Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

DLS Ultimate UP36i si UP6i
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
edy

Data înscrierii: 17/Iun/2014

MesajTrimis: Mar Iun 17, 2014 7:50 pm    Titlul subiectului: DLS Ultimate UP36i si UP6i Răspunde cu citat (quote)

Ce parere aveti de acest sistem, boxele vor fi amplificate tot cu amplificatoare DLS . Recomandati altceva la pretul acesta? Le-a auzit cineva cum suna?

UP36i : 1900 ron
difuzoare sistem,3 cai
diametru difuzor: 16.5 cm
putere RMS: 150 W
putere maxima: 180 W
impedanta: 4 Ohmi
sensibilitate: 88 dB (1W/1m)
raspuns in frecventa: 50Hz-20kHz
crossover: LP: 6 dB si HP:12 dB
crossover point: 500Hz/5000Hz

UP6i : 1200 ron
difuzoare sistem,2 cai
diametru difuzor: 16.5 cm
putere RMS: 150 W
putere maxima: 180 W
impedanta: 4 Ohmi
sensibilitate: 88 dB (1W/1m)
raspuns in frecventa: 50Hz-20000Hz
tweeter cu diametrul de 28 mm,magnet din Neodymium si calota din matase
crossover LP: 6 dB si HP: 12 dB
crossover point: 5000 Hz
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mar Iun 17, 2014 8:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din pacate compari mere cu pere.

Se pot face sisteme mult mai bune in banii aia.

edy

MesajTrimis: Mar Iun 17, 2014 8:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da mi niste exemple...
Sus
LooSeR
Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2007

MesajTrimis: Mie Iun 18, 2014 8:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Edy ! ce masina ai, ce muzica asculti, cat de mult esti dispus sa investesti. Cat de mult stai in masina ca sa asculti muzica. Very Happy Vrei totul nou ?

Ce headunit folosesti ?
Ce subwoofer vei folosi ?
Sus
dragosdls
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013
Locație: Prahova

MesajTrimis: Mie Iun 18, 2014 8:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si eu am fost in situatia ta de a alege intre DLS si DLS, dar dupa ce am avut sistemele mai entry level de la ei, am zis sa fac o schimbare.
Din fericire am avut ocazia sa pot asculta Micro Precision. Dupa asta nu am putut da inapoi.
Nu stiu sa spun cum se aud sistemele de care esti interesat. Prin Europa sunt destul de apreciate, si la noi a fost o vreme cand se purta DLS.
Toata smecheria este ca la difuzoare din gama asta trebuie sa ai si restul instalatiei de cea mai buna calitate - player, amplificator.... mai trebuie sa te decizi cum faci filtrarea -activ sau pasiv.
De unde esti? Sa nu dai banii astia fara sa asculti inainte, ca e prea riscant.
Pe un alt forum sunt la vanzare -sh- cateva difuzoare extraordinare, medie de la Zvon Rasptor, medie Micro Precision Z, tot persoana respectiva are si cateva amplificatoare la fel de grozave -Genesis este din Timisoara daca nu ma insel.
Mai gasesti la sh si Midbass DLS UR6i este din Sf Gheorghe
Uite si niste preturi de la Micro Precision http://www.caraudio-store.de/index.php?manufacturers_id=61&sort=2a&range=0
Mediile de la seria 5 sunt extraordinare, la banii astia nu stiu daca exista altceva cu un sunet mai corect.
La fel si midbass-ul de la seria 7. Tweeter-ele sunt "echilibrate, si aerisite".
Sper sa nu se inteleaga gresit, nu vand micro precision si nici nu am comision, si chiar nu imi face placere sa ajut la vanzare distribuitorii de la noi, pentru ca nu se merita, dar sunt difuzoare extraordinare in banii lor.
Sper sa isi mai dea si altii cu parerea....

edy

MesajTrimis: Mie Iun 18, 2014 12:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

LooSeR a scris:
Edy ! ce masina ai, ce muzica asculti, cat de mult esti dispus sa investesti. Cat de mult stai in masina ca sa asculti muzica. Very Happy Vrei totul nou ?

Ce headunit folosesti ?
Ce subwoofer vei folosi ?

Am un Golf 5, ascult aproape toate genurile de muzica, foarte mult nu stau in masina, mi am pus muzica pe masina de cand mi am luat o, de acum 3 ani, boxe, amplificator pe boxe, subwoofer , condensator, as prefera nou, dar daca gasesc ceva SH ok nu ma deranjeaza, dar nu prea cred ca gasesc.
Headunit am un rns510, navigatie originala de la vw, subwoofer am alpine type r15 750w rms.
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Mie Iun 18, 2014 1:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Fain sw, tu iei cumva semnal pt. el printr-un filtru hi low ? Daca da, e grav. Va trebui sa cam schimbi ... HU Smile
edy

MesajTrimis: Mie Iun 18, 2014 1:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ionuutzuu a scris:
Fain sw, tu iei cumva semnal pt. el printr-un filtru hi low ? Daca da, e grav. Va trebui sa cam schimbi ... HU Smile

Da, prin hi low.
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Mie Iun 18, 2014 1:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pacat de el, pune-te pe schimbat HU apoi difuzoarele Very Happy

A, da, si scoate condensatorul din ecuatie.

Ultima modificare efectuată de către ionuutzuu la Mie Iun 18, 2014 1:22 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
edy

MesajTrimis: Mie Iun 18, 2014 1:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

[quote="ionuutzuu"]Pacat de el, pune-te pe schimbat HU apoi difuzoarele Very Happy[/quote

Difuzoarele oricum le amplific cu ceva bun, si difuzoarele actuale sunt amplificate.
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Mie Iun 18, 2014 1:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poti sa le amplifici cu mama amplificatoarelor daca amplifici un semnal de tot ....
edy

MesajTrimis: Mie Iun 18, 2014 1:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dragosdls a scris:
Si eu am fost in situatia ta de a alege intre DLS si DLS, dar dupa ce am avut sistemele mai entry level de la ei, am zis sa fac o schimbare.
Din fericire am avut ocazia sa pot asculta Micro Precision. Dupa asta nu am putut da inapoi.
Nu stiu sa spun cum se aud sistemele de care esti interesat. Prin Europa sunt destul de apreciate, si la noi a fost o vreme cand se purta DLS.
Toata smecheria este ca la difuzoare din gama asta trebuie sa ai si restul instalatiei de cea mai buna calitate - player, amplificator.... mai trebuie sa te decizi cum faci filtrarea -activ sau pasiv.
De unde esti? Sa nu dai banii astia fara sa asculti inainte, ca e prea riscant.
Pe un alt forum sunt la vanzare -sh- cateva difuzoare extraordinare, medie de la Zvon Rasptor, medie Micro Precision Z, tot persoana respectiva are si cateva amplificatoare la fel de grozave -Genesis este din Timisoara daca nu ma insel.
Mai gasesti la sh si Midbass DLS UR6i este din Sf Gheorghe
Uite si niste preturi de la Micro Precision http://www.caraudio-store.de/index.php?manufacturers_id=61&sort=2a&range=0
Mediile de la seria 5 sunt extraordinare, la banii astia nu stiu daca exista altceva cu un sunet mai corect.
La fel si midbass-ul de la seria 7. Tweeter-ele sunt "echilibrate, si aerisite".
Sper sa nu se inteleaga gresit, nu vand micro precision si nici nu am comision, si chiar nu imi face placere sa ajut la vanzare distribuitorii de la noi, pentru ca nu se merita, dar sunt difuzoare extraordinare in banii lor.
Sper sa isi mai dea si altii cu parerea....

Nu vreau sa aleg intre ele, cele pe 3 canele vroiam sa le pun pe fata, si cele pe 2 pe spate.Pentru difuzoare am 2 amplificatoare A3 pe 2 canale.Am pregatit si ceva insonorizant de la Focal.
Sunt din Bucuresti, nu prea stiu unde as putea sa le ascult.Stiu ca pot sa le fac pe bucati dar cred ca mai mult ma complic.
Sus
edy

MesajTrimis: Mie Iun 18, 2014 1:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ionuutzuu a scris:
Poti sa le amplifici cu mama amplificatoarelor daca amplifici un semnal de tot ....

Nu pot sa schimb Hu ca stric tot interiorul.
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Mie Iun 18, 2014 1:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca dispui de un portofel grosut iti pui un 2din care nu strica interiorul, altfel investitia ta e fara cap.
dragosdls
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013
Locație: Prahova

MesajTrimis: Joi Iun 19, 2014 8:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dar poate sa foloseasca un procesor si astfel pastreaza player-ul de fabrica. Sunt doua la vanzare aici pe forum, un rockford si un audison.

Mai intai vezi cum faci cu semnalul.
Ori schimbi player-ul ori pui unul din procesoarele astea. Apoi vezi care e rezultatul.
Este foarte posibil sa existe o diferenta atat de mare - in bine- incat nu vei mai simti nevoia de altceva.
Eu unul, asa as face.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum