|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
-HoR-
Data înscrierii: 21/Iun/2008 Mesaje: 7
|
Trimis: Dum Iun 22, 2008 7:16 pm Titlul subiectului: Crunch vs JBL vs MTX vs MB Quart vs Mac Audio |
|
|
Salut
Vreau un sistem pentru fata (tweeter + Mid Bass + filtru) si coaxial pe spate din acceasi gama ca si sistemul (6,5")
Care dintre cele 5 firme e mai buna?
O clasificare va rog! Un top al acestor marci. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Iun 24, 2008 5:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu exista "cea mai buna".
depinde si de buget.
Din moment ce ai mentionat MB Quart, de ce te mai uiti la mac Audio, Crunch sau JBL? Au targeturi diferite si performante in functie de pret...
MTX sau MB Quart ar fi alegerile mele (ma refer la gamele THX respectiv Formula). |
|
| Sus |
|
 |
EnZ0 Priceput
Data înscrierii: 12/Feb/2008 Mesaje: 264 Locație: Braila/Craiova
|
Trimis: Mar Iun 24, 2008 5:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Precizeaza ce buget ai si spune ce vrei de la difuzoare claritate sau sa sune tare?
App nu zice ca vrei de la difuzoare in acelas timp un sunet clar si sa se auda foarte puternic decat daca esti dispus sa cumperii difuzoare peste medium level, sa insonorizezi usi, difuzoarele sa le amplifici cu un amplificator de calitate etc.(asta in caz ca sesizezi auditiv diferentele de claritate destul de bine)
Precizeaza daca vrei sa le amplifici doar cu playerul sau cu amplificator si daca insonorizezi usile. _________________ Volvo 480 ES , BLACK EDITION, full option, alcantra leather.
Daewoo Tico - in construction - |
|
| Sus |
|
 |
-HoR-
Data înscrierii: 21/Iun/2008 Mesaje: 7
|
Trimis: Joi Iun 26, 2008 5:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut!!!
Bugetul este de 500 lei
Avand in vedere ce firme am mentionat, doresc claritate, si nu am intrebat care este cea mai buna firma, doar am vrut sa stiu care este ma buna dintre ele. Vreau doar sa sune clar, iar pe vitor difuzoarele vor fi si ele amplificate, iar usile antifonate, dar toate la randul lor. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Joi Iun 26, 2008 9:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
| In cazul asta MB Quart ar fi alegerea cea mai buna. FSA 216 si FKA 116 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|