|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
bm3rmy
Data înscrierii: 31/Oct/2008 Mesaje: 30
|
|
| Sus |
|
 |
cipry
Data înscrierii: 30/Mai/2009 Mesaje: 27 Locație: dolj
|
Trimis: Sâm Mai 08, 2010 4:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
sal.boxele de casa ,cele din linkul tau sunt alimentate de la 220v.ca sa le poti pune la masina iti mai trebuie un inventor de calitate (nu din piata).ia cu incredere un sistem de boxe(nu coaxiale) si un amplificator.in functie de masina pe care o ai s-ar putea sa trebuiasca si o antifonare cat de cat pe unde vibreaza cate ceva.am mai vazut sistem pc 5.1 in masina,dar acesta avea transformator de 12v,deci mergea si pe auto ,dar suna penibil.culmea ca proprietarului ii placea  |
|
| Sus |
|
 |
bm3rmy
|
Trimis: Lun Mai 10, 2010 9:44 am Titlul subiectului: |
|
|
Salut,
Ideea postului e de a afla diferenta de calitate, si putere a unui sitem auto ca cel precizat anterior fata de unul de calculator.
Acum am la PC un sitem logitech 2.1 luat cu aprox 3 mil si se aude foarte bine. Ideea e, un sistem de 5 mil dedicat auto se ridica la valoarea celui de 3mil pt PC? |
|
| Sus |
|
 |
Dj Dog Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 526 Locație: Bucuresti / titan
|
Trimis: Lun Mai 10, 2010 10:32 am Titlul subiectului: |
|
|
| daca stii ce sa ie sistemul auto i ii va da clasa celui de pc |
|
| Sus |
|
 |
bm3rmy
|
Trimis: Lun Mai 10, 2010 11:00 am Titlul subiectului: |
|
|
Dj Dog - tocmai asta tot intreb.
Ce sa iau sa sune bine si la o suma rezonabila.
Ca daca e sa luam tot ce e mai scump adica zeci si zeci de milioane, atunci nu e nici o surpriza sa se auda bine si tare.
Toata ideea e calitate la pret acceptabil, nu pe gratis dar nici enorm de scumpe. Daca e sa luam scumpe rau atunci punem o boxa de casa de vreo 7-8 mil cu un sistem auto de acelasi pret si boxa de casa face tzandari sistemul auto. banuiesc |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|