Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Dif-uri de 16,5 fara amplificare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
dieselstorm
Pasionat

Data înscrierii: 22/Dec/2017
Locație: Ialomita

MesajTrimis: Sâm Feb 10, 2018 6:37 pm    Titlul subiectului: Dif-uri de 16,5 fara amplificare Răspunde cu citat (quote)

Salut forum! Am un tovaras care e dispus sa dea intre 500 si 700 de lei pe niste difuzoare care sa sune bine si tare, fara amplificare si pe player-ul stock al masinii (Opel Astra H), fiindca nu le mai aude deloc pe cele OEM din cauza subwoofer-ului.

M-am gandit in primul rand la Focal RSE-165 pentru ca pe fata are loc pt tweeter separat, iar pe spate coaxiale tot din gama Auditor si anume RCX-130 (omul vrea neaparat si pe spate).

I-am explicat ca va fi foarte limitat dpdv al sunetului din cauza player-ului stock dar nici de ala nu vrea sa se desparta.

E potrivita recomandarea mea? Stiti ceva mai eficient in banii astia si in situatia in care nu vrea alt player?

Multumesc anticipat!

IcecreamGroove

Data înscrierii: 25/Dec/2017
Locație: Hunedoara

MesajTrimis: Sâm Feb 10, 2018 7:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai degeaba cumpara alte difuzoare mai sanatoase daca tot atata putere baga in ele. Very Happy Sa inteleg ca are doar o singura intrare RCA pe headunit, de asta nu pune amp pe medii si inalte ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dieselstorm
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Feb 10, 2018 10:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu are RCA-uri deloc. A montat statia cu sub-ul printr-un adaptor hi-low. Am vrut sa il conving sa schimbe player-ul daca nu le amplifica, sa ia ceva care stie macar un hpf, dar degeaba Smile) Pentru filtre a zis ca asteapta sa ia un fel de mixer care sa ii taie bass-ul din dif-uri, nu prea am inteles...

El a zis ca in viitor vrea sa mai bage bani in sunet si de-asta m-am gandit ca ar fi potrivite Focal-urile astea ca in cazul in care o sa vrea sa le amplifice si p-astea (desi nu cred), sa aiba ceva de calitate deja montat.

Ideea e ca el cauta sa obtina maximum de la dif-uri fara sa fie amplificate (oricat de putin ar insemna acest "maxim" Smile) ).

Legat de player, mi-a zis ca pierde nu stiu ce setari din calculatoru masinii sau are un meniu pe care il pierde daca schimba cu unul aftermarket.

IcecreamGroove

MesajTrimis: Sâm Feb 10, 2018 11:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poate are HU din ala foarte complicat de scos sau de inlocuit. Wink
Sus
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Dum Feb 11, 2018 1:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

HU foarte complicat pe astra h? Smile)))

Ãsta e genu de om pe care trebuie sĂŁ-l lași Ăźn pacea lui interioarĂŁ dacĂŁ nu vrea sa fie ajutat.

Player aftermarket pioneer FD + adaptor comenzi volan/display, boxe aftermarket și nu se mai cĂŁca atĂąt pe el. RCA pt. sw, hpf si lpf din player.

Ultima modificare efectuată de către VanIIa la Dum Feb 11, 2018 7:17 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
IcecreamGroove

MesajTrimis: Dum Feb 11, 2018 4:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu vazusem ca e vorba de Opel Astra H Very Happy haha. Transmite-i recomandarea lui VanIIa si poate pana la urma il convingi sa ia HU nou !
Sus
The_Audio_Dog
Priceput

Data înscrierii: 02/Mar/2014

MesajTrimis: Dum Feb 11, 2018 8:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am eu niste alpine R-S65 noi noute, nefolosite
merg bine si pe player si pot fi si amplificate ulterior, daca te intereseaza astept un semn

VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Lun Feb 12, 2018 9:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Noi vorbim de sistem, el vine cu coaxiale Smile)))
dieselstorm
Pasionat

MesajTrimis: Lun Feb 12, 2018 11:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Apreciez ajutorul, baieti! Ca player ma gandeam la Pioneer MVH-280FD iar ca adaptoare am gasit asa:

- (pt instalare player AM, nu stiu daca e nevoie ) http://www.be-loud.ro/produse/Integrare-OEM/OPEL/Cablaj-adaptor-Opel-ISO-55-232-02/

- (pt comenzi volan, nu stiu daca e ce trebuie) http://www.be-loud.ro/produse/Integrare-OEM/OPEL/Adaptor-comenzi-volan-OPEL-2004---2010-CTSVX002.2/

Pt. display nu am gasit nimic. Are vreo denumire specifica?

VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Lun Feb 12, 2018 11:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E Ăźn cablaj dar cel mai bine intrĂŁ pe chat sĂŁ-ți dea ei exact ce ai nevoie iar Ăźn caz ca nu merg sa fie rĂŁspunzĂŁtori.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum