Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

difuzoare coaxiale pe 2 cai + tweetere = sistem?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Bughy

Data înscrierii: 13/Mai/2007

MesajTrimis: Vin Mai 16, 2008 12:36 am    Titlul subiectului: difuzoare coaxiale pe 2 cai + tweetere = sistem? Răspunde cu citat (quote)

Am un matiz SE, si as vrea sa-mi iau pe fata niste DLS PS4A. Sunt de 10cm. Singura problema ar fi ca adancimea de montare este de peste 50mm, si am fete de usi, iar montarea unor distantiere poate ar cauza probleme.

Daca imi cumpar niste dif-uri coaxiale pioneer, de ex: TS-1056, care sunt recomandate de pioneer pentru Daewoo Matiz, pot sa adaug tweetere (TS-S15) ? Am nevoie de vre-un adaptor sau altceva ?

Va multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
zolll
Pasionat

Data înscrierii: 25/Apr/2008

MesajTrimis: Vin Mai 16, 2008 12:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu ai nevoie de adaptoare, daca nu ai pretentii f mari, poti sa legi tweeterele direct in paralel cu difuzoarele tale si o sa mearga ... Daca vrei ceva mai profesional, iti iei direct sistem pe componente care au crossovere
Sus
Bughy

Data înscrierii: 13/Mai/2007

MesajTrimis: Vin Mai 16, 2008 12:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da, tocmai asta m-am uitat, la DLS C4 - care mi-a fost recomandat de multa lume, dar care din pacate are adancime de montare si mai mare - 58 de mm, in fisa de instalare arata ca in imaginea atasata.

Deci in mod normal, s-ar putea? ca nu as vrea sa am probleme cu fetele de usi.. Daca mi-ar zice cineva ca a inst DLS PS4A pe matiz cu usi pline, n-as mai sta deloc pe ganduri, dar pana atunci, va stresez.. Scuze.

tweeter.JPG
 Description:
 Filesize:  47.47 KB
 Viewed:  217 Time(s)

tweeter.JPG

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum