nu trebuia sa mai zici si tu
stiu si eu cum e cu consumul la alternator si de ce creste consumul de benzina _________________ HU: Pioneer 40MP Difuzoare fata: DLS C6A Difuzoare spate: DLS 269 Infinity 475a |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Ian 16, 2008 8:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
| bezz a scris: | | la mine a crescut consumul dupa instalarea sistemului audio cu 1..1,5 l/suta dar instalarea a coincis si cu marirea diametrului jantelor(de la 15" la 16") si cu distrugerea completa a traficului in bucuresti...deci nu-s sigur ca-i de vina audio-ul. |
Ti-am mai spus ca nu are legatura ... Cand vom ingreuna masina cu 100-150 kg cel putin din cauza sistemului audio, atunci ne putem uita la consum, sa vedem cat a crescut.
Cand maresti diametrul si tipul jantelor (treci de la jante de tabla la cele de aliaj) si difera si marimea cauciucurilor, si consumul va fi afectat (va creste) deoarece rotile vor fi mai grele iar suprafata de contact dintre acestea si sol va creste. |
|
| Sus |
|
 |
|