Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

DEH-P40MP + boxe ...?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
snaky_2004

Data înscrierii: 01/Aug/2007

MesajTrimis: Mie Aug 01, 2007 10:20 am    Titlul subiectului: DEH-P40MP + boxe ...? Răspunde cu citat (quote)

Am comandat http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P40MP/
si acum caut un sistem de 13 cm pt fata la un Logan. Boxe coaziale, pe fata, nu ma intereseaza. Pana acum mi-a fost recomandat un sistem hertz ( modelul nu il mai tin minte ) la vreo 300 si ceva de ron. Rog colegii forumisti, sa ma ajute in alegerea difuzoarelor. Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Aug 01, 2007 10:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poi zi si tu un buget .. care il ai la dispozitie pentru ele. te sfatuiesc sa inverci de 16.5 nu sunt greu de montat .dar vei avea un bass mai bun decat de la un sistem de 13
Sus
snaky_2004

MesajTrimis: Mie Aug 01, 2007 11:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buget: in jur de 340 ron...400 max.
Stiu ca ar fii bass mai mare dar trebuie decupat din usa, nu ?
Sus
Golan_cu_Logan

Data înscrierii: 11/Apr/2007

MesajTrimis: Mie Aug 01, 2007 2:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Se folosesc inele adaptoare de MDF , fara sa tai din usi.
Sus
snaky_2004

MesajTrimis: Mie Aug 01, 2007 4:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In cazul in care se pune un astfel de inel difuzorul nu iese in fata un pic? Cum ar arata? Are cineva pus pe masina inele si are poze la dispozitie?
Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Mie Aug 01, 2007 7:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da, vezi la prezentari sisteme,masinile lui asus si sharkky... i guess
plus topic-ul lui dorin

_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Mie Aug 01, 2007 7:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

snaky_2004 a scris:
In cazul in care se pune un astfel de inel difuzorul nu iese in fata un pic? Cum ar arata? Are cineva pus pe masina inele si are poze la dispozitie?

depinde de cum vrei Idea

poti sa pui inelul mai gros si sa te lipesti cu el de fata din plastic a usii , in acest caz masca difuzorului nu o sa vina la nivelul fetei de usa.
sau...poti sa pui un inel mai subtire asa incat masca sa vina la nivelul fetei de usa.

usa 7.jpg
 Description:
 Filesize:  404.83 KB
 Viewed:  302 Time(s)

usa 7.jpg

Sus
KRZ
Priceput

MesajTrimis: Mie Aug 01, 2007 7:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/forum/dacia-logan-t3191.html
uite asa arata.. copyright "asus" deci nici o diferenta.. alte grile la fetzele de boxe si asa alea de logan sunt de cacao...
o recomandare de difuzoare http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Classic_C6A/ am auzit seria B pe acelas model de HU suna f f clar.. coboara destul de mult deci C sunt peste cel putin la partea de innalte sigur au alt TW
nu am auzit boxe de la focal dar am auzit suburi si am ramasa Shocked foarte clar frate http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Access_165_A1/ pe una din astea 2 as merge.. eu
Sus
snaky_2004

MesajTrimis: Mie Aug 01, 2007 10:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am fost la un magazin in TM si am ascultat Infinity Kappa 50.7 CS ( 520 Ron) si ar mai fii fost un Focal 130 A1 (371 Ron) care nu erau instalate. Infinity se aude bine, dar are un pret prea mare...si bass-ul ...cam lipseste...Cand am mers sa intreb de inele am aflat ca is la vreo 100 ron Shocked
Am ramas masca... ce sa mai zic la asa pret, in felu asta mai bine cumpar de 13:) Din cate am inteles Focal-urile astea ar fii cam la acelasi nivel cu infinity seria kappa si nici Classic nu ar fii de aruncat. Cred ca, cele doua firme au ramas pe lista...voi ce spune-ti?
Multumesc mult pt raspunsurile de pana acum...( masinile alea arata super...sper ca in curand sa o pot poza si eu pe a mea:) )
Sus
_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Joi Aug 02, 2007 9:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

inelele poti sa le faci tu Idea cu un pic de indemanare o bucata de mdf si un traforaj ,pendular etc
in privinta difuzoarelor iti recomand sa le asculti ...asta daca poti Very Happy
cu infinity eu am avut numai neplaceri ...la un sub kappa perfect s-a rupt spiderul iar la un set de boxe surroundul s-a facut praf
Sus
KRZ
Priceput

MesajTrimis: Joi Aug 02, 2007 10:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poi boxe la poti lua de pe be-loud la cele mai ieftine preturi.. una e sa asculti boxe pe stand una.. pe masina depinde de usi.. inelele sunt usor de facut 100 RON wow.. deci zic sa ramai intre dls si focal...
Sus
snaky_2004

MesajTrimis: Joi Aug 02, 2007 12:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

_vrx_ a scris:
snaky_2004 a scris:

depinde de cum vrei Idea

poti sa pui inelul mai gros si sa te lipesti cu el de fata din plastic a usii , in acest caz masca difuzorului nu o sa vina la nivelul fetei de usa.
sau...poti sa pui un inel mai subtire asa incat masca sa vina la nivelul fetei de usa.

Am decis sa cumpar focal-urile 165 A1. Acum, vream sa va intreb, daca lipesc inelul de usa nu exista riscul sa se deslipeasca din cauza vibratiilor? _vrx_ tu cum ai prins difuzoarele?
Sus
_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Joi Aug 02, 2007 3:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am pus fibrochit , dupa care le-am prins cu 3 suruburi de 5 mm cu cap ingropat, iar pe inteior am folosit piulita tip fluture.
cutia de fibrochit se gaseste la mag auto in general si costa in jur de 150 mii cutia (sa ai grija la intaritor), piulite etc la brico.
Sus
snaky_2004

MesajTrimis: Vin Aug 03, 2007 11:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc f mult pt sfaturi, sunt f multumit de boxe si de mp3. Mai ramane tubu si statia de luat ( asta mai incolo :d). Inca o data multumesc...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum