Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Detectoare Radar
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Detectoare radar, alarme auto

Autor Mesaj
Razvan
Priceput

Data înscrierii: 30/Iul/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Feb 12, 2007 12:38 am    Titlul subiectului: Detectoare Radar Răspunde cu citat (quote)

WHISTLER/BELTRONICS/COBRA..poate sa imi recomande cineva un anumit model..sau..cineva care a cumparat unul..cum functioneaza..?..care sunt mai bune..?..si cat de bune..?
..nu conteaza banii..dar..totusi sa nu depaseasca 200-250 eur..multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Razvan
Priceput

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 11:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

..se pare ca nimeni nu este interesat de topicul meu..in cazul asta cred ca se poate inchide..
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 1:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Probabil nu ai primit raspuns pentru ca nu multa lume are detectoare de 200 de euro...

Eu am un Cobra 9500 de 4,5 milioane.
Are LCD text pe care iti indica banda in care a prins semnal si puterea semnalului pe o scala de la 1 la 5, are sinteza vocala, 2 functii foarte utile de reducere a deranjului (AutoMute si IntelliMute) si cam atat.
Ca performante strict radar e inca devreme sa ma pronunt, de 2-3 saptamani de cand il am am intalnit un singur radar si am fost avertizat corect cu vreo 300-400m inainte. Probabil ar fi tipat si mai tare dar ieseam din pasajul Muncii pe Mihai Bravu spre Dristor si nu avea cum sa prinda din groapa... dupa ce am iesit a inceput sa urle si la MegaImage era echipajul (era 12 noaptea si ma asteptam oricum sa fie radar acolo).
Da alarme false toata ziua prin oras, piuie de 3 ori in 10 minute dar doar cu o liniuta de semnal si te obisnuiesti sa le ignori, cand e semnal puternic urla mai tare si n-ai cum sa nu-l auzi.
Pana acum sunt multumit dar nu am nici termen de comparatie, e primul meu detector.
Sus
Razvan
Priceput

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 4:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

..mersi de raspuns mihai..credeam ca nu e nimeni interesat de detectoare radar..oricum..din cate am aflat pana acum, detectoarele ieftine dau f multe alarme false, si detecteaza mai putine tipuri de radare si mai tarziu decat cele scumpe..as fi dispus sa investesc mai mult pentru ceva bun..din cauza asta am deschis acest topic..
..referitor la firme, am auzit ca beltronics ar fi mai bun..alte pareri..?
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 5:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fiecare zice ca e mai bun ce are in masina sau ce vinde... nu exista inca suficienti clienti sau suficienta experienta pentru a spune care sunt mai bune sau care au un raport pret performanta mai bun.
treaba cu sensibilitatea e importanta intr-adevar, vrei sa sune cat mai devreme... dar daca e mai sensibil da si mai multe alarme false, e adevarat, stii ca-s false dupa puterea mica a semnalului prins.
Daca ma intrebi pe bine, Bel si Cobra stiu ca sunt bune, dar asta nu inseamna ca Whistler nu sunt bune. Pur si simplu nu am incercat Whistler si nu stiu...
Ce stiu insa e clar: Maruhama si alte marci dubioase sunt slabe.... foarte slabe Smile (vezi pct 1)

Ce-ar fi sa imi pun 3 detectoare in masina (alimentare am) si sa merg asa vreo 2 saptamani? As putea sa fac un test comparativ... hmmm... dar cred ca innebunesc de la bazaieli Very Happy
Sus
Hyundai 78
Pasionat

Data înscrierii: 10/Dec/2006

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 8:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut. Eu tot un cobra am, e adevarat ca e un model de acum 2 ani, dar pana in prezent sunt multumit de el. Cu exceptia alarmelor false care le da, am reusit performanta de a nu mai lua nici o amenda radar de cand l-am achizitionat, si in acest timp am facut peste 260.000 KM.
Apropo de ce ziceai tu Mihai: chiar esti dispus sa faci testul cu 3 detectoare? Sincer cred ca dupa 2 zile ori arunci detectoarele pe geamul masinii ori o sa te deplasezi cu tramvaiul Smile . Asta nu inseamna ca nu sunt si eu interesat de rezultat dar nu cred ca merita sa-ti tocesti nervii pentru un test.

Razvan
Priceput

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 9:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

..inca ceva..exista o alta solutie pentru alimentarea unui detector..?..ca nu as vrea sa alimentez de la bricheta ca sa stau mereu cu firul ala intins prin masina..!
Sus
Hyundai 78
Pasionat

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 9:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Binenteles ca exista. Poti sa-l pui oriunde vrei, numai ca trebuie sa-i tragi o alimentare separata cu un fir ascuns. De exemplu eu il am sus deasupra oglinzii si l-am alimentat de la plafoniera. Firul vine pe sub cupola si nu se vede nimic. Ai grija cand il alimentezi sa nu incurci plusul cu minus ca il arzi.
Razvan
Priceput

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 9:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

..da..ai dreptate..la plafoniera nu m-am gandit..e o idee buna..(nu cred ca o sa ma incurc la montaj pentru ca o sa folosesc un aparat de masura.. Smile..sa fiu mai sigur )
Sus
Hyundai 78
Pasionat

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 9:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sper sa nu te superi de intrebare, dar vreau sa ma asigur ca nu faci vreo greseala: sti sa folosesti un aparat de masura nu? vezi ca e curent continuu nu alternativ.si pt a fi sigur cand gasesti plusul incearcal cu un minus de undeva de la caroserie. mai bine verifici de 5 ori decat sa arzi un detector.
sper sa nu te superi de intrebare.

Razvan
Priceput

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 9:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Smile ..nu ma supar stai linistit..si..da stiu sa folosesc un aparat de masura
Sus
Razvan
Priceput

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 10:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

totusi sunt curios care ar fi diferenta dintre un detector de 2-3 mil si unul de 6-7 mil, cu specificatii asemanatoare..chiar se merita diferenta de bani..?..din cate am observat pana acum, cele mai scumpe au sinteza vocala si display cu text fata de cele mai ieftine, cu pictograme..exista cineva pe forum sa imi dea un sfat..?..eventual cineva care a incercat un detector Beltronics..
Sus
Razvan
Priceput

MesajTrimis: Dum Feb 18, 2007 8:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

..nu mai are nimeni nimic de adaugat..?
Sus
AlinC

Data înscrierii: 01/Aug/2006

MesajTrimis: Lun Feb 19, 2007 11:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce pot sa spun ca am un Cobra de acum 3 ani si sunt f multumit de el...... l-am avut tot timpul ascuns in diverse locuri.
inainte aveam o dacie 1300 si era ascuns in husa de la parasolar.acum am un logan si l-am avut ascuns in zona lampii de la plafon....chiar daca era apropape de tabla(ceea ce nu este prea recomandat) a mers ff bine.....imi da alarme false, dar se merita pertotal.....ce pot sa spun am vazut si unele mai scumpe cobra cat si bel, parerea mea este ca raportul performanta pret nu prea se justifica pt bel, sunt ff bune, dar eu cred ca sunt prea sucmpe pt ceea ce stie sa faca......al meu de exemplu a costat doar 100 doalri, dar m-am jucat cu unele de 200-300 dolari cobra mai ales, si sincer, nu am fost "dat pe spate" de ele, intradevar "parca" dadeau mai putine alarme false dar mult prea putine in raport cu al meu....asa ca , din experiente mea, cobra raport performanta pret este ok, si ma refer aici la cobra de pana in 200 doalri....multa bafta, oricare il ai , tot este bine sa mergi preventiv.....
cu stima......
Sus
Razvan
Priceput

MesajTrimis: Sâm Feb 24, 2007 1:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mersi mult de raspuns Alin..la acelasi lucru m-am gandit si eu in ultimul timp..cred ca am sa merg pe cobra..un model nu f scump, cum vroiam initial..bafta
..pacat ca nu mai sunt si alti posesori de antiradare pe acest forum sa ne dea si noua mai multe detalii.. Mad
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Detectoare radar, alarme auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum