Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

diferentza dintre jbl si dls pls raspuns rapid

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
paulteroristu

Data înscrierii: 24/Iul/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun Iul 24, 2006 12:25 am    Titlul subiectului: diferentza dintre jbl si dls pls raspuns rapid Răspunde cu citat (quote)

vreau si eu sa stiu care este diferentza intre http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/DLS/Sisteme/DLS_B6/ si http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/JBL/GTO/GTO6537/ astept raspuns multumesc mult

Ultima modificare efectuată de către paulteroristu la Mar Iul 25, 2006 1:49 am, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Iul 24, 2006 8:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca esti sigur ca atata este locul mergi pe dls b6 iar daca este mai mic mergi pe dls b5!!!!

o zi buna
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Mar Aug 01, 2006 11:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Diferenta este, ignorand preferinta noastra pentru DLS, si sunetul net superior, in opinia noastra, ca difuzoarele DLS sunt pe 4 ohmi iar cele din GTO de la JBL sunt pe 2 ohmi (necesita amplificare cu statie stabila in 2 ohmi).

Daca tii la astfel de lucruri, difera si tara de origine (JBL - manufacturate in China, DLS - Suedia)
Sus
Fery_
Pasionat

Data înscrierii: 30/Iul/2006
Locație: deva

MesajTrimis: Mie Aug 02, 2006 12:55 am    Titlul subiectului: tot eu :) Răspunde cu citat (quote)

din cate stiu eu ......cu cat lucrezi pe impedanta mai mica cu atat calitatea sunetului va fi ceva mai slab........
Sus
paulteroristu

MesajTrimis: Vin Aug 04, 2006 12:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vladutz a scris:
Diferenta este, ignorand preferinta noastra pentru DLS, si sunetul net superior, in opinia noastra, ca difuzoarele DLS sunt pe 4 ohmi iar cele din GTO de la JBL sunt pe 2 ohmi (necesita amplificare cu statie stabila in 2 ohmi).

Daca tii la astfel de lucruri, difera si tara de origine (JBL - manufacturate in China, DLS - Suedia)

vreau si eu sa stiu daca se poate dc toata lumea lauda DLS e prima oara cand aud de ele si nici in magazine nu dau de ele nici nu am gasit pe cineva sa vad cum se aud mi-e ca le cumpar si sa nu fie vai de capu lor,as vrea si parerea unuia care are pe masina dls....ms mult pt raspuns

mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Vin Aug 04, 2006 12:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am pe fata DLS C5 si sunt foarte multumit.
vad ca esti din Bucuresti, daca vrei poti sa le asculti, da-mi un PM.
Sus
paulteroristu

MesajTrimis: Vin Aug 04, 2006 1:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mihai a scris:
eu am pe fata DLS C5 si sunt foarte multumit.
vad ca esti din Bucuresti, daca vrei poti sa le asculti, da-mi un PM.

nu prea am timp ca veneam oricum ms spune-mi si mie te rog ce sunt chestiile alea de plastic de pe fir de la boxele astea ms mult http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/DLS/Sisteme/DLS_B6/

mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Vin Aug 04, 2006 1:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt filtrele pentru woofer si tweeter.
orice sistem de difuzoare care se respecta are filtre si calitatea lor are un impact destul de mare asupra performantelor si pretului unui sistem.

rolul lor este de a separa semnalul audio pentru cele 2 componente: bass-ul si mediile in woofer, inaltele in tweeter.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum