Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Difuzoare fata Matiz...
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
jericho

Data înscrierii: 15/Iun/2007
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Sâm Iun 23, 2007 11:30 am    Titlul subiectului: Difuzoare fata Matiz... Răspunde cu citat (quote)

Salut, m-am hotarat sa-mi iau un Pioneer DEH 2900 Mp si acum am o problema in alegerea difuzoarelor pentru fata... Nu sunt un impatimit asa ca m-am hotarat sa montez numai o pereche de difuzoare... Ce imi recomandati? La o adica as putea monta difuzoarele pe spate, totul depinde de sfaturile voastre. Masina este un matiz... Mentionez ca nu vreau sa fac discoteca in ea iar bugetul este foarte restrans, maximum 150 Ron... mersi mult tuturor celor care imi pot da un sfat....
jericho

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 6:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok... se pare ca nu prea e nimeni care sa ma sfatuiasca pentru inceput.... sa zicem ca m-am hotarat sa montez niste boxe de 10 cm, pt inceput, urmand sa iau si altceva pentru spate cand o sa mai fac rost de bani.... asadar, are cineva vreo recomandare in ceea ce priveste boxele de 10 cm?
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 6:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_224/

DAR...esti sigur ca nu te poti intinde la un sistem?
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Classic_C4/

bine, ar fi mai multe variante, astea de sus sunt exemple. diferenta sistem/coaxiala, dupa cum am mai spus-o de vre-un milion de ori, merita. (in usile fata ma refer). acum depinde daca merita si pentru tine, in functie de cat ai putea extinde bugetul.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
jericho

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 7:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mersi, prima varianta ar fi de luat in seama (din pct de vedere al pretului, in primul rand).... Smile ... ma mai uitam si la coustic, sunt ceva mai ieftine dar par ok....tu ce zici?
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 7:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt decente. deci sa inteleg ca vrei neaparat coaxiale?
Sus
jericho

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 7:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sincer, nu vreau sa dau niste bani in plus pentru ceva ce o sa folosesc foarte rar, adica boxe care sa se auda f tare.... ma gandesc ca imi e suficient o pereche de boxe pe fata, chiar si de 10, dar care sa se auda bine, clar, nu neaparat foarte tare...
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 7:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai diferenta intre sistem si coaxiale nu este atat in numarul de decibeli cat in calitatea sunetului obtinut. nu uita, cu cat frecventa e mai inalta, cu atat e mai usor urechii sa localizeze sursa sunetului...ce zici, care inalte crezi ca se vor auzi mai bine, cele care sunt la nivelul urechii, sau cele care-ti bat in glezne?
Sus
jericho

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 7:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stiu ca sunt net superioare sistemele dar gandeste-te ca am un matiz si nu stiu cat de bine se pot monta...
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 9:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aia sa fie problema....stai calm, se pot monta. daca nu vrei decupare in fata de usa, se pot monta pe bord, pe stalpi sau alte locatii.
Sus
jericho

MesajTrimis: Mar Iun 26, 2007 8:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sincer, m-am zapacit de tot si nici nu mai stiu ce mi-ar placea mai mult...problema e ca nu pot depasi bugetul de 150 ron... pana la urma, parca as lua DLS-urile alea coaxiale... Tu le-ai ascultat? sunt ok, nu?... Sper ca merg montate pe matiz, ma gandesc mai mult la adancime...cu 150 ron nu prea imi permit un sistem, nu?
KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Iun 26, 2007 9:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Clarion/SRS1326/ zic eu ca ai putea incerca asa ceva are un amic pe logan verisunea de 16.5 si de aud super bine .. in limita investitiei..
si nici montatul nu e dificil ai putea sa montezi tw undeva pe bord sau la terminatia superioara a stalpilor din plastic am amici care au sisteme pe matiz e usor si merita.. crede-ma!
Sus
jericho

MesajTrimis: Mar Iun 26, 2007 9:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

interesanta propunere... ma mai gandesc si sper sa iau o decizie azi fiindca vreau pana la sf saptamanii sa le am montate.... mersi mult...
KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Iun 26, 2007 9:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Orice ce ai face incerca sa iei un sistem calitatea sunetului va fi net superioara fata de coaxiale prin prisma asezari TW la un nivel cat mai aproape de ureche cum spunea si Asus mai sus..
Sus
jericho

MesajTrimis: Mar Iun 26, 2007 9:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ssitemul recomanadt de tine e ok si dpdv al pretului dar si calitativ, zic eu, atat cat ma pricep... oricum, dupa cum spuneam, nu sunt un pasionat si nici extrem de exigent asa ca s-ar putea sa fie o alegere buna....
jericho

MesajTrimis: Mar Iun 26, 2007 3:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pana la urma am ales coaxialele de 10 cm de la DLS... pentru inceput cred ca sunt de ajuns pentru mine si pretentiile mele.... voi vedea pentru mai departe ce va urma, bineinteles tinand cont de sfaturile voastre...
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum