|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
snick08
Data înscrierii: 23/Iul/2006 Mesaje: 29 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Iul 27, 2006 7:16 pm Titlul subiectului: DLS vs MAC Audio |
|
|
Din cate am citit pe acest forum ambele marci sunt foarte laudate, numai ca MAC Audio nu se mai importa la noi in tzara, cel putin pt moment. Insa daca ar incepe sa se importe din nou aceasta marca...care ar fi favorita?
DLS sau MAC Audio
?????????????????????????????????????? _________________ Stefan |
|
| Sus |
|
 |
obie_triceps Priceput

Data înscrierii: 03/Iul/2006 Mesaje: 295 Locație: Braila/Bucuresti
|
Trimis: Joi Iul 27, 2006 7:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
| evident ca DLS....concursurile castigate spune acest lucru |
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Joi Iul 27, 2006 9:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
DLS are si un vot de la mine  |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Joi Iul 27, 2006 9:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Depinde de produse...
De exemplu pe segmentul entry level DLS nu are concurent pentru seria MX de la mac Audio. Si statiile mac Audio sunt destul de bune pentru preturile la care erau...
Noi am recomandat si vandut foarte mult mac Audio cand erau disponibile. Si seriile mai scumpe (Audio DVD, Olympic etc) isi merita banii si suna pe masura dar si DLS are produse similare in aceiasi gama de preturi... Suna si arata diferit totusi asa ca e decizia fiecaruia ce prefera.
Pentru cine vrea ieftin si bun, mac audio
cine vrea calitate la un pret bun, DLS cam asa as rezuma... |
|
| Sus |
|
 |
snick08
Data înscrierii: 23/Iul/2006 Mesaje: 29 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Iul 27, 2006 10:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
mersi mihai pt concluzia facuta. este cam ceea ce vroiam de la acest topic. _________________ Stefan |
|
| Sus |
|
 |
danmoise
Data înscrierii: 28/Iul/2006 Mesaje: 38
|
Trimis: Vin Iul 28, 2006 10:54 am Titlul subiectului: |
|
|
@obie_triceps: Care concursuri? Ultimele mari concursuri de SQ si SPL sunt castigate de Ground-Zero. Recordul de SPL actual e detinut tot de Ground-Zero: 177.3 dB.
Orice brand are performante la Hi-End, dar la entry-level...sunt maxim 2: Ground-Zero si Hertz.
O pereche de DLS entry level, compo, de 16.5 au putere de 50w. Mi se pare rusinos. 50w RMS am la Ground-Zero din 2 dif de 10cm, coaxiale.
Din pacate DLS, Mac, WCC, etc, nu isi folosesc tehnologia si la difuzoarele entry-level sau basic.
Mihai a auzit 2 dif GZ la mine in masina acum ceva timp, poate isi aduce aminte. Intr-adevar, 2 dif GZ de 10cm sunt mai scumpe ca o pereche de SAL de 16.5, spre exemplu, dar fidelitatea si calitatea sunetului....merita efortul financiar. |
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
|
Trimis: Vin Iul 28, 2006 11:04 am Titlul subiectului: |
|
|
| danmoise a scris: | @obie_triceps: Care concursuri? Ultimele mari concursuri de SQ si SPL sunt castigate de Ground-Zero. Recordul de SPL actual e detinut tot de Ground-Zero: 177.3 dB.
Orice brand are performante la Hi-End, dar la entry-level...sunt maxim 2: Ground-Zero si Hertz.
O pereche de DLS entry level, compo, de 16.5 au putere de 50w. Mi se pare rusinos. 50w RMS am la Ground-Zero din 2 dif de 10cm, coaxiale.
Din pacate DLS, Mac, WCC, etc, nu isi folosesc tehnologia si la difuzoarele entry-level sau basic.
Mihai a auzit 2 dif GZ la mine in masina acum ceva timp, poate isi aduce aminte. Intr-adevar, 2 dif GZ de 10cm sunt mai scumpe ca o pereche de SAL de 16.5, spre exemplu, dar fidelitatea si calitatea sunetului....merita efortul financiar. |
oare ce zice pe acest site despre DLS http://www.dls.se/english/index.htm  |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Vin Iul 28, 2006 11:29 am Titlul subiectului: |
|
|
@ danmoise - Fa un efort si lamureste-ma ce ti se pare atat de rusinos la 50W RMS la un sistem de difuzoare entry DLS? Poate ca nu esti la curent cu realitatile pietii, dar exista inca, intr-adevar, poate ca din pacate, o groaza de oameni care folosesc amplficarea head-unit-ului pentru difuzoare. Acum, sper ca nu e cazul sa explic ca in acest caz, in cele mai fericite situatii (aparate apropiate de varful gamei) puterea pe canal e undeva pe la 25-27W RMS. Cam ce putere ai fi sugerat tu pentru entry-level (70, 80W RMS???). Cu ce le-ai fi miscat? AMPLIFICATOR!!! Vezi acum unde este problema? In plus, crede-ma ca tu nu vei putea sa imi demonstrezi ca un difuzor de la DLS este supraevaluat din punct de vedere al puterii declarate.
Nu ma intelege gresit, nu sunt "on DLS pay roll", si, la randul meu, sunt un fan Hertz si GZ. Suntem pe punctul de a avea si aceste produse pe site. Ii cunosc si ii admir pe importatorii si instalatorii de Hertz si GZ pentru calitatea produselor, manoperei si curajul de a aduce astfel de produse pe o piata unde "JE-BE-LEU e smecher frate, ce e aia DE SE LE???" si unde "Vreau boxe de 100W reali, Ovale d'alea mari frate pe spate, ca mi-am luat SONY XPLOD smecher si le sparg sigur".
Nu denigra un brand doar pentru ca tu preferi altceva. Nu nega performantele unui brand doar pentru ca preferi altceva. Asta ca sa nu mai vorbim despre alaturarea cel putin hilara "DLS, WCC, Mac".
Ai ascultat vreodata un sistem DLS. Daca da, spune-mi si mie din ce era compus, ce difuzoare, ce amp, ce bass, etc. si povesteste-mi cum ti s-a parut. Imi place sa cred ca discut cu cineva care este un cunoscator in domeniu, nu cineva care are 2 difuzoare GZ pe masina si a citit cateva forumuri din domeniu si acum isi da cu pararea fara a fi ascultat un numar de masini.
In alta ordine de idei, incearca sa ii amintesti lui Mihai cine esti, asta in cazul in care nu l-ai confundat, pentru ca el nu isi aduce aminte sub nici o forma cine esti.
P.S. Amuzanta si comparatia SAL cu GZ si 10cm cu 16.5cm
Astept reply-ul tau in care sa imi dovedesti ca am gresit |
|
| Sus |
|
 |
danmoise
|
Trimis: Vin Iul 28, 2006 12:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut!
Sunt chiar foarte in tema legat de ce e piata la ora actuala.
Sistemul DLS pe care l-am ascultat e format in intregime din produse DLS: componente B5 de 16.5 pe fata, coaxiale Classic 126 pe spate (aici nu sunt chiar sigur de model, dar asa tin minte) , amplif CA 22 pt sub W310B.
Difurile nu sunt amplicate, totul e pus pe un matiz. Toate elementele din gama DLS sunt entry-level. Toate au fost achizitionate si montate anul trecut la Alarm Service 96. Nu este un sunet complet. Pur si simplu nu suna de banii dati.
Parerea mea e ca la compo de 16.5 50w rms este extrem de putin, aceiasi putere o aveam din GZ coaxiale de 10.
La GZ, la gama titanium, coaxialele GZTF 16T au 80w rms, iar componentele GZTC 165T au 100w rms, adica dublu. Gama Titanium de la GZ e gama entry-level, nici macar Basic, si totusi are puteri duble fata de DLS.
Intr-adevar, aceste puteri se obtin corect prin amplificare, dar asta e valabil pt orice dif.
Pe Mihai l-am confundat cu Bogdan, dar ca sa zic altfel: am fost acum ceva timp pt un montaj ( de care am fost multumit, nu am ce reprosa ) pe un tico, si am mai adus un amic cu un logan, care avea la timpul respectiv numai difuzoare GZ pe masina, acum avand linia completa de la GZ montata chiar la Drobeta la AudioPlus.
Cum o sa vindeti Hertz? O sa vrea Relu Olaru de la Tottal sa ii vanda altcineva produsele? Parca nu as crede.
@o_kh3: dar pe site-ul acesta ce zice?
http://www.ground-zero-audio.com/english/02_news_dbdragliste.htm |
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
|
Trimis: Vin Iul 28, 2006 12:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
| danmoise a scris: | Salut!
Sunt chiar foarte in tema legat de ce e piata la ora actuala.
Sistemul DLS pe care l-am ascultat e format in intregime din produse DLS: componente B5 de 16.5 pe fata, coaxiale Classic 126 pe spate (aici nu sunt chiar sigur de model, dar asa tin minte) , amplif CA 22 pt sub W310B.
Difurile nu sunt amplicate, totul e pus pe un matiz. Toate elementele din gama DLS sunt entry-level. Toate au fost achizitionate si montate anul trecut la Alarm Service 96. Nu este un sunet complet. Pur si simplu nu suna de banii dati.
Parerea mea e ca la compo de 16.5 50w rms este extrem de putin, aceiasi putere o aveam din GZ coaxiale de 10.
La GZ, la gama titanium, coaxialele GZTF 16T au 80w rms, iar componentele GZTC 165T au 100w rms, adica dublu. Gama Titanium de la GZ e gama entry-level, nici macar Basic, si totusi are puteri duble fata de DLS.
Intr-adevar, aceste puteri se obtin corect prin amplificare, dar asta e valabil pt orice dif.
Pe Mihai l-am confundat cu Bogdan, dar ca sa zic altfel: am fost acum ceva timp pt un montaj ( de care am fost multumit, nu am ce reprosa ) pe un tico, si am mai adus un amic cu un logan, care avea la timpul respectiv numai difuzoare GZ pe masina, acum avand linia completa de la GZ montata chiar la Drobeta la AudioPlus.
Cum o sa vindeti Hertz? O sa vrea Relu Olaru de la Tottal sa ii vanda altcineva produsele? Parca nu as crede.
@o_kh3: dar pe site-ul acesta ce zice?
http://www.ground-zero-audio.com/english/02_news_dbdragliste.htm |
prietene intrebai de concursuri castigate de DLS si ti-am aratat
in legatura cu B5 ce-ar fi sa arunci o privirie sa vezi cam ce dimensiune au difurile (<16.5) intelegi tu... macar de ai fi cat de cat istetz inainte sa vb  |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Vin Iul 28, 2006 12:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Zici ca cunosti DLS.... B5 e sistem de 13 cm, nu de 16...
GZ e renumit pentru SPL, chiar si ce zici tu aici confirma asta... rezista la puteri de sute de watti, castiga dbDrag... asa e.
si eu am vazut passat-ul rosu de la dBDrag Amkart din toamna. Impresionant.. Dar nu zici nimic de SQ. Pe mine personal ma intereseaza mai mult SQ decat SPL si dbdrag si cred ca si pe majoritatea oamenilor care isi pun ceva muzica aftermarket pe masina.
Nu am ascultat suficient GZ ca sa comentez din punct de vedere SQ dar din cate vad in jur toata lumea le lauda doar pentru putere si SPL. |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Vin Iul 28, 2006 12:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dragul meu,
Nu inteleg argumentele tale. Imi spui ca sistemul nu suna de banii dati. Da-mi o configuratie care in acel pret suna mai bine in Matiz. Nu mi-ai spus nimic despre incinta difuzorului de bass. Oricum, vorbesti despre o configuratie entry, dar nu are importanta. Parerea mea sincera este ca nu poti cere un sunet de calitate folosind amplificare de HU, dar asta e. Repet, nu contest calitatile GZ si Hertz, dar tu DENIGREZI DLS si imi explici ca entry-urile au puteri mai mari la GZ. Cu ce te ajuta. Oameni vor entry pentru a le pune pe amplficare de HU. Cum misti tu 80W cu un HU??? Sper ca nu poti contesta gama Iridium de la DLS... Daca tu imi faci un Iridium 6.3 sa sune pe o amplificare de HU, esti BEEEETON! Dar nu vei putea. Insisti pe chestia cu puteri mari. OK! LA CE ITI FOLOSESTE UN DIFUZOR DE 80W in care dai cu 20W??????? Explica-mi te rog, sa inteleg si eu!
ITI REPET PENTRU A TREIA OARA! NU CONTEST GZ SI HERTZ! IN FACT, GZ e super pentru SPL, asa cum Hertz e bine de tot pe SQ. Dar asta nu inseamna ca DLS e de rahat, ca nu are sute de premii la activ si ca intra in aceasi categorie cu WCC sau Mac.
Legat de vanzare Hertz. Hertz in Romania, spre surprinderea ta, nu este importat de Relu Olaru.... Ooops! Relu este un instalator de inalt nivel, un om exceptional si un BUN PRIETEN! DAR, in Romania, importatorul Elletromedia (Hertz, Audison), este domnu Radu Fenio, prieten apropiat al fratilor Olaru. Hertz este un produs care va aparea in scurt timp pe site-ul Be-Loud.ro, crede-ma. Wait and see, and later talk! OK? |
|
| Sus |
|
 |
danmoise
|
Trimis: Vin Iul 28, 2006 12:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
am tastat 5 in loc de 6, oricum au aceiasi putere.
@o_kh3: remarcile legate de istetimea mea, tine-le pt tine, eu nu m-am lansat in afirmatii legate de cat de precoce esti tu. Poate nu ai observat ca in link-ul dat de tine e vb de concursuri din 2005, pe cand recordul GZ din link-ul dat de mine e stabilit in 2006.
Gama GZ poate fi folosita si pt SQ in conditiile in care sistemul, configuratia masinii si pregatirea fonica sunt gandite adecvat de la bun inceput.
Pana la urma si-a adus aminte Bogdan ( Mihai Duca ) cu cine vorbeste? Cand am fost la voi la garaj nu stiati prea multe despre GZ si tin minte ca v-a impresionat puterea din 4 difuzoare montate pe acel Logan.
Ok, si cu distributia de GZ cum e?
P.S. acei 80 sau 100w ii misti corect asa cum misti si cei 50w de la DLS: cu amplificare! Asa sunt gandite difurile si asa e normal, pe principul "lasa ca merge si asa" iese un terci.
Iridium nu e entry level, eu am atacat numai gama entry de la DLS, care mi se pare slbuta, am spus ca la Hi-End sunt multe brand-uri care fac scule bune, pe cand la entry-level nu.
N-are rost sa vorbim despre Plutonium sau High-Energy. Ma refer strict la entry sau basic level, unde GZ si Hertz sunt in fata celorlalti.
subul de pe matiz era in tub, asa a fost gandita instalatia la Alarm Service. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Vin Iul 28, 2006 2:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu nu sunt Bogdan Mihai Duca
Probabil el a vazut instalatia GZ de care vorbesti, eu nu. Dar asta trebuie sa fi fost anul trecut pentru ca Be loud! a incheiat colaborarea cu Bogdan in decembrie (si nici nu mai facem instalari la garajul ala).
Fara a vrea sa atat focul: tu daca zici ca te pricepi cum poti sa judeci un difuzor ascultandu-l instlat in TUB de plastic de 100 ron max?
Asculta-l intr-o incinta bass reflex facuta bine si iti vei schimba parerea.
In legatura cu comercializarea de GZ, Hertz si altele, noi ne propunem sa vindem tot ce e bun si merita banii ceruti, vrem sa avem o oferta cat mai variata si sa promovam toate marcile care la noi nu sunt cunoscute dar ar merita sa fie. Cand si ce vom vinde e decizia noastra si a importatorilor dar orice sugestie este binevenita. |
|
| Sus |
|
 |
danmoise
|
Trimis: Vin Iul 28, 2006 3:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu de bass era vorba neaparat, avea sunetul specific de tub, ca sa nu mai zic ca si la be-loud era de vanzare in acea perioada, identic, stiu pt ca m-am mirat de diferenta de pret substantiala pe care a platit-o cel cu matizul, luand de la locatia respectiva. W310B, cred ca il aveti si acum.
Mie personal, la acele DLS mi s-a parut ca lipseste ceva: volum, claritate. HU e un Apine 9855R. In schimb, nici la Hertz si nici la GZ nu mi se pare ca lipseste ceva din sunet, si nici la un volum mare, nu se aud distorsiuni.
E drept ca masina nu era insonorizata, dar nici a mea nu era, si diferenta era majora.
Nu stiam ca ati incheiat colaborarea cu Bogdan. Imi cer scuze pt confuzie. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|