| |
| Autor |
Mesaj |
chris Priceput

Data înscrierii: 21/Oct/2006 Mesaje: 220 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Apr 10, 2007 8:30 pm Titlul subiectului: Re: Dezamagire "in stoc" BMW Seria 5 E60 |
|
|
| aphedrone a scris: | Salutari. Dupa cum spuneam am fost foarte dezamagit sa vad cu ce vine in stoc seria 5 (masina din clasa premium cica) in termen de sunet:
- doar 6 difuzoare
- in usile din fata sunt niste difuri de carton Philips de 10cm
- tweeterele sunt in pilon
- pe spate are langa tetiere acelas carton Philips de 10 cm si o gaurica libera pentru tweetere
- amplificarea HUD este cea mai slaba din cate sisteme serie am auzit pana acum, probabil e MAX 10w |
si doua woofere sub scaunele din fata --- tin sa precizez
|
|
| Sus |
|
 |
aphedrone
Data înscrierii: 31/Mar/2007 Mesaje: 12
|
|
| Sus |
|
 |
chris Priceput

|
Trimis: Mie Apr 11, 2007 10:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
da, se pare ca ai dreptate cu saritul. nu am citit toate posturile, numai ca o sa fie ft greu de instalat daca vrei sa le pui tot sub scaune (pt SQ ar fi minunat) si le va trebui incinta pt ca respira mult pe la praguri - cred ca ai observat sunetul scos de presiunea de aer
tie iti trebuie ceva de genul http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Pioneer/TS-SW841D/ - linkul dat de tine nu merge
ar fi bine daca se poate face si o incinta micuta sub scaun dar nu mai stiu ce spatiu este acolo si cred 98% ca scunele sunt electrice.
|
|
| Sus |
|
 |
Gi
Data înscrierii: 21/Mar/2007 Mesaje: 13 Locație: Brasov
|
Trimis: Joi Apr 12, 2007 6:01 am Titlul subiectului: |
|
|
Cum sunt asezate sub scaune?
Da-ne ceva detalii, eventual poze, daca se poate.
|
|
| Sus |
|
 |
aphedrone
|
Trimis: Joi Apr 12, 2007 12:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
De ce sa fie greu de instalat? Trebuie sa fac ceva modificari in plus? Inca nu am desfacut sa vad cum arata dar daca adancimea de montare se potriveste, ar trebui ca totul sa fie ok. Sau?
Poza atasata nu este facuta de mine, dar lamureste ce se gaseste sub scaune.
M-am uitat pe linkul cu sub-ul Pioneer. Se pare ca numai Pioneer si Earthquake fac sub-uri cu adancime asa mica. Un link pentru a vedea Earthquake http://www.mrcdr.com.au/Auto/earthquakesubs.html - cel cu princina este al doilea de sus in jos.
Nu as vrea sa ma arunc la unul sau la altul fara sa stiu exact daca se potriveste. Asa ca cel mai probabil voi da unul dintre scaune jos, pentru masuratori exacte.
Am gasit si un .pdf care explica cum sa scoti scaunele pentru a ajunge la subwoofere.
Cat despre construirea unei incinte sub scaune mai de doamne ajuta, zau, nu ma pricep si nici nu cunosc pe cineva in care sa se priceapa. Daca aveti voi vreo recomandare, va ascult bucuros.
| Description: |
|
| Filesize: |
105.94 KB |
| Viewed: |
442 Time(s) |

|
|
51.91 KB |
431 Time(s) |

|
|
|
| Sus |
|
 |
aphedrone
|
Trimis: Joi Apr 12, 2007 12:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am mai gasit ceva chestii interesante pe tema. Un baiat a masurat toata treaba si a impartasit-o cu noi. Check it out. Se pare ca Pioneerul dat in linkul de mai sus nu o sa incapa deoarece are dimensiunea de 6.25 iar incinta arata de 5.7. Bad fuking news.
| Cum arata incinta & wooferul original. Masurile in inch ("). 1" = 2.54cm |
|
33.39 KB |
439 Time(s) |

|
|
|
| Sus |
|
 |
chris Priceput

|
Trimis: Joi Apr 12, 2007 1:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
se poate face o incinta acolo dar greu. sa o faca cineva cu experienta in asa ceva.
vb cu mihai daca poate sa te ajute cu ceva si am sa intreb si eu pe cineva sa vad ce zice. keep in touch.
L.E. am vb cu cineva si spune ca daca vrei ca masina sa cinte va trebui sa schimbi unitatea centrala pt ca procesorul este problema sunetului si chiar daca vei schimba difurile tot nu va cinta cum trebuie. a facut treaba asta la un e46 dar reusita a fost dupa indelungi zile de munca. semnalul trebuie luat inainte de intrarea in procesor, iar despre suburile de sub scaune nu am mai avut timp sa vb pt ca trebuia sa plece.
cam asa ceva va trebui si la tine
|
|
| Sus |
|
 |
floryn1987
Data înscrierii: 18/Apr/2017 Mesaje: 11
|
Trimis: Joi Apr 27, 2017 8:22 am Titlul subiectului: Difuzoare Neamplificate E60 |
|
|
Salut. Imi puteti spune si mie care difuzoare sunt amplificate si care nu? Am sistemul cu doua difuzoare sub scaunele fata, doua in plafonul de pe spate, doua difuzoare in usile fata si unul in bord, nu stiu daca sunt tweetere in usile fata. Vreau sa iau semnal pentru amplificator separat de cel al masinii + subwoofer 600W RMS si imi trebuie un semnal neamplificat pentru ca nu vreau sa amplific de doua ori semnalul. Ceva pareri?
Masina BMW 520D M Sport 2008
PS: acum am observat ca ultimul post a fost facut acum 10 ani
|
|
| Sus |
|
 |
|