|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Bughy
Data înscrierii: 13/Mai/2007 Mesaje: 47
|
Trimis: Vin Mai 16, 2008 12:36 am Titlul subiectului: difuzoare coaxiale pe 2 cai + tweetere = sistem? |
|
|
Am un matiz SE, si as vrea sa-mi iau pe fata niste DLS PS4A. Sunt de 10cm. Singura problema ar fi ca adancimea de montare este de peste 50mm, si am fete de usi, iar montarea unor distantiere poate ar cauza probleme.
Daca imi cumpar niste dif-uri coaxiale pioneer, de ex: TS-1056, care sunt recomandate de pioneer pentru Daewoo Matiz, pot sa adaug tweetere (TS-S15) ? Am nevoie de vre-un adaptor sau altceva ?
Va multumesc.
|
|
| Sus |
|
 |
zolll Pasionat
Data înscrierii: 25/Apr/2008 Mesaje: 51
|
Trimis: Vin Mai 16, 2008 12:38 am Titlul subiectului: |
|
|
| Nu ai nevoie de adaptoare, daca nu ai pretentii f mari, poti sa legi tweeterele direct in paralel cu difuzoarele tale si o sa mearga ... Daca vrei ceva mai profesional, iti iei direct sistem pe componente care au crossovere
|
|
| Sus |
|
 |
Bughy
Data înscrierii: 13/Mai/2007 Mesaje: 47
|
Trimis: Vin Mai 16, 2008 12:42 am Titlul subiectului: |
|
|
da, tocmai asta m-am uitat, la DLS C4 - care mi-a fost recomandat de multa lume, dar care din pacate are adancime de montare si mai mare - 58 de mm, in fisa de instalare arata ca in imaginea atasata.
Deci in mod normal, s-ar putea? ca nu as vrea sa am probleme cu fetele de usi.. Daca mi-ar zice cineva ca a inst DLS PS4A pe matiz cu usi pline, n-as mai sta deloc pe ganduri, dar pana atunci, va stresez.. Scuze.
| Description: |
|
| Filesize: |
47.47 KB |
| Viewed: |
218 Time(s) |

|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|