| |
| Autor |
Mesaj |
Craxy
Data înscrierii: 19/Oct/2008 Mesaje: 9
|
Trimis: Dum Oct 19, 2008 9:29 pm Titlul subiectului: Difuzoare spate golf 4... |
|
|
Salut tocmai vreau sa comand niste difuzoare pt golf 4 in suile din spate
Pe masina am un pioneer deh 3900mp iar difuzoare am doar in usile din fata si cred ca sunt difuzoarele stoc nu m-am uitat.....as vrea o pereche de difuzoare pentru usile din spate deoarece am loc dar nu am difuzoare deloc...ce imi recomandati ca sa mearga bine pe cdplayer fara amplificator si sa fie undeva la 130lei bugetu
ma gandeam la astea http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Coaxiale/GZTF_165MK2/
astept pareri si va rog sa-mi raspunde-ti deoarece intentionez sa comand cat mai rapid |
|
| Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Dum Oct 19, 2008 11:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pentru usi spate... Si fata stoc. Abia am citit ce postase Andry intr-un topic anterior. E o situatie identica. Ideea ar fi: Pentru un sunet cat mai bun, ti-as sugera pui boxele fata pe spate si pe fata sa-ti iei un sistem.
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Classic_B6A/
Asta l-as pune eu. |
|
| Sus |
|
 |
Craxy
|
Trimis: Lun Oct 20, 2008 12:19 am Titlul subiectului: |
|
|
aaa eu vroiam undeva la 120lei pt ca nu vreau sa investesc asa mult deocamdata |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
|
| Sus |
|
 |
Craxy
|
Trimis: Lun Oct 20, 2008 7:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
multumesc pentru recomandari,dar tocmai am primit 2 difuzoare noi noutze cadou:D...JBL gt5 652...se aud destul de bine adik la volum maxim si baraie oricum merg destul de bn pentru inceput
akm urmatoare achizite va fi un subwoofer....cand o sa am bani pregatiti o sa va intreb sa imi recomandati ceva bun |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Mar Oct 21, 2008 3:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sa le stapanesti sanatos si sa te bucuri de ele. Te asteptam in schimb pentru woofer  |
|
| Sus |
|
 |
|