Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

DLS Ultimate UP36i si UP6i
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
edy

Data înscrierii: 17/Iun/2014

MesajTrimis: Joi Iun 19, 2014 1:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dragosdls a scris:
Dar poate sa foloseasca un procesor si astfel pastreaza player-ul de fabrica. Sunt doua la vanzare aici pe forum, un rockford si un audison.

Mai intai vezi cum faci cu semnalul.
Ori schimbi player-ul ori pui unul din procesoarele astea. Apoi vezi care e rezultatul.
Este foarte posibil sa existe o diferenta atat de mare - in bine- incat nu vei mai simti nevoia de altceva.
Eu unul, asa as face.

La asa ceva tereferi?
clarion mcd-700x-este un crossover

download.jpg
 Description:
 Filesize:  9.83 KB
 Viewed:  702 Time(s)

download.jpg

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
LooSeR
Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2007

MesajTrimis: Joi Iun 19, 2014 2:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Edy daca vrei procesor de sunet am eu 2 modele. un RockFord 3sixty.2 care stie sa ia semnalul din fire ( in caz ca nu are RCA ) si un Audison Bit TEn D care face acelasi lucru Very Happy . te ajuta enorm mai ales ca vrei sa pastrezi headunit-ul.
Sus
LooSeR
Priceput

MesajTrimis: Joi Iun 19, 2014 2:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

P.S. eu sic sa mergi pe sistemul acela de difuzoare, sunt niste difuzoare minunate. da... micro precision e altceva ..dar total alt pret. de la DLS as fi ales Scandinavia doar ca la fel, sunt alte preturi. Poti cauta un sistem SH daca e si ai rabdare dar crede-ma ca cu acel sistem + o amplificare de calitate + un procesor de sunet + o instalare corecta. vei avea o diferenta mare in masina.
Sus
dragosdls
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013
Locație: Prahova

MesajTrimis: Joi Iun 19, 2014 4:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ma refeream la cele pe care le are la vanzare colegul "looSeR". Ti-am lasat si un MP cu link-ul.
vedeti si link-ul cu preturile la Micro http://www.caraudio-store.de/index.php?manufacturers_id=61&sort=2a&range=0
mie nu mi se par prea mari pentru ce ofera.
vedeti si preturile la DLS
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/DLS/Ultimate/

Daca ai posibilitatea sa asculti undeva, la cineva difurile de la DLS atunci ar fi bine, dar altfel.....

LooSeR
Priceput

MesajTrimis: Joi Iun 19, 2014 6:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

edy- de unde esti ?
Sus
hexis
Pasionat

Data înscrierii: 04/Noi/2013
Locație: PLOIESTI

MesajTrimis: Joi Iun 19, 2014 7:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

edy a scris:
ionuutzuu a scris:
Poti sa le amplifici cu mama amplificatoarelor daca amplifici un semnal de tot ....

Nu pot sa schimb Hu ca stric tot interiorul.

atunci solutia ti-a fost prezentata cu procesorul de sunet.
ce masina ai ca fapt divers si ce ai de gand sa faci cu ea.
ce bani vrei sa bagi in ceea ce vrei sa faci?
vrei scule noi?
o pereche de difuzoare fie ele de 1200 lei sau 1200 euro fara multe alte scule nu inseamna mare lucru.
sistemul audio este la fel de ”puternic” (calitativ) ca si cea mai slaba veriga din sistem.
inca o chestie: instalarea reprezinta un procent foarte mare din calitatea finala a sunetului.
da mai multe detalii si te vom putea ajuta cu detalii...sunt oameni pe forum care au idee despre car-audio.Insa la SQ treaba e complicata iar sunetul perceput extrem de subiectiv.

edy

MesajTrimis: Joi Iun 19, 2014 9:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

LooSeR a scris:
edy- de unde esti ?

Din bucuresti
Sus
edy

MesajTrimis: Joi Iun 19, 2014 9:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hexis a scris:
edy a scris:
ionuutzuu a scris:
Poti sa le amplifici cu mama amplificatoarelor daca amplifici un semnal de tot ....

Nu pot sa schimb Hu ca stric tot interiorul.

atunci solutia ti-a fost prezentata cu procesorul de sunet.
ce masina ai ca fapt divers si ce ai de gand sa faci cu ea.
ce bani vrei sa bagi in ceea ce vrei sa faci?
vrei scule noi?
o pereche de difuzoare fie ele de 1200 lei sau 1200 euro fara multe alte scule nu inseamna mare lucru.
sistemul audio este la fel de ”puternic” (calitativ) ca si cea mai slaba veriga din sistem.
inca o chestie: instalarea reprezinta un procent foarte mare din calitatea finala a sunetului.
da mai multe detalii si te vom putea ajuta cu detalii...sunt oameni pe forum care au idee despre car-audio.Insa la SQ treaba e complicata iar sunetul perceput extrem de subiectiv.

1.masina va fi insonorizanta partial cu Focal B.A.M. XL
2.cabluri rca focal, cablu +si - de 70mm, distribuitor dietz cu sigurante+cabluri 28mm, flitre hi low dietz , condensator AS Connect PRO-805+ inca un condensator care il am momentan pe masina(nu mai stiu firma)
3. 2 x amplificatoare DLS A3
4. Subwoofer Alpine type r15 bass reflex->vreau sa i modific incinta(compresie)

Toate aceste le am, urmeaza difuzoarele si amplif pt sub, am schimbat 2 amplificatoare la subwoofer pana acum, pot sa cumpar tot de la Dls un A4 sau A6, sau ceva tot de la alpine, nu sunt inca hotarat.
Sus
LooSeR
Priceput

MesajTrimis: Joi Iun 19, 2014 10:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vad ca experienta ai. ma bucur.

Ca si amplificator ... . A3- ul arata asa de bine nu am ascultat nici unul. Dar daca esti multumit continua linia.

De unde ai luat FOCAL BAM ( nu de alta dar vreau si eu ) Smile)

Una alta o sa se auda super. Felicitari. Nu esti chiar asa pe langa precum credeam

P.S. cel mai mult conteaza sa iti placa tie si sa te multumeasca pe tine de cum se aude in masina
Sus
edy

MesajTrimis: Joi Iun 19, 2014 10:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

LooSeR a scris:
vad ca experienta ai. ma bucur.

Ca si amplificator ... de la Alpine nu. cauta un HElix P400 acum na, nu stiu buget. A3- ul arata asa de bine nu am ascultat nici unul. Dar daca esti multumit continua linia.

De unde ai luat FOCAL BAM ( nu de alta dar vreau si eu ) Smile)

Una alta o sa se auda super. Felicitari. Nu esti chiar asa pe langa precum credeam

P.S. cel mai mult conteaza sa iti placa tie si sa te multumeasca pe tine de cum se aude in masina

Insonorizantul l am luat de la Tornado trade-au un magazin in targ la vitan si unul pe soseaua Berceni.Mie mi au facut o reducere ca tot am cumparat de la ei.
Trebuie sa mai ma documentezin legatura cu acel procesor de sunet.
Sus
LooSeR
Priceput

MesajTrimis: Joi Iun 19, 2014 11:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e chiar simplu cum e cu procesorul. Este ideal pt cei ce nu vor sa schimb player-ul din diverise motive. si pt cei care nu au game de to ca si playere.
Semnalul pe care il ia din head unit, il curata, il proceseaza ca doar de aceea e procesor si il da mai departe catre amplificator. 24biti 147MHz DSP, 24biti A/D D/A convertor.
Poti lua semnalul prin cabluri de difuzor sau prin RCA. Bit Ten D are iesire pt 3 amplificatoare. 1. Fata 2. Spate 3 Subwoofer. Ideal pt Sisteme Pasive. La cei cu sisteme active e mai complicat acolo vine Audison Bit One. care are 8 iesiri in rest aceeasi procesare .
Ai Iesire ADlink pt procesoare audison voce celde cu fata Digitala, pana la 8 amplificatoare.

Ai in software-ul lui 35 benzi egalizare, filtre butterworth si linkwitz riley pana la 24biti etc. ...

Poti face multe...

Are DRC ( remote- Ul ) care te ajuta la volume, poate memora 2 preseturi de setari. fade subwoofer etc.

p.s la ce pret a fost insonorizantul ca vad ca pe site 0 despre el.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum