| |
| Autor |
Mesaj |
grzvlad
Data înscrierii: 14/Mai/2017 Mesaje: 12
|
Trimis: Joi Mai 18, 2017 6:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Este incredibil rezultatul, sunt atat de impresionat ca urmeaza sa comand materiale si pentru portierele din spate si o pereche de difuzoare.Ma gandeam sa iau niste difuzoare care coboara mai jos, sunt foarte multumit de "bass-ul" reprodus de difuzoare, avand ca si comparatie difuzoarele stock, dar acum parca e loc de mai bine. Ceva recomandari pentru difuzoare spate mai bassoase? )
*Pe spate difuzoarele sunt tot de 16.5. |
|
| Sus |
|
 |
grzvlad
|
Trimis: Joi Mai 18, 2017 7:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| grzvlad a scris: | Este incredibil rezultatul, sunt atat de impresionat ca urmeaza sa comand materiale si pentru portierele din spate si o pereche de difuzoare.Ma gandeam sa iau niste difuzoare care coboara mai jos, sunt foarte multumit de "bass-ul" reprodus de difuzoare, avand ca si comparatie difuzoarele stock, dar acum parca e loc de mai bine. Ceva recomandari pentru difuzoare spate mai bassoase? )
*Pe spate difuzoarele sunt tot de 16.5. |
LE:Pe spate voi si nevoit sa pun coaxiale, manele usilor are zona de tweeter plina, trebuie sa schimb si manerele cu unele cu spatiu pentru tweeter. |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
grzvlad
|
Trimis: Joi Mai 18, 2017 7:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pai oricum vreau sa insonorizez si portierele din spate asa ca pot schimba si boxele alea din carton ud iar daca nu sunt multumit iau direct un amplificator cu 4 canale. |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
| Sus |
|
 |
grzvlad
|
Trimis: Joi Mai 18, 2017 9:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ai si o recomandare de ceva potent pe 2ch care sa nu coste foarte mult?  |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
| Sus |
|
 |
grzvlad
|
Trimis: Sâm Mai 20, 2017 9:30 am Titlul subiectului: |
|
|
Vreau cel mai ieftn amplificator care poate duce boxele si un kit de cabluri (dimensionate corect).  |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
| Sus |
|
 |
grzvlad
|
Trimis: Dum Mai 21, 2017 8:43 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca aleg cablul de 10mm2, pot conecta ulterior si un subwoofer activ mic pe acelasi traseu folosind un distribuitor de curent?
Din ce am vazut in review-uri cablurile care vin in pachetul subwooferului au aceeasi dimensiune ca un cablu de boxe normal si banuiesc ca este dimensionat foarte bine.
Si a doua intrebare legata de amplificatorul recomandat de tine, am vazut ca are o intrate "high level input" pot lua semnat de la difuzoare si sa le si amplific totodata, playerul meu este oem si nu are iesiri RCA, deci ori folosesc high level input ori un adaptor "high to low"
Acesta este subwooferul pe care-l voi lua.
"http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/Alpine/SWE/SWE-815/" |
|
| Sus |
|
 |
grzvlad
|
Trimis: Lun Mai 22, 2017 11:41 am Titlul subiectului: |
|
|
Am gandit-o singur pana la urma si acum are sens, daca folosesc intrarea din amplificator "high level input" va trebui sa trag in spatele playerului pe langa cablurile boxelor inca un cablu, din player ca sa plece semnalul pana in aplificator, corect?
LE:Gasesc Alpine BBX-T600 la preturi foarte bune, nu este suficient pentru focaluri?
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare-auto/Alpine/BBX-Series/BBX-T600/ |
|
| Sus |
|
 |
|