| |
| Autor |
Mesaj |
mariusica
Data înscrierii: 03/Iun/2010 Mesaje: 12
|
|
| Sus |
|
 |
blacired Priceput
Data înscrierii: 14/Noi/2009 Mesaje: 269
|
Trimis: Joi Iun 17, 2010 8:55 am Titlul subiectului: |
|
|
Amindoua par sa fie concepute sa sune direct de pe player, cu reglajele de tonalitate si de volum neabuziv, sau de pe un amplificator mic, de 50-60W, iar daca ai un player care reda semnal cristal de clar, gen Clarion, atunci cred ca vei fi multumit de oricare dintre ele .
ps. + 1 vot pe DLS
|
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Joi Iun 17, 2010 12:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
jbl-urile alea sunt pe 2 ohmi, deci nu sunt recomandate pentru player !
_________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
mariusica
|
Trimis: Joi Iun 17, 2010 1:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
| deci jbl o sa imi distruga f repede playerul?? iar despre dls nu stie nimeni au grile ???
|
|
| Sus |
|
 |
blacired Priceput
|
Trimis: Joi Iun 17, 2010 1:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu mi-ar fi frica ca setul JBL ar distruge finalul playerului, mai ales daca acesta e ceva modern, cu integrat final tip BTL, astea merg lejer pe 2 ohm impedanta generala sistem(NU impedanta mid-bass!!!).
|
|
| Sus |
|
 |
mariusica
|
Trimis: Joi Iun 17, 2010 2:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
| adica nu prea inteleg ce vrei sa zici?playerul e un lg LAC M8600
|
|
| Sus |
|
 |
blacired Priceput
|
Trimis: Joi Iun 17, 2010 4:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Indiferent pe care dintre cele doua sisteme propuse de tine alegi, va duce bine playerul tau LG, mult mai mult conteaza cum vei pozitiona difuzoarele tweeter & mediile, si cit de tare reusesti sa rigidizezi portierele gazduitoare de difuzoare bas.
|
|
| Sus |
|
 |
mariusica
|
Trimis: Joi Iun 17, 2010 4:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
mediile in bord la inaltele inca nu le-am gasit un loc dar o sa le gasesc si lor din cate am auzit ar trebui pozitionate cat mai aproape de medii? iar despre ridigzat nu stiu inca cum o sa fac usile mele arata cam asa
| Description: |
|
| Filesize: |
252.87 KB |
| Viewed: |
221 Time(s) |

|
| Description: |
|
| Filesize: |
279.29 KB |
| Viewed: |
224 Time(s) |

|
|
|
| Sus |
|
 |
blacired Priceput
|
Trimis: Joi Iun 17, 2010 10:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Monteaza tweeterele mai in lateral decit mediile, tot undeva sus pe bord, nu pe usi.
Incearca sa faci cumva(???) ca sa prinzi difuzorul mid-bas de 16,5cm de structura de tabla a portierei cu ajutorul unor inele adaptoare, ca daca sunt prinse doar de panoul de plastic atunci va fi un rahat tot sunetul ce vei obtine din ele.
Insonorizare poti face cu materiale speciale gen STP, Dynamat, etc., dupa instructiunile de folosire ale acestora...nu-i mare scofala.
|
|
| Sus |
|
 |
mariusica
|
Trimis: Vin Iun 18, 2010 2:24 am Titlul subiectului: |
|
|
| stii care e treaba nasoala las prinde pe tabla daca as avea pe ce tabla pentru ca sub acea "insonorizare" de fabrica e gol pana la tabla exterioara a usii tabla interioara nu coboara pana jos de tot cum e la majoritatea masinilor:( am vazut tot pe ceva forum pus ceva placaj numai ca nu stiu cum a reusit pentru ca nu e prea dreapta nici partea de sus nici cea de jos a tablei interioare cea dintra tabla exterioara si panoul de usa. nu stiu daca ai inteles ce vreau sa zic dar o sa atasez cv poze in wekend
|
|
| Sus |
|
 |
blacired Priceput
|
Trimis: Vin Iun 18, 2010 9:32 am Titlul subiectului: |
|
|
Sorry, dar ai nimerit cea mai ordinara constructie de portiera(d.p.d.v. car audio) care exista!
Poate te ajuta careva tinichigiu sa-ti faca suport direct de tabla, sau intaresti panoul usii cu placa de mdf sau hdf...insonorizarea faci pe tabla exterioara a portierei sa scapi de rezonantele produse de acesta, respectiv pe panoul de plastic aplici pasta rigidizanta sa scapi de soricei...
|
|
| Sus |
|
 |
|