Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

difuzoare Hertz Dieci DCX 165 dilema mare!
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
andee

Data înscrierii: 17/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Joi Iul 24, 2008 7:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

va salut p toti, am si eu o problema cu niste hertz dieci d 13 coaxiale si nu avea rost sa fac topic nou. stiu ca e aiurea, dar nu sunt nebun, imi zbarnaie firele care leaga bobina cu tweeterul. La amandoua, unul a tacut, am strambat firele alea insa "isi revin" (logic). Este cumplit d enervant si frustrant. Daca le ating in orice mod cu ceva exact cat sa le atenuez din miscare nu s mai aude nimic. Are careva o idee sa remediez problema? pentru ca deja sunt plin d draci si ma bate gandul sa imi iau jbl (am avut p cealalta masina si n-am avut nici o problema cu ele) Nu stiu c dracu sa le mai fac, mi-am luat hertz ca m-a batut un amic la cap "sunt bune, frate, ai sa vezi" dar pana acum... Confused P spate am coaxiale (cu probleme), p fata am sistem si sunt ok. Help me cu idei va rog!
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Joi Iul 24, 2008 9:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu, la o pereche de boxe de casa de la combina ( sony Laughing ) am avut aceasi problema. le-am prins pe firele leonice ( cele de la contacte la membrana difuzorului ) vata pe toata lungimea lor. lipsit de probleme de atunci, si au trecut doi ani buni...

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
andee

MesajTrimis: Joi Iul 24, 2008 9:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ppff...o sa incerc si eu insa mi s pare penibil Rolling Eyes vata aia cu c ai fixat-o p fire Confused ? stii d c ma oftic? am avut p cealalta masina jbl si le-am chinuit rau si inafara d sunet clar nu s auzea nimic. Astea p langa faptul ca nu au inalte (ma refer la coaxiale) cand le dau mai tare distorsioneaza p medii si mai si zbarnaie firele alea. Am fost fraier ca m-am luat dupa amicul ala al meu "ia-ti hertz, sunt super bune" mda Neutral
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Vin Iul 25, 2008 10:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

soryngs a scris:

in orice caz..pe tine treaba care ti ai facut o la portiere la nivelul ala cam la ce bani te-a dus? ca vreau dak tot fac o treaba sa o fac bine pana la capat. merci frumos anticipat

250 E (si cel ce le-a facut mi-e prieten) dar din cauza ca fonomatul este mai scump decat orice alt insonorizant de pe piata (de-asta se folosesc la ateliere stinger, dynamat si stp) si in plus se aplica mai greu, cu foen.
la mine, cu tot tratamentul acela vibreaza in continuare fata de usa ( la greu, ca am lasat woofer-ele la 40 Hz) si nu prea am semnal de medii ... deci mai trebuie lucrat.
o alta problema sunt grilele stock ale difuzoarelor, si alea zbarnaie, a trebuit sa le bag mastic.

bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Vin Iul 25, 2008 10:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

andee a scris:
ppff...o sa incerc si eu insa mi s pare penibil Rolling Eyes vata aia cu c ai fixat-o p fire Confused ? stii d c ma oftic? am avut p cealalta masina jbl si le-am chinuit rau si inafara d sunet clar nu s auzea nimic. Astea p langa faptul ca nu au inalte (ma refer la coaxiale) cand le dau mai tare distorsioneaza p medii si mai si zbarnaie firele alea. Am fost fraier ca m-am luat dupa amicul ala al meu "ia-ti hertz, sunt super bune" mda Neutral

daca n-ar fi fost asa mic difuzorul ti-as fi recomandat sa lipesti firele rebele de spatele membranei cu un mastic sau chiar cu banda adeziva din hartie... insa la 13 cm nu prea recomand...
pe de alta parte, de ce nu vinzi tu hertzurile alea penibile si-ti iei jbl-urile pline de claritate? Wink

andee

MesajTrimis: Sâm Iul 26, 2008 9:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

crede-ma ca in fiecare zi regret ca nu am mers in continuare p jbl Sad n-am c sa vand...nu cumpara nimeni difuzoare la mana a2a (nici eu n-as cumpara). o sa-mi cumpar jbl d 13 si gata Rolling Eyes am zis totusi sa va intreb poate a rezolvat cineva problema.
**later edit : s-a rezolvat. am taiat firele alea infecte si am tras fire pt tw peste difuzor, prinse in grila d protectie. Arata naspa dar in fond nu ma uit la ele, le ascult. O solutie d moment sa am muzica in masina pana le schimb. Mi s-a luat rau d ele Rolling Eyes

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum