|
Autor |
Mesaj |
dieselstorm Pasionat

Data înscrierii: 22/Dec/2017 Mesaje: 127 Locație: Ialomita
|
Trimis: Sâm Feb 10, 2018 6:37 pm Titlul subiectului: Dif-uri de 16,5 fara amplificare |
|
|
Salut forum! Am un tovaras care e dispus sa dea intre 500 si 700 de lei pe niste difuzoare care sa sune bine si tare, fara amplificare si pe player-ul stock al masinii (Opel Astra H), fiindca nu le mai aude deloc pe cele OEM din cauza subwoofer-ului.
M-am gandit in primul rand la Focal RSE-165 pentru ca pe fata are loc pt tweeter separat, iar pe spate coaxiale tot din gama Auditor si anume RCX-130 (omul vrea neaparat si pe spate).
I-am explicat ca va fi foarte limitat dpdv al sunetului din cauza player-ului stock dar nici de ala nu vrea sa se desparta.
E potrivita recomandarea mea? Stiti ceva mai eficient in banii astia si in situatia in care nu vrea alt player?
Multumesc anticipat! _________________ Quality over quantity. |
|
Sus |
|
 |
IcecreamGroove
Data înscrierii: 25/Dec/2017 Mesaje: 13 Locație: Hunedoara
|
Trimis: Sâm Feb 10, 2018 7:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai degeaba cumpara alte difuzoare mai sanatoase daca tot atata putere baga in ele. Sa inteleg ca are doar o singura intrare RCA pe headunit, de asta nu pune amp pe medii si inalte ? |
|
Sus |
|
 |
dieselstorm Pasionat

Data înscrierii: 22/Dec/2017 Mesaje: 127 Locație: Ialomita
|
Trimis: Sâm Feb 10, 2018 10:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu are RCA-uri deloc. A montat statia cu sub-ul printr-un adaptor hi-low. Am vrut sa il conving sa schimbe player-ul daca nu le amplifica, sa ia ceva care stie macar un hpf, dar degeaba ) Pentru filtre a zis ca asteapta sa ia un fel de mixer care sa ii taie bass-ul din dif-uri, nu prea am inteles...
El a zis ca in viitor vrea sa mai bage bani in sunet si de-asta m-am gandit ca ar fi potrivite Focal-urile astea ca in cazul in care o sa vrea sa le amplifice si p-astea (desi nu cred), sa aiba ceva de calitate deja montat.
Ideea e ca el cauta sa obtina maximum de la dif-uri fara sa fie amplificate (oricat de putin ar insemna acest "maxim" ) ).
Legat de player, mi-a zis ca pierde nu stiu ce setari din calculatoru masinii sau are un meniu pe care il pierde daca schimba cu unul aftermarket. _________________ Quality over quantity. |
|
Sus |
|
 |
IcecreamGroove
|
Trimis: Sâm Feb 10, 2018 11:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Poate are HU din ala foarte complicat de scos sau de inlocuit.  |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
Trimis: Dum Feb 11, 2018 1:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
HU foarte complicat pe astra h? )))
Ăsta e genu de om pe care trebuie sĂŁ-l lași Ăźn pacea lui interioarĂŁ dacĂŁ nu vrea sa fie ajutat.
Player aftermarket pioneer FD + adaptor comenzi volan/display, boxe aftermarket și nu se mai cĂŁca atĂąt pe el. RCA pt. sw, hpf si lpf din player. _________________ https://i.ibb.co/gDnJydH/248672136-4487603014658514-640329769410830447-n.jpg
Ultima modificare efectuată de către VanIIa la Dum Feb 11, 2018 7:17 pm, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
IcecreamGroove
|
Trimis: Dum Feb 11, 2018 4:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu vazusem ca e vorba de Opel Astra H haha. Transmite-i recomandarea lui VanIIa si poate pana la urma il convingi sa ia HU nou ! |
|
Sus |
|
 |
The_Audio_Dog Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 216
|
Trimis: Dum Feb 11, 2018 8:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am eu niste alpine R-S65 noi noute, nefolosite
merg bine si pe player si pot fi si amplificate ulterior, daca te intereseaza astept un semn _________________ Nu mai ini dati mesaje private caci nu va pot raspunde, mi s-a blocat mesageria privata |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
dieselstorm Pasionat