| |
| Autor |
Mesaj |
flavius328i
Data înscrierii: 24/Noi/2012 Mesaje: 16
|
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Lun Mar 17, 2014 5:41 am Titlul subiectului: |
|
|
Pai asa niste chestii imi trebuie si mie dar eu am chevy aveo sedan, oare s-or potrivi cu mici ajustari? si va intreb o chestie, nu cumva un dif oval suna mai prost in adaptorul ala de platic decat daca il prind direct in polita? ma gandesc ca plasticul ala vibreaza sau nu e acustic?
inele mdf nu se pot face si pt ovale? asta in ideea sa nu mai decupez tabla..mersi |
|
| Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
Data înscrierii: 18/Noi/2009 Mesaje: 414 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Lun Mar 17, 2014 10:10 am Titlul subiectului: |
|
|
| alecspc a scris: | | inele mdf nu se pot face si pt ovale? asta in ideea sa nu mai decupez tabla..mersi |
Se pot face la fel de simplu ca si la cele rotunde.
Eu mi le-am facut din tego, nu au iesit perfect cu pendularul dar oricum sunt ascunse si nu se vad! |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
Trimis: Lun Mar 17, 2014 2:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Daca e sa recurg la metoda cu inele las treaba pe mana unui tamplar. Calitatea audio e afectata daca un oval sta prins pe inele fata de cazul in care e prins direct in polita? parca nu ma indur sa stai tabla |
|
| Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
|
Trimis: Lun Mar 17, 2014 3:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ideea este ca difuzorul sa fie asezat pe ceva cat mai rigid iar inelul de mdf este perfect pentru acest lucru! Daca il montezi direct pe tabla, multe din vibratii or sa fie preluate de aceasta si sunetul deja va fi influentat destul de tare!
In cutia cu care ti-au venit difuzoarele nu are cumva si o hartiuta cu dimensiunile care trebuiesc taiate pentru a monta difuzorul? Daca are, e foarte simplu, te duci la oricine care are scule si ti le face in 10 minute! |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
Trimis: Lun Mar 17, 2014 10:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mi-a dat cineva care si-a vandut masina niste BLAUPUNKT-uri moca, stiu ca nu se compara cu cele de la hertz dls etc dar vreau sa vad doar cam cum se aud la mine..in felu asta imi dau seama daca merita sa iau ceva mai serios tot ovale.
deci nu am nici o hartiuta, doar doua prastii de ovale. Tipul de la care le am zicea ca se auzeau binisor dar el le avea puse un casetofon mai bun. |
|
| Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
|
Trimis: Mar Mar 18, 2014 11:55 am Titlul subiectului: |
|
|
| De unde esti? Daca esti din apropiere si poti ajunge la mine te rezolv eu cu inele ovale! |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
Trimis: Mar Mar 18, 2014 12:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Departe...botosani. dar mersi pt intentie. Sunt tamplari pe aici deci nu cred sa fie o problema inelele.
Mersi |
|
| Sus |
|
 |
|