|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
dcba
Data înscrierii: 22/Mar/2014 Mesaje: 6
|
Trimis: Vin Mar 28, 2014 4:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai in genul asta arata lucrarea finala si la mine. Bine, poate nu la fel de "curat", fiindca sunt destule prinderi pe usa si am folosit folii/petice. Am acoperit gaurile si am lipit pe portiunile care rezonau.
Dupa cum am scris, nu am poza cu lucrarea finala. Repet, toate usile sunt "izolate" in momentul de fata. Mai mult de atat, nu am ce-i face, decat sa aplic Brax, SPL etc (insa nu vreau sa merg atat de departe - spre ex, cum si-a facut Mihai Legacy-ul alb).
Pe portierele fata am lasat doar un "capac" pentru acel "cot" galben lipit pe fata de usa (vezi pozele), datorita masurilor de siguranta la impact lateral. Unii le-au ciuntit si au acoperit si acel spatiu, insa eu am lasat spatiu strict cat sa incapa acel "cot". |
|
| Sus |
|
 |
LooSeR Priceput
Data înscrierii: 03/Mar/2007 Mesaje: 239
|
Trimis: Sâm Mar 29, 2014 10:51 am Titlul subiectului: |
|
|
si pana la urma ce ai hotarat ? la ce te gandesti sa pui
Sa comunicam sa ne dam seama  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|