|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
AnDrU Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 377 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Vin Ian 05, 2007 9:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
ma refeream ca un sub reda 30 hz la 100-200-300 W rms
iar mie la ovale imi trebuie ~45 hz la 10-20-30 W rms cat poate playerul
evident nu vreau de la ovale doar bass. de la 45 hz, pana sus .. cat poate tweeterul, daca or avea
so .. lasand la o parte chestiile teoretice .. recomanda si tu o pereche, care suna bine dupa parerea ta. ziceam mai sus de o pereche MTX, le`ai auzit? |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
|
| Sus |
|
 |
AnDrU Priceput

|
Trimis: Vin Ian 05, 2007 10:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai asa mai bine mai adun bani si iau un sub si un amplif
asta era ideea .. nu vor fi amplificate  |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Vin Ian 05, 2007 10:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
| in cazul asta eu in locul tau as astepta dupa un sub. daca masina e si hatchback, ovale puternice pe spate devin absolut inutile in prezenta unui subwoofer. poti opta in schimb pentru niste coaxiale micute, 16,5 cm max, neamplificate, ceva modest gen CS de la jbl, dar doar in cazul in care difurile fata nu vor face fata subului. in cazul tau, daca nu esti pretentios la capitolul SPL, poti rezolva subul si amplificarea necesara destul de ieftin, si rezultatele vor fi mult mult mult peste coaxiale ovale fie ele amplificate, in gama 30-80 Hz. |
|
| Sus |
|
 |
AnDrU Priceput

|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 2:23 am Titlul subiectului: |
|
|
in momentul de fata am
hu : pioneer 4800
fata: dls b5a
spate: logan stock - blaupunkt 15W rms daca nu ma insel
interesant e ca am ramas impresionat in mod placut de blaupunkturile astea, se tin destul de bine dupa dls`uri cu hpf din hu la 100 hz
atunci oare cum ar fi un amplif magnat rx22 si un sub jbl gto 1200B ?
avand in vedere ca pot pune hpf la 120 hz si blaupunkturile astea urla pe medii de`ti strica creierii, ar avea rost sa pun altceva pe spate? |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|