| |
| Autor |
Mesaj |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Sâm Mai 24, 2014 8:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ai reusit ? Cat iese membrana ? Vreau sa verific si eu polaritatile sa vad daca am pus firele cum trebuie, am niste dubii ca nu se aude asa cum ar trebui sa se auda  _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
naiba
Data înscrierii: 04/Mai/2010 Mesaje: 44
|
Trimis: Lun Mai 26, 2014 5:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| da, am reusit. sambata seara am terminat de montat. am intampinat ceva dificultati la instalarea tweeterelor dar am reusit. pentru aflarea polaritatii am folosit ambele metode: adica si cu ledul si cu bateria. la metoda cu bateria intr-adevar la momentul impulsului iese conul difuzorului destul de evident in fata deci se poate folosi ca metoda rapida. |
|
| Sus |
|
 |
LooSeR Priceput
Data înscrierii: 03/Mar/2007 Mesaje: 239
|
Trimis: Lun Mai 26, 2014 6:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai pana la urma ati aflat ?ca e la mintea cocosului
Cu aparat de masura.
Rulezi o melodie . si masori firele - pe curent alternativ. orice aparat de masura iti v-a arata - daca sunt inversate firele. Simplu nu ?
https://www.youtube.com/watch?v=TFlwINTNFqg |
|
| Sus |
|
 |
mateyon Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 211
|
Trimis: Lun Mai 26, 2014 9:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Asa am facut eu la masina mea, am scris pe softpedia si m-au luat aia la suturi... |
|
| Sus |
|
 |
catageo_81 Pasionat

Data înscrierii: 23/Mai/2013 Mesaje: 77 Locație: ploiesti
|
Trimis: Mar Mai 27, 2014 7:48 am Titlul subiectului: |
|
|
| Dar nu puteti sa urmariti difuzorul cum se misca iar apoi daca e nevoie schimbati firele intre ele? Eu asa am facut de multe ori si a fost ok. |
|
| Sus |
|
 |
mateyon Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 211
|
Trimis: Mar Mai 27, 2014 10:09 am Titlul subiectului: |
|
|
| catageo_81 a scris: | | Dar nu puteti sa urmariti difuzorul cum se misca iar apoi daca e nevoie schimbati firele intre ele? Eu asa am facut de multe ori si a fost ok. |
Mie nu-mi iese nicioadata  |
|
| Sus |
|
 |
naiba
Data înscrierii: 04/Mai/2010 Mesaje: 44
|
Trimis: Mar Mai 27, 2014 6:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
| LooSeR a scris: | pai pana la urma ati aflat ?ca e la mintea cocosului
Cu aparat de masura.
Rulezi o melodie . si masori firele - pe curent alternativ. orice aparat de masura iti v-a arata - daca sunt inversate firele. Simplu nu ?
https://www.youtube.com/watch?v=TFlwINTNFqg |
pai da. cu aparat de masura. dar sunt cazuri cand nu ai la indemana asa ceva. am intrebat pana si cativa vecini si nu aveau. asa ca te descurci cu ce ai. |
|
| Sus |
|
 |
|