Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

de ce???
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Sâm Ian 27, 2007 10:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Audi_A6 a scris:
ce sa-ti fac dc pici examenele,..mai invata si tu Razz

la cat de coaja este dacia, nu trebuie sa modifici mai nimica in ea ca sa se auda bine....iar dc nu ai bani am si condensator de 2 farad si jbl gto75.2 de vanzare...ca eu nu suport lucrurile care nu arata aproape noi...le-am cumparat acum 2 zile de la un prieten, dar nu ma incanta cum arata,..poate pt dacia ta nu ar conta aspectul asta Very Happy

inca nu le-am pus la bursa, te astept cu o oferta

mai baiatule dar tu esti cam a dracu bag seama. te rog lasa tonul mai jos si nu mai fa pe cocosul. esti primul coforumist care a reusit sa ma enerveze.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
neuron
Priceput

Data înscrierii: 27/Dec/2006
Locație: bucuresti pe stanga

MesajTrimis: Sâm Ian 27, 2007 3:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@audi_A6 -> nu sunt adeptul lucrurilor SH...indeiferent de masina pe care urmeaza se la pun!!! poate sa fie peste ceea ce am eu nevoie la momentul respectiv! cu putin imaginatie si ceva banuti poti face o dacie sa sune si sa arate de invidiat!!! le poti pune pe bursa linistit!!!
@roby -> boxele pe fata sunt montate in usi dar atunci cand voi schimba usile le voi monta in incinte iar cele de pe spate sunt prinse direct in tabla aia de pe spate fara incinte!!!!

Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Sâm Ian 27, 2007 4:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

neuron & asus, daca ma exprim cu alt ton nu inseamna ca sunt al draku... dar se pare ca invidia isi face locul si asta nu ar trebuii aici pe forum unde cred eu, toti incercam sa ne ajutam intr-un fel sau altul.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Dum Ian 28, 2007 3:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Te rog controleaza acest ton, nu apare nici o invidie (ce ar fi de invidiat?). Ceea ce apare este aerul tau de superioritate care deranjeaza lumea, atat pe cei vizati cat si pe ceilalti cititori.
Sus
neuron
Priceput

MesajTrimis: Dum Feb 04, 2007 8:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cat sa aiba RMS-ul in punte http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/PYLE/PLAD212/ ???
credeti ca se potribeste cu GTO 1204 BR ????

asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Dum Feb 04, 2007 8:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aprox 350 rms. o punte la 4 ohm e suma puterilor rms pe 2 canale la 2 ohm. adica 175+175.
Sus
neuron
Priceput

MesajTrimis: Mar Feb 06, 2007 12:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce parere ai despre acel amplif? cunosti ceva despre el?? este potrivit pt JBL GTO 1204 BR sau ar trebui altceva la 400w?
neuron
Priceput

MesajTrimis: Joi Feb 08, 2007 12:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu.mi poate raspunde nimeni la intrebarea de mai sus???chiar nu stie nimeni ...nimic depsre acel amplif???

P.S @mihai : macar este pe stoc???

Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Feb 09, 2007 5:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stiu doar ca acel amplificator nu se gaseste pe stoc, cred ca il cauta asus de cand a devenit modelator Very Happy
dar lasa ca imi iau eu dacie sa ma faca si pe mine modelator be-loud
Sus
pesteimputit
Pasionat

Data înscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Vin Feb 09, 2007 5:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bai baiatule, eu inteleg ca esti frustrat ca el are dacie si tu cielo dar te sfatuiesc sa termini odata cu tonul asta, nimeni nu este obligat sa te suporte si sincer incepi sa ma calci pe nervi. Am inteles ca nu prea te pricepi si ca dai sfaturi proaste din cauza ca nu stii ce spui dar cand mai ai si atitudinea asta devii suparator. Ia asta ca un avertisment!
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Vin Feb 09, 2007 2:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

neuron a scris:
nu.mi poate raspunde nimeni la intrebarea de mai sus???chiar nu stie nimeni ...nimic depsre acel amplif???
P.S @mihai : macar este pe stoc???

Amplificaotrul ar duce ok un woofer de 300W dar in acest moment nu este disponibil. Importatorul nu a mai adus aceste amplificatoare de cateva luni dar promite ca va relua importurile curand.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Vin Feb 09, 2007 6:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Audi_A6 a scris:
stiu doar ca acel amplificator nu se gaseste pe stoc, cred ca il cauta asus de cand a devenit modelator Very Happy
dar lasa ca imi iau eu dacie sa ma faca si pe mine modelator be-loud

esti fenomenal...
Sus
neuron
Priceput

MesajTrimis: Vin Feb 09, 2007 10:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@mihai: mersi mult...
@audi_A6: raspunsurile tale m-ar ajuta mai mult daca ar fi la subiect...aceeasi atitudine de superioriate ai avut-o si http://www.be-loud.ro/forum/care-pe-care-t1617.html daca ma taie capul sa bag 3000 de euro in dacia mea e bine daca ma bag 200 de euro iar e bine!!! raspunde la subiect! NU o lua ca pe un avertisment!

neuron
Priceput

MesajTrimis: Lun Feb 12, 2007 3:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Ground_Zero/Titanium/GZTA_2000TX/ se poate lega in punte pt a obtine 1x300 in 4 ohm??? daca este recomandat pt JBL GTO 1204 BR??? trebuie un amplif mai mare... un sub mai mare sau se "pupa " astea 2?
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Lun Feb 12, 2007 6:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca spune "stabil in 2 ohm" ar trebui sa aibe o punte de 300...de conectat in punte sigur se poate, potrivit schitei de mai jos:

GZTA 2000TX.jpg
 Description:
 Filesize:  99.72 KB
 Viewed:  355 Time(s)

GZTA 2000TX.jpg

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următoare
Pagina 7 din 9

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum