Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Difuzoare auto-NEDUMURIRE
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
flavius328i

Data înscrierii: 24/Noi/2012

MesajTrimis: Vin Dec 13, 2013 1:37 am    Titlul subiectului: Difuzoare auto-NEDUMURIRE Răspunde cu citat (quote)

Vin si eu cu o intrebare pt cine e binevoitor sa imi sara in ajutor! Vreau sa imi fac si eu sistemul audio la masina insa as vrea sa fiu ajutat in cativa pasi pt ca nu stiu ce as putea face! Imi doresc un sunet decent pt un daily car! Discutam despre un E36 sedan!

1. Ce difuzoare recomandati pt un player Kenwood 6051U

2. As vrea sa am si bass insa aici ar fi dilema din titlu ca nu stiu ce sa iau in primul rand si pt bass,adica,ce sa fac oare...sa las difuzoarele de 10 pe spate si sa iau un woofer/subwoofer pt bass sau sa pun difuzoare 6x9 care ofera si bass? Nu imi doresc sa mi se zguduie portbagaju....doar sa se auda un bass acolo....

Habar nu am ce confuguratie sa fac!....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mihai C

Data înscrierii: 01/Apr/2013

MesajTrimis: Vin Dec 13, 2013 6:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iti recomand sistem pe fata,amplificator pentru ele si daca vrei si bass in masina,fara subwoofer nu prea ai cum.Acum depinde si de bugetul tau,cat esti dispus sa scoti din buzunar.

Stima
Sus
flavius328i

MesajTrimis: Vin Dec 13, 2013 6:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

2000 lei pot pune jos pt muzica! intelesesem ca cele de 6x9 ar oferi ceva bass...acuma nu stiu ce sa zic,de aceea am intrebat aici
Sus
Mihai C

Data înscrierii: 01/Apr/2013

MesajTrimis: Vin Dec 13, 2013 9:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Difuzoare 6x9 mai mult ca sigur vrei sa le pui pe polita spate,din punctul meu de vedere nu este ok.Daca nu ma insel ai dimensiunea la difuzoare de 16.5 cm.Daca vrei calitate mergi pe DLS sau Focal,se aud foarte bine,dar sunt mai scumpe.
O varianta ar fi asta:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/DLS/Performance/Classic-B6A/-pentru fata
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare-auto/DLS/Performance/CLASSIC-CA41/
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/Alpine/SWG/SWG-1244/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/DLS/Performance/Classic-226/-pentru spate

Poti lega difuzoarele fata+spate in paralel pe 2 canale(2 ohmi),si subwooferul in punte pe celelalte 2 canale.Problema este ca amplificatoarele de la dls sunt destul de piperate la pret,dar
calitatea este net superioara comparativ cu alte brand-uri din aceeasi gama.
Poti sa mergi si pe varianta second a unu amplificator.
Ce ti-am recomandat mai sus,am ascultat si se aud super.
Sus
flavius328i

MesajTrimis: Sâm Dec 14, 2013 12:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc insa ceea ce mi-ai aratat tu de 16.5 nu imi pot permite pt ca ar trebui sa decupez in tabla politeti din spate,ceea ce nu are rost sa fac asa tiganie! Pt ce am zis eu de 6x9 exista adaptoare speciale in acest format pe care eu le am deja!
Sus
flavius328i

MesajTrimis: Sâm Dec 14, 2013 2:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

flavius328i a scris:
multumesc insa ceea ce mi-ai aratat tu de 16.5 nu imi pot permite pt ca ar trebui sa decupez in tabla politeti din spate,ceea ce nu are rost sa fac asa tiganie! Pt ce am zis eu de 6x9 exista adaptoare speciale in acest format pe care eu le am deja!

de configuratia asta ce parere ai?

spate.... http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HERTZ/Energy/Energy-ECX-690.5/

fata.... http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HERTZ/Dieci/Dieci-DSK-130.3/

domnul stefan ene de la echipa be loud a recomandat asta...insa stii cum e cu cat mai multe pareri cu atat mai bine
Sus
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Sâm Dec 14, 2013 10:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut,

Modelul ECX este pentru amplificare, daca vrei sa le conectezi direct la player mergi pe : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HERTZ/Dieci/Dieci-DCX-690.3/

Alea pentru fata sunt ok.
Sus
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Sâm Dec 14, 2013 10:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu zic sa mergi si pe fata tot pe 16.5, au diametru mai mare automat duc mai mult, daca pui energy pe spate neaparat vor trebui amplificate. eu recomand sa iei doar un sistem de la energy 16.5 pe fata pe care sa'l amplifici si un basspack in portbagaj si vei fi foarte multumit, ovalele de pe spate nu vor face decat sa strice ce ai facut pe fata si vor interveni distortiuni din cauza subwooferului din portbagaj (presiune aer, vibratii, samd)
flavius328i

MesajTrimis: Sâm Dec 14, 2013 1:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

unde sa pun in fata de 16.5? nu am locul necesar! mie nu imi trebuie tuning audiu in masina si modificari ale caroseriei sau interiorului pt asta! imi trebuie doar o alegere pt niste boxe ok....multumesc pt sfaturi
Sus
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Sâm Dec 14, 2013 7:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca tot te apuci fa ceva ca lumea, daca nu lasa'le asa, risti sa ajungi la un sunet mai prost decat ce ai acum pe ea Smile boxele stock sunt gandite pt. portiera in cauza.
LooSeR
Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2007

MesajTrimis: Dum Dec 15, 2013 9:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O intrebare. Difuzoarele spate le ai pe polita ? Degeaba iti vei pune difuzoare 6x9 in spate pt ca ne avand incinta, nu vei scoate calitatea dorita din ele. Da . ..vei avea un sunet care vine din spate dar doar atat. Parerea mea este sa faci investitia cu cap pe partea din fata , asta am recomandat la toata lumea, poate unii nu sunt de acord cu mine.

Stage-ul masinii este in fata, tu esti sofer. Calitatea trebuie sa fie la tine in fata, toti banii la tine Very Happy Vrei sa simti ceva din spate ? pune niste coaxiale de 13 mai potente si gata.

Focal k2 , iti da joasele destul de placut si puternice daca ai incinta in portiere facuta bine.

- http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Focal/K2-Power/K2-Power-165KR/ - system fata.

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HELIX/Esprit/E-135/

- spate

Eu unul asta as face. Eu in masina am doar stage fata, reglat cu cap si nu am nevoie de nimic altceva.

Daca ai 13 pe fata ... nu o sa ai bass si atunci cel mai bine iti iei sisteme pe 13 si un subwoofer activ ca sa nu iti zguduie masina.
Sus
flavius328i

MesajTrimis: Dum Dec 15, 2013 1:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt in polita insa am adaptoare 6x9 pt ele! momentan nu am nicio muzica in masina pt ca s-a stricat difuzoarele...

Ma mai gandeam si la varianta de a lasa incintele difuzoarelor de 10 cm din polita spate si sa achizitionez sistem de boxe 13 fata,coaxiale 10 pe spate si un woofer/subwoofer si amplificator

vad eu ce fac pana la urma
Sus
LooSeR
Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2007

MesajTrimis: Dum Dec 15, 2013 11:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca iei amplificator activ nu o sa ai bumtzi bumtzi de acopera tot , ci subtil cat e nevoie.

Acum na .. trebuie sa asculti si tu. Ca e vb aia .. Atatia oameni ,atatea pareri Smile.
Eu sunt genu care asculta un tip de muzica tu asculti altceva, ceilalti altceva. trebuie sa te multumeasca pe tine Very Happy
Sus
Bogdi24
Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Lun Dec 16, 2013 3:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cu un sistem decent pe fata si amplificare poti scoate unpic din toate : Bass,medii ,inalte !

Desigur va venii si problema insonorizarii care maximizeaza sunetul oferit de componentele adaugate in usa.Parerea mea e sa mergi pe un set de componente 2 way,sau chiar 3 way !

O optiune 3 way care cred eu ca si-ar face treaba impecabil ar fii

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HERTZ/Energy/ESK163L.5/

Iti mai raman putin banuti de o amplificare si insonorizare minima !
Sus
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Dum Ian 12, 2014 12:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tu ai rama adaptoare de la 16,5 la 6x9? este de cumparat??? ca m-ar interesa si pe mine, eu pe spate am de 17 si as dori sa pun 6x9 fara sa mai tai tabla. Exista asa adaptor?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum