|
|
|
Autor |
Mesaj |
Zdrang Pasionat

Data înscrierii: 16/Feb/2007 Mesaje: 112 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Feb 24, 2007 11:38 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu am avut un Beltronics i-something Âși apoi un Cobra - sincer nu Âștiu ce model, tata are monopol pe ele de la o vreme
Din ce am observat, beltronics dĂŁ multe alarme false faĂŸĂŁ de Cobra, deÂși fac parte cam din aceeaÂși categorie de preĂŸ - pictograme, fĂŁrĂŁ sintezĂŁ vocalĂŁ Âși alte bĂŁlĂŁrii. Ca distanĂŸĂŁ de detecĂŸie, ambele au cam aceeaÂși razĂŁ de acĂŸiune, sĂŁ zic 300-400-500m, Ăźn funcĂŸie de cum e plasat radarul faĂŸĂŁ de tine. CĂŁ ĂŁla te ia chipurile de la 1km, asta e altĂŁ poveste  |
|
Sus |
|
 |
DJ19VEL
Data înscrierii: 28/Iul/2006 Mesaje: 12
|
Trimis: Dum Mai 13, 2007 12:56 am Titlul subiectului: |
|
|
Am si eu o intrebare .... vreau sa imi iau un Cobra neaparat... dar diferenta de bani dintre modele se justifica numai prin numarul de alarme false sau si distanta de atentionare. Spiritul econom imi spune sa renunt la LCD in favoarea pictogramelor si sa aleg un 9330 care mi se pare bunicel(repet nu am nici o cunostinta asupra detectoarelor, de asta v-am intrebat). In final intrebarea care se deduce de mai sus : COSTUL RIDICAT AL UNOR MODELE DE SE JUSTIFICA PRIN NUMARUL DE ALARME FALSE SAU TINE CONT SI DE DISTANTA DE ATENTIONARE? Adica as suporta un bazait in plus dar nu as vrea sa fac rabat de la distantza. Voi ce ziceti?
Multumesc anticipat! |
|
Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum Mai 13, 2007 3:33 am Titlul subiectului: |
|
|
pai ia gangeste-te putin,..dc detectorul tau bazaie mai mereu tu ce faci? pui frana de fiecare data??? e ca bancul ala cu lupul la oi...si o iei sigur!! cel mai bine e sa nu aibe pic de alarme false si sa detecteze de de la vre-o 500m...asta ar fi cel mai bine, eu am un cobra ESD 7000 (cel mai ieftin) si sincer il tin degeaba, caraie mereu.. nici frana nu mai pun, dar nici nu trec cu mult peste limita legala, fac acelasi sport ca si inainte sa-l am, adica belesc bine cochii si ma uit dupa radare,camere, si mai putin atent la trafic..
eu as merge pe ceva un pic mai scump care are modul invatare. |
|
Sus |
|
 |
DJ19VEL
|
Trimis: Dum Mai 13, 2007 9:31 pm Titlul subiectului: Cobra |
|
|
Intr-adevar ai dreptate cu alarmele false. Din cate am vazut eu mai ales pe la benzinarii da alarme false.... Alin poti sa imi spui si mie ce model de corba ai, din moment ce esti multumit de el ca sa stiu si eu. Multumesc pt raspunsuri |
|
Sus |
|
 |
add
Data înscrierii: 09/Mai/2007 Mesaje: 5 Locație: craiova
|
Trimis: Lun Mai 14, 2007 8:40 am Titlul subiectului: |
|
|
eu iti recomand beltronics.eu am unul 965 si sunt foarte multumit de el.da foarte rar alarme false iar radarul il depisteaza de la 1,5-2 km indiferent de drum.si eu le-am testat pe toate mai alea ca lucrez la o firma care vinde astfel de produse.cele mai bune sunt de departe beltronics si chiar daca au un pret mai ridicat isi merita banii.bel 965-8000000 si parerea mea este ca e in primele detectoare de pe piata.oricum ia-ti beltronics indiferent de model,ca tot e mai bun decat orice cobra |
|
Sus |
|
 |
muntos Pasionat
Data înscrierii: 10/Feb/2007 Mesaje: 112
|
Trimis: Mie Mai 16, 2007 1:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am si eu o intrebare : am un Beltronics 975 si aproape la orice benzinarie sau supermarket cu usi glisante imi bipaie. Indiferent daca e setat pe mod City sau Highway. Se poate face ceva in privinta asta ? Sunt pe alta banda aceste semnale decat radarele ca sa pot sa le dezactivez linistit ? |
|
Sus |
|
 |
DJ19VEL
|
Trimis: Mie Iun 13, 2007 11:09 pm Titlul subiectului: Sal |
|
|
Din cate stiu eu radarele politiei sunt in banda K. De obicei usile de la benzinarii fac detectoru sa bazaie pe benzile X si Ka, dar nu e o regula. Eu am intalnit benzinarii unde imi arata si K dar nu trecea intensitatea semnalului nicioadata de 2 din 8. Oricum daca poti sa inchizi banda X ar fii un lucru bun, pt ca acolo chiar nu are ce sa gaseasca. Eu mi-am luat un Cobra 9117, nu cine stie ce, dar oricum mai bun decat ESD 700. Aproape 0 alarme false, cine stie cand il mai apuca.
Bafta! _________________ High on life, low on gas... |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|