Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Crunch vs JBL vs MTX vs MB Quart vs Mac Audio

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
-HoR-

Data înscrierii: 21/Iun/2008

MesajTrimis: Dum Iun 22, 2008 7:16 pm    Titlul subiectului: Crunch vs JBL vs MTX vs MB Quart vs Mac Audio Răspunde cu citat (quote)

Salut

Vreau un sistem pentru fata (tweeter + Mid Bass + filtru) si coaxial pe spate din acceasi gama ca si sistemul (6,5")

Care dintre cele 5 firme e mai buna?

O clasificare va rog! Un top al acestor marci.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mar Iun 24, 2008 5:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu exista "cea mai buna".
depinde si de buget.
Din moment ce ai mentionat MB Quart, de ce te mai uiti la mac Audio, Crunch sau JBL? Au targeturi diferite si performante in functie de pret...
MTX sau MB Quart ar fi alegerile mele (ma refer la gamele THX respectiv Formula).
Sus
EnZ0
Priceput

Data înscrierii: 12/Feb/2008
Locație: Braila/Craiova

MesajTrimis: Mar Iun 24, 2008 5:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Precizeaza ce buget ai si spune ce vrei de la difuzoare claritate sau sa sune tare?
App nu zice ca vrei de la difuzoare in acelas timp un sunet clar si sa se auda foarte puternic decat daca esti dispus sa cumperii difuzoare peste medium level, sa insonorizezi usi, difuzoarele sa le amplifici cu un amplificator de calitate etc.(asta in caz ca sesizezi auditiv diferentele de claritate destul de bine)

Precizeaza daca vrei sa le amplifici doar cu playerul sau cu amplificator si daca insonorizezi usile.

-HoR-

Data înscrierii: 21/Iun/2008

MesajTrimis: Joi Iun 26, 2008 5:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut!!!

Bugetul este de 500 lei
Avand in vedere ce firme am mentionat, doresc claritate, si nu am intrebat care este cea mai buna firma, doar am vrut sa stiu care este ma buna dintre ele. Vreau doar sa sune clar, iar pe vitor difuzoarele vor fi si ele amplificate, iar usile antifonate, dar toate la randul lor.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Joi Iun 26, 2008 9:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In cazul asta MB Quart ar fi alegerea cea mai buna. FSA 216 si FKA 116
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum