Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

DSK165 SAU GROUND ZERO
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
stiancu
Pasionat

Data înscrierii: 22/Apr/2007
Locație: ROMANIA

MesajTrimis: Sâm Mai 12, 2007 9:22 am    Titlul subiectului: DSK165 SAU GROUND ZERO Răspunde cu citat (quote)

Ce sa pun pe un logan, direct pe player?
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZTC_165T/ sau
DSK165? Multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Sâm Mai 12, 2007 10:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu prea imi dau incredere ground zezo la capitolul asta
Sus
Turcuman Robert
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Sâm Mai 12, 2007 11:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fost posesor de DSK...

isi merita banii. se aud placut.
Sus
DeViAnS
Pasionat

Data înscrierii: 23/Sep/2006
Locație: Craiova

MesajTrimis: Sâm Mai 12, 2007 1:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am si eu acum dsk165 pe masina si se aud bine chiar si pe player, chiar daca eu le am amplificate!
Sus
stiancu
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Mai 12, 2007 7:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in legatura cu dsk mi-am facut o parere, dar despre ground zero nimic?
Sus
stiancu
Pasionat

MesajTrimis: Dum Mai 13, 2007 9:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu stie nimieni nimic despre ground zero! va rog!
Sus
marineros

Data înscrierii: 09/Iun/2007

MesajTrimis: Lun Iun 11, 2007 10:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In legatura cu DSK165, woofer-ul cat si tweeter-ul vin fiecare cu filtrul lui. Cum trebuie facuta conectarea celor doua piese la cele 2 fire (+ si - ) care vin de la HU ptr. un canal, ex. stanga.?
Sus
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Iun 11, 2007 11:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu recomand sa-ti iei Ground Zero cu cea mai mare incredere. Mi-am montat asa ceva pe masina si sunt foarte incantat de cum suna.
Au un sunet placut si foarte natural.
Multi nu au ce sa zica despre ele pentru ca nu au avut ocazia sa asculte, si nu inteleg de ce se fereste lumea sa le cumpere.
Spre ce sistem vrei sa optezi?
Daca ai fi fost din Bucuresti, te-as fi invitat la o mica demonstratie.
Sus
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Lun Iun 11, 2007 11:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

marineros a scris:
In legatura cu DSK165, woofer-ul cat si tweeter-ul vin fiecare cu filtrul lui. Cum trebuie facuta conectarea celor doua piese la cele 2 fire (+ si - ) care vin de la HU ptr. un canal, ex. stanga.?

Pai daca ai filtre pentru fiecare, adica 2 pentru stanga respectiv 2 pentru dreapta e clar ca fie care se monteaza intre sursa (player) si difuzorul de medii-bas respectiv tweeter. (player -------filtru tweeter-----tweeter si la fel pentru medii-bas, player------filtru medii-bas-------medii bas)

Alta conectare nu vad cum s-ar putea face daca vine cu 2 filtre/canal.
Era mai simplu daca ar fi facut filtrul intr-o singura cutie, 6 contacte, si acolo conectai 2 din player si cate 2 pentru tweeter respectiv difuzorul de medii-bas.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mar Iun 12, 2007 8:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sharkky a scris:

Alta conectare nu vad cum s-ar putea face daca vine cu 2 filtre/canal.
Era mai simplu daca ar fi facut filtrul intr-o singura cutie, 6 contacte, si acolo conectai 2 din player si cate 2 pentru tweeter respectiv difuzorul de medii-bas.

era mai simplu intr-adevar, dar filtrele separate vin in ajutorul celor care vor amplificare separata pe componente, si vor sa si pastreze filtrele originale.

Sus
marineros

MesajTrimis: Mar Iun 12, 2007 9:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc de sfat.
Deci ca sa inteleg mai bine conectarea pe un canal (ex. staaga) se face astfel: la +-ul de la HU se conecteaza +-ul input filtru tweeter si tot aici se leaga +-ul input filtru woofer. Analog se face ptr. minus. De la iesire filtre se pleaca catre dif.-urile asociate adica woofer respectiv tweeter. Asa e ?
O alta problema ar fi faptul ca dif.-ul pe care-l cumpar are adancimea 61mm si lacasul in portiera e de 57mm. Nu se poate adauga un fel de "garnitura" sau un inel distantier sa nu fiu nevoit sa stric ceva?

Multumesc
Sus
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Mar Iun 12, 2007 12:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai inteles foarte bine cum se leaga.
Da, se poate pune un inel de MDF acolo si nu cred ca vei fi nevoit sa strici ceva.
Sus
marineros

MesajTrimis: Mar Iun 12, 2007 3:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc de raspunsuri.
Am gasit aici http://www.206info.co.uk/index.php?name=Forums&file=viewtopic&t=16028gasit cum se face.
Acum sa vad unde gasesc asa ceva in Bucuresti.
Sus
Infamous
Pasionat

Data înscrierii: 27/Dec/2006

MesajTrimis: Mar Iun 12, 2007 10:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu m-as duce pe GZ, filtre mai de calitate si inaltele de matase, net superior la ce ofera dieci. Din pacate nu le-am ascultat dar am avut dieci mai demult pe masina.
Sus
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Mar Iun 12, 2007 10:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Au un sunet foarte natural GZ.
Imi vine sa dorm in masina Wink
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum