Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

dls vs jbl

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
mariusica

Data înscrierii: 03/Iun/2010

MesajTrimis: Joi Iun 17, 2010 1:13 am    Titlul subiectului: dls vs jbl Răspunde cu citat (quote)

care dintre cele 2 perechi ziceti ca merita mai tare momentant fara amplificator deocamdata incerc sa strang bugetu pentru un set http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JBL/Sisteme/GTO_6583C/ vs http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Classic_C36/ si cam cat de tare ar afecta playerul jbl fiind p 2 ohm si dls au grile incluse?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
blacired
Priceput

Data înscrierii: 14/Noi/2009

MesajTrimis: Joi Iun 17, 2010 8:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Amindoua par sa fie concepute sa sune direct de pe player, cu reglajele de tonalitate si de volum neabuziv, sau de pe un amplificator mic, de 50-60W, iar daca ai un player care reda semnal cristal de clar, gen Clarion, atunci cred ca vei fi multumit de oricare dintre ele Smile .
ps. + 1 vot pe DLS Wink
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Joi Iun 17, 2010 12:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

jbl-urile alea sunt pe 2 ohmi, deci nu sunt recomandate pentru player !
mariusica

MesajTrimis: Joi Iun 17, 2010 1:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci jbl o sa imi distruga f repede playerul?? iar despre dls nu stie nimeni au grile ???
Sus
blacired
Priceput

MesajTrimis: Joi Iun 17, 2010 1:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu mi-ar fi frica ca setul JBL ar distruge finalul playerului, mai ales daca acesta e ceva modern, cu integrat final tip BTL, astea merg lejer pe 2 ohm impedanta generala sistem(NU impedanta mid-bass!!!). Wink
Sus
mariusica

MesajTrimis: Joi Iun 17, 2010 2:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

adica nu prea inteleg ce vrei sa zici?playerul e un lg LAC M8600
Sus
blacired
Priceput

MesajTrimis: Joi Iun 17, 2010 4:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Indiferent pe care dintre cele doua sisteme propuse de tine alegi, va duce bine playerul tau LG, mult mai mult conteaza cum vei pozitiona difuzoarele tweeter & mediile, si cit de tare reusesti sa rigidizezi portierele gazduitoare de difuzoare bas.
Sus
mariusica

MesajTrimis: Joi Iun 17, 2010 4:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mediile in bord la inaltele inca nu le-am gasit un loc dar o sa le gasesc si lor din cate am auzit ar trebui pozitionate cat mai aproape de medii? iar despre ridigzat nu stiu inca cum o sa fac usile mele arata cam asa

10062010(001).jpg
 Description:
 Filesize:  252.87 KB
 Viewed:  221 Time(s)

10062010(001).jpg

10062010.jpg
 Description:
 Filesize:  279.29 KB
 Viewed:  224 Time(s)

10062010.jpg

Sus
blacired
Priceput

MesajTrimis: Joi Iun 17, 2010 10:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Monteaza tweeterele mai in lateral decit mediile, tot undeva sus pe bord, nu pe usi.
Incearca sa faci cumva(???) ca sa prinzi difuzorul mid-bas de 16,5cm de structura de tabla a portierei cu ajutorul unor inele adaptoare, ca daca sunt prinse doar de panoul de plastic atunci va fi un rahat tot sunetul ce vei obtine din ele.
Insonorizare poti face cu materiale speciale gen STP, Dynamat, etc., dupa instructiunile de folosire ale acestora...nu-i mare scofala.
Sus
mariusica

MesajTrimis: Vin Iun 18, 2010 2:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stii care e treaba nasoala las prinde pe tabla daca as avea pe ce tabla pentru ca sub acea "insonorizare" de fabrica e gol pana la tabla exterioara a usii tabla interioara nu coboara pana jos de tot cum e la majoritatea masinilor:( am vazut tot pe ceva forum pus ceva placaj numai ca nu stiu cum a reusit pentru ca nu e prea dreapta nici partea de sus nici cea de jos a tablei interioare cea dintra tabla exterioara si panoul de usa. nu stiu daca ai inteles ce vreau sa zic dar o sa atasez cv poze in wekend
Sus
blacired
Priceput

MesajTrimis: Vin Iun 18, 2010 9:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sorry, dar ai nimerit cea mai ordinara constructie de portiera(d.p.d.v. car audio) care exista!
Poate te ajuta careva tinichigiu sa-ti faca suport direct de tabla, sau intaresti panoul usii cu placa de mdf sau hdf...insonorizarea faci pe tabla exterioara a portierei sa scapi de rezonantele produse de acesta, respectiv pe panoul de plastic aplici pasta rigidizanta sa scapi de soricei...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum