| |
| Autor |
Mesaj |
Fender
Data înscrierii: 14/Aug/2011 Mesaje: 8
|
Trimis: Dum Aug 14, 2011 11:02 pm Titlul subiectului: Difuzoare Golf 4 |
|
|
Buna seara, sunt nou pe aici si am si eu cateva intrebari..
1. Ca sa scot difuzoarele(din fata) din fabrica trebuie sa dau jos fata usii?
2. Difuzoarele de pe site se vand la bucata?sau set de 2?
3. Ce difuzoare imi recomandati? am un cd player http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/JVC/KD-R203/ cu usb, pana in 200 RON amandoua deoarece nu dispun de bani acum.
4. Difuzoarele mele nu sunt bobinate, sunt cele din fabrica. Cat m-ar costa sa le bobinez? si unde as putea gasi un service in Bucuresti?
Multumesc celor care raspund ! |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Dum Aug 14, 2011 11:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
1. Da, trebuie data jos fata de usa. Si daca schimbi difuzoarele, trebuie inele de MDF.
2. Se vand la pereche
4. Le-ai ars pe cele standard ? Sau vrei doar sa faci upgrade de difuzoare ? _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
Fender
|
Trimis: Lun Aug 15, 2011 9:10 am Titlul subiectului: |
|
|
| ssrli a scris: | 1. Da, trebuie data jos fata de usa. Si daca schimbi difuzoarele, trebuie inele de MDF.
2. Se vand la pereche
4. Le-ai ars pe cele standard ? Sau vrei doar sa faci upgrade de difuzoare ? |
Nu le-am ars pe cele standard dar gĂąjĂąie dacĂŁ dau mai tare de 15.. |
|
| Sus |
|
 |
Fender
|
Trimis: Lun Aug 15, 2011 2:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
| As vrea niÂște difuzoare cu mai mult bass..ce Ăźmi recomandaĂŸi pĂąnĂŁ Ăźn 150lei?Âștiu cĂŁ nu Ăźmi pot lua ceva foarte bun dar nu am bani acum Âși trebuie sĂŁ schimb cĂąt mai repede difuzoarele. |
|
| Sus |
|
 |
Fender
|
Trimis: Mar Aug 16, 2011 3:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nimeni nu raspunde? |
|
| Sus |
|
 |
oaieboss Priceput

Data înscrierii: 24/Apr/2010 Mesaje: 205 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Aug 16, 2011 8:35 pm Titlul subiectului: Re: Difuzoare Golf 4 |
|
|
| Citat: | 2. Difuzoarele de pe site se vand la bucata?sau set de 2?
4. Difuzoarele mele nu sunt bobinate, sunt cele din fabrica. Cat m-ar costa sa le bobinez? si unde as putea gasi un service in Bucuresti? |
2. da difuzoarele dupa site sunt la bucata.
4. deci ca sa mai bobinezi difuzoarele nu se merita.....(vezi ca e un baiat pe site care bobineaza) mai rasfoieste pe la bursa ca il gasesti pe acolo. _________________ http://www.be-loud.ro/forum/vand-vand-vand-t10238.html |
|
| Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
Data înscrierii: 18/Noi/2009 Mesaje: 414 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Mar Aug 16, 2011 10:59 pm Titlul subiectului: Re: Difuzoare Golf 4 |
|
|
| oaieboss a scris: | | 2. da difuzoarele dupa site sunt la bucata. |
Oare?
http://www.be-loud.ro/pagini/faq/
| Citat: | PreĂŸurile difuzoarelor sunt pentru o pereche sau o bucata?
Preturile difuzoarelor auto (cu exceptia difuzoarelor subwoofer) sunt intotdeauna pentru o pereche. Pentru boxe continutul pachetului (bucata sau pereche/set) este specificat individual pentru fiecare produs. |
|
|
| Sus |
|
 |
Fender
|
Trimis: Mar Aug 16, 2011 11:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Fender a scris: | | As vrea niÂște difuzoare cu mai mult bass..ce Ăźmi recomandaĂŸi pĂąnĂŁ Ăźn 150lei?Âștiu cĂŁ nu Ăźmi pot lua ceva foarte bun dar nu am bani acum Âși trebuie sĂŁ schimb cĂąt mai repede difuzoarele. |
la asta vroiam sĂŁ Ăźmi rĂŁspundeĂŸi cĂŁ la ĂźntrebĂŁrile de sus am primit rĂŁspunsuri.. |
|
| Sus |
|
 |
oaieboss Priceput

|
Trimis: Mar Aug 16, 2011 11:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu am fost cu gandul sa scriu ca la pereche si am scris la bucata,,,,
nu are cum sa desperecheze setul sa vanda la bucata.....am gresit eu mai sus..
cel mai bine ca ai zis ca esti din buc,,,dai o fuga pana la ei ...ca sunt la indemana _________________ http://www.be-loud.ro/forum/vand-vand-vand-t10238.html |
|
| Sus |
|
 |
oaieboss Priceput

|
Trimis: Mar Aug 16, 2011 11:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Citat: | | Fender a scris: | | Fender a scris: | | As vrea niÂște difuzoare cu mai mult bass..ce Ăźmi recomandaĂŸi pĂąnĂŁ Ăźn 150lei?Âștiu cĂŁ nu Ăźmi pot lua ceva foarte bun dar nu am bani acum Âși trebuie sĂŁ schimb cĂąt mai repede difuzoarele. |
la asta vroiam sĂŁ Ăźmi rĂŁspundeĂŸi cĂŁ la ĂźntrebĂŁrile de sus am primit rĂŁspunsuri.. |
|
deci mai mult bass de la un difuzor nu poti sa obtii doar q playerul ,,,,, _________________ http://www.be-loud.ro/forum/vand-vand-vand-t10238.html |
|
| Sus |
|
 |
Fender
|
Trimis: Mie Aug 17, 2011 10:35 am Titlul subiectului: |
|
|
| oaieboss a scris: | | Citat: | | Fender a scris: | | Fender a scris: | | As vrea niÂște difuzoare cu mai mult bass..ce Ăźmi recomandaĂŸi pĂąnĂŁ Ăźn 150lei?Âștiu cĂŁ nu Ăźmi pot lua ceva foarte bun dar nu am bani acum Âși trebuie sĂŁ schimb cĂąt mai repede difuzoarele. |
|
deci mai mult bass de la un difuzor nu poti sa obtii doar q playerul ,,,,, |
pĂŁi Âși cu difuzoarele..dar ce difuzoare Ăźmi recomanzi pĂąnĂŁ Ăźn 150lei? |
|
| Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
Data înscrierii: 27/Oct/2007 Mesaje: 482 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Aug 23, 2011 11:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
la banii aia ia-ti orice difuzor, nu prea conteaza. mergi pe alpine.... _________________ Alpine CDA 9855r, DLS MS6A, DLS CA12, Dacia SuperNova. |
|
| Sus |
|
 |
|