Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

difuzoare auto diferenta fata de sitem pt PC

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
bm3rmy

Data înscrierii: 31/Oct/2008

MesajTrimis: Mar Mai 04, 2010 12:40 pm    Titlul subiectului: difuzoare auto diferenta fata de sitem pt PC Răspunde cu citat (quote)

Salutare.
Pun o intrebare prosteasca poate.
Stiu cum suna o pereche de boxe cu amplif incorporat pt Pc dar nu stiu cum suna cele dedicate auto+amplificator.
Care sunt mai bune la SQ si si ca putere RMS; si dau si un set de referinte:
Boxe:
http://www.emag.ro/boxe/boxe-microlab-20-solo-707-08-110w-rms-wooden-finish--pSOLO-7
sau
Dif auto+amplif
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Classic_B5A/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_225/
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Alpine/PMX_Series/PMX-F640/

Pt ca ma gandeam daca e o caruta de bani sistemul de difuzoare + amplif pt masina, nu e o solute buna un sistem de PC in masina?

Intreb doar, nu dau cu *paru* Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cipry

Data înscrierii: 30/Mai/2009
Locație: dolj

MesajTrimis: Sâm Mai 08, 2010 4:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sal.boxele de casa ,cele din linkul tau sunt alimentate de la 220v.ca sa le poti pune la masina iti mai trebuie un inventor de calitate (nu din piata).ia cu incredere un sistem de boxe(nu coaxiale) si un amplificator.in functie de masina pe care o ai s-ar putea sa trebuiasca si o antifonare cat de cat pe unde vibreaza cate ceva.am mai vazut sistem pc 5.1 in masina,dar acesta avea transformator de 12v,deci mergea si pe auto ,dar suna penibil.culmea ca proprietarului ii placea Smile
Sus
bm3rmy

MesajTrimis: Lun Mai 10, 2010 9:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut,
Ideea postului e de a afla diferenta de calitate, si putere a unui sitem auto ca cel precizat anterior fata de unul de calculator.
Acum am la PC un sitem logitech 2.1 luat cu aprox 3 mil si se aude foarte bine. Ideea e, un sistem de 5 mil dedicat auto se ridica la valoarea celui de 3mil pt PC?
Sus
Dj Dog
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 01/Feb/2008
Locație: Bucuresti / titan

MesajTrimis: Lun Mai 10, 2010 10:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca stii ce sa ie sistemul auto i ii va da clasa celui de pc
Sus
bm3rmy

MesajTrimis: Lun Mai 10, 2010 11:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dj Dog - tocmai asta tot intreb.
Ce sa iau sa sune bine si la o suma rezonabila.
Ca daca e sa luam tot ce e mai scump adica zeci si zeci de milioane, atunci nu e nici o surpriza sa se auda bine si tare.
Toata ideea e calitate la pret acceptabil, nu pe gratis dar nici enorm de scumpe. Daca e sa luam scumpe rau atunci punem o boxa de casa de vreo 7-8 mil cu un sistem auto de acelasi pret si boxa de casa face tzandari sistemul auto. banuiesc
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum