Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

despre mdf
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Glosar - termeni din domeniul car audio

Autor Mesaj
AnDrU
Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Joi Iun 28, 2007 10:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asus, intradevar era iesit braduletul cel mai apropiat de gaura si astfel spatiul s-a marit cu vreo 2 mm
2 straturi de insonorizant in plus fata de mine inseamna iar vreo 3 mm
si unde mai punem si grosimea difuzorului care si la tine am vazut ca e tot sub panou
iar partea de jos a gaurii poate sa se distanteze cativa milimetri fata de usa fara sa se observe
=> ajungem la vorba ta ca diferenta e nesemnificativa Embarassed

niq, sa pui doar un inel peste panou nu cred ca ai cum pentru ca va trebuie sa impingi panoul mult spre tabla usii si va arata ca dracu`
iar daca pui si dedesupt si deasupra, iarasi cred ca va arata ca dracu` Smile si nu cred ca ar face diferenta prea mare al doilea inel
cat de repede am sa cumpar si eu difuzoarele si am sa le montez (doar ca nu ma pot hotara de care Crying or Very sad ) si am sa revin cu poze
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Joi Iun 28, 2007 11:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai bun, atunci pun doar un inel sub fatza de usa si de el prind difuzorul.
nu o sa zdrangane fatza de usa? ca practic nu mai e prinsa de nimic in jurul difuzorului...

asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Joi Iun 28, 2007 11:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai din cate tin eu minte, nici adaptorul ala nu strangea ce stii ce fata de usa. oricum, daca pui difuri de 16, si capacul deasupra fetei de usa, dar prins in PAL (cum e la mine, vezi poza) ghici cine e facuta sandwich intre capac si inel Very Happy

Picture 003.jpg
 Description:
 Filesize:  223.27 KB
 Viewed:  866 Time(s)

Picture 003.jpg

Sus
niq
Audiofil

MesajTrimis: Vin Iun 29, 2007 1:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asa Very Happy
trebuia sa vina prinsa in ceva insa nu-mi dadeam seama in ce Rolling Eyes

AnDrU
Priceput

MesajTrimis: Vin Iun 29, 2007 8:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu cred ca am facut o gafa cu inelele ..
le-am rotunjit pe interior in ideea "sa ncapa difuzorul" care ar avea cica 14 cm, dupa pdf
sper sa nu fie nevoie sa fac altele
abia astept sa imi ajunga dls r6a Wink
Sus
niq
Audiofil

MesajTrimis: Vin Iun 29, 2007 8:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

andru, spuneai ca le-ai facut pe gratis... eu vreau pentru niste GZ MK2, poti sa-mi faci si mie ceva care sa se potriveasca? sau macar da-mi 2 bucati de placaj din ala ca le decupez eu...chiar nu am de unde sa fac rost... platesc eu transportul si eventual cat ceri tu in plus. le poti trimite prin posta romana...daca vrei, bineinteles. ti-as fi recunoscator Smile
AnDrU
Priceput

MesajTrimis: Vin Iun 29, 2007 9:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

se rezolva
spune`mi diametrul interior si exterior si am sa il rog pe tatal meu sa mai faca o pereche
sa nu te astepti sa fie taiate perfect, ca nu le taie cine stie ce robot Smile
daca e nevoie mai dai cu smirghel/pila
Sus
niq
Audiofil

MesajTrimis: Mar Iul 03, 2007 2:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tin sa-i multumesc lui Andru inca o data pentru placile din MDF! Smile
si daca te pot ajuta vreodata cu ceva, spune-mi.
placile au ajuns cu bine, le-am ridicat astazi. astept sa termin cu bacul si imi iau si boxele, si sper ca in weekend sa le si montez. o sa pun si poze. multe poze Very Happy

AnDrU
Priceput

MesajTrimis: Mar Iul 03, 2007 10:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

n`ai pentru ce
spor la "prelucrat"
Sus
Wizard
Pasionat

Data înscrierii: 22/Oct/2006
Locație: Arad

MesajTrimis: Vin Iul 27, 2007 11:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am si eu o intrebare, nu stiti de unde as putea sa imi cumpar niste inele din mdf sau pal pt a=mi monta niste sisteme pe fata de 16,5 pe un logan?sau dc face cineva, poate ma ajuta si pe mine, bineinteles contra cost Smile ms
moga_mihai
Priceput

Data înscrierii: 19/Iul/2007
Locație: Bucuresti !

MesajTrimis: Lun Ian 21, 2008 6:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in legatura cu pal vs mdf

yo am facut unele din pal si le-am "uns" cu ulei ars si le-am lasat la uscat...nu kred k se mai atinge apa de ele Very Happy

ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Joi Ian 24, 2008 8:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dgdgaby a scris:
dar inelele de pal nu se pot vopsi un pic Very Happy

rasina de fibra de sticla si nu mai ai treaba

Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Joi Ian 24, 2008 11:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da! recunosc ca face treaba mai buna rasina, dar mai simplu e cu vopsea pt cei care nu stiu cu fibra
powerangels

Data înscrierii: 10/Mai/2008
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Sâm Mai 10, 2008 9:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

baieti,eu vreau sa va spun ca am facut rost de niste placi de fibra ptr fetele de usa fatza dacie berlina,urmeaza tapitarea cu o mocheta si daca imi permit si o isonorizare numai de bine sa fie, daca nu,nu.Succesuri la toti. Very Happy
Sus
mikemike

Data înscrierii: 20/Mai/2008
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Mie Mai 21, 2008 2:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am si eu o intrebare : inelele de MDF se pot monta pe tabla...fara sa dau fata de usa jos?
Masina e LOGAN. Sau e prea mica gaura fetei de usa, si nu se pot baga pe acolo?
am gasit inelele astea... http://www.car-hifi.ro/2007/12/06/inele-mdf-logan/
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Glosar - termeni din domeniul car audio Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare
Pagina 4 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum