|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Mie Oct 12, 2011 1:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
pana la urma nu conteaza la cat, la 20% sau la 90% .
diferenta dintre puterea rms si cea max este ca cea rms este utilizabila, avand un THD sub 5% (in general ~1%, nesemnificativ pt ureche) , puterea max poate avea mai mult de 10% THD, si evident este o putere mai mare decat cea RMS, dar inutila .
indiferent ca playerul tau merge pana la 22/35 sau 35/35, totul are legatura cu semnalul de dinaintea amplificarii(chiar si cea interna) , daca i-pod-ul tau are un semnal mic de iesire..... poti da volumul din player chiar si la maxim... fara sa distorsioneze, asta pt ca playerul tau va scoate la maxim "doar" 27w sa zicem, asta fiind puterea rms(utilizabila fara distorsiuni)
plusul acela de volum .. de dupa puterea rms, este folositoare fix pt cazuri in care folosesti o alta sursa pe intrare (cum ar fi un ipod,laptop... sau orice alt dispozitiv..) iar semnalul de iesire al acelui dispozitiv este mai mic decat cel de intrare de pe player |
|
| Sus |
|
 |
vaduva80s
Data înscrierii: 06/Oct/2011 Mesaje: 24 Locație: Sibiu
|
Trimis: Mie Oct 12, 2011 5:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai la mine nu se aplica pt ca nu folosesc surse externe , asta daca nu consideram sursa externa un CD cu mp3 in unitate sau radio.
Deci nu cred ca se aplica .
Spuneti-mi daca mai are rost sa-mi schimb difuzoarele stock sau nu ?
Voi mai mult parca ma convingeti sa nu le mai schimb . |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie Oct 12, 2011 5:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
se aplica, cd-ul e sursa, tunerul e sursa, orice amplificare are o sursa...
chiar si amplificarea interna .. tot o amplificare e
orice player distorsioneaza..... indiferent de ce boxe ai, trebuie sa stii limita playerului .
parerea mea..... nu schimba boxele decat daca cele actuale nu isi mai fac treaba cum trebuie. iar daca vrei upgrade..... si cand spun upgrade ma refer la ceva care sa faca diferenta... gandeste-te la un buget de minim 400 ron .
macar stii ca ai dat un ban dar se aude cum vrei, ca sa nu dai 200-300 ron pe ceva care se aude la fel . |
|
| Sus |
|
 |
vaduva80s
|
Trimis: Mie Oct 12, 2011 8:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
este OK bugetul propus de tine .
Astept recomandari .
-de PowerBass ce zici- ? |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi Oct 13, 2011 1:47 am Titlul subiectului: |
|
|
| pb ok |
|
| Sus |
|
 |
vaduva80s
|
Trimis: Joi Oct 13, 2011 7:36 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu sincer nu stiu multe de pb(powerbass). Cam cu cine se compara?
Mai recomanda-mi si altele care merg bine direct pe HU.
Multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
domynyc
Data înscrierii: 24/Noi/2011 Mesaje: 10 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Noi 25, 2011 10:04 am Titlul subiectului: |
|
|
Salut
Eu am tot e39 am pus pe el German Maestro si iti recomand suburile de la varianta de echipare m-audio vezi ca ai deja gaurile facute
Si se aude ca pe logic 7 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|