| |
| Autor |
Mesaj |
paulteroristu
Data înscrierii: 24/Iul/2006 Mesaje: 3 Locație: bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Lun Iul 24, 2006 8:43 am Titlul subiectului: |
|
|
daca esti sigur ca atata este locul mergi pe dls b6 iar daca este mai mic mergi pe dls b5!!!!
o zi buna |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Mar Aug 01, 2006 11:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Diferenta este, ignorand preferinta noastra pentru DLS, si sunetul net superior, in opinia noastra, ca difuzoarele DLS sunt pe 4 ohmi iar cele din GTO de la JBL sunt pe 2 ohmi (necesita amplificare cu statie stabila in 2 ohmi).
Daca tii la astfel de lucruri, difera si tara de origine (JBL - manufacturate in China, DLS - Suedia) |
|
| Sus |
|
 |
Fery_ Pasionat

Data înscrierii: 30/Iul/2006 Mesaje: 146 Locație: deva
|
Trimis: Mie Aug 02, 2006 12:55 am Titlul subiectului: tot eu :) |
|
|
| din cate stiu eu ......cu cat lucrezi pe impedanta mai mica cu atat calitatea sunetului va fi ceva mai slab........ |
|
| Sus |
|
 |
paulteroristu
|
Trimis: Vin Aug 04, 2006 12:46 am Titlul subiectului: |
|
|
| Vladutz a scris: | Diferenta este, ignorand preferinta noastra pentru DLS, si sunetul net superior, in opinia noastra, ca difuzoarele DLS sunt pe 4 ohmi iar cele din GTO de la JBL sunt pe 2 ohmi (necesita amplificare cu statie stabila in 2 ohmi).
Daca tii la astfel de lucruri, difera si tara de origine (JBL - manufacturate in China, DLS - Suedia) |
vreau si eu sa stiu daca se poate dc toata lumea lauda DLS e prima oara cand aud de ele si nici in magazine nu dau de ele nici nu am gasit pe cineva sa vad cum se aud mi-e ca le cumpar si sa nu fie vai de capu lor,as vrea si parerea unuia care are pe masina dls....ms mult pt raspuns _________________ Imi place sa petrec la bautura sa ma-ntrec,sunt ciumeg(de cand am permisu beau numai apa plata) |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Vin Aug 04, 2006 12:55 am Titlul subiectului: |
|
|
eu am pe fata DLS C5 si sunt foarte multumit.
vad ca esti din Bucuresti, daca vrei poti sa le asculti, da-mi un PM. |
|
| Sus |
|
 |
paulteroristu
|
Trimis: Vin Aug 04, 2006 1:02 am Titlul subiectului: |
|
|
| mihai a scris: | eu am pe fata DLS C5 si sunt foarte multumit.
vad ca esti din Bucuresti, daca vrei poti sa le asculti, da-mi un PM. |
nu prea am timp ca veneam oricum ms spune-mi si mie te rog ce sunt chestiile alea de plastic de pe fir de la boxele astea ms mult http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/DLS/Sisteme/DLS_B6/ _________________ Imi place sa petrec la bautura sa ma-ntrec,sunt ciumeg(de cand am permisu beau numai apa plata) |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Vin Aug 04, 2006 1:07 am Titlul subiectului: |
|
|
Sunt filtrele pentru woofer si tweeter.
orice sistem de difuzoare care se respecta are filtre si calitatea lor are un impact destul de mare asupra performantelor si pretului unui sistem.
rolul lor este de a separa semnalul audio pentru cele 2 componente: bass-ul si mediile in woofer, inaltele in tweeter. |
|
| Sus |
|
 |
|