Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

E46 my Bimmer
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
kido22
Pasionat

Data înscrierii: 11/Mar/2012

MesajTrimis: Sâm Mar 24, 2012 1:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

big 3 = Schimbarea cablului Alternator - baterie, Alternator - Masa, si Baterie - Masa cu cabluri 0awg (53mm2). Cat despre bateria de 100ah, arunci banii pe fereastra.degeaba ai tu 100ah, ca nu are proprietatea unui deep cycle de a se incarca si descarca rapid si nici nu rezista la cicluri de descarcare. Sunt multi pe forum care ar putea sa te lamureasca
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
AndreiXXL

Data înscrierii: 23/Mar/2012

MesajTrimis: Sâm Mar 24, 2012 1:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

kido22 a scris:
big 3 = Schimbarea cablului Alternator - baterie, Alternator - Masa, si Baterie - Masa cu cabluri 0awg (53mm2). Cat despre bateria de 100ah, arunci banii pe fereastra.degeaba ai tu 100ah, ca nu are proprietatea unui deep cycle de a se incarca si descarca rapid si nici nu rezista la cicluri de descarcare. Sunt multi pe forum care ar putea sa te lamureasca

aa la asta va refereati voi de cablu 0awg ... am inteles acum da asta mai are logica ... , hai ca masa o rezolv dar cum fac sa trag cablu ala gros de la alternator pana in spate la baterie ?

unde gasesc cablu din ala si cam ce pret are 1 m ?
Sus
kido22
Pasionat

Data înscrierii: 11/Mar/2012

MesajTrimis: Sâm Mar 24, 2012 1:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe be-loud.ia 6-7 metri de cablu stinger de 53mm2.apropo ce alternator ziceai ca ai? daca e mic trebuie schimbat cu unul mai mare din pacate...
Sus
tonu_adrian
Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008
Locație: TECUCI

MesajTrimis: Mar Mar 27, 2012 11:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pt 300 wati amarati sunteti in stare sa-l puneti pe om sa-si skimbe si alternatorul....
Pune cabluri sanatoase, schimba bateria cu una buna si ai terminat treaba..

light_man
Pasionat

Data înscrierii: 12/Mai/2009

MesajTrimis: Mar Mar 27, 2012 1:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ma omule...pune macar un avg 4 sau mai santaos, atat pe plus cat si pe minus, cum a zis si tonu, pune o baterie noua, nu una de 4-5 ani si nu ar trebui sa ai baiuri.
Eu am avut pe masina un amp de 1,2Kw pe sub (hollywood hxa3k) plus ampul de pe 6,5 si, avg 4 alimentare, montant cu simt de raspundere. nu imi flamba, plapaia nimic...si nu ascultam muzica criar incet(p.s. acc de 80 si alt 100 ca si tine...doar masina e mai mica)

Plapairea becurilor se trage 99% din cazuri din cauza sistemului electric: ori cabluri prea subtiri, ori bateria varza. Ca tu ai masurat 13,7v la relanti nu e prea relevant, aia zice ca alternatorul merge bine...dar cu motorul oprit ai masurat bateria? ce zice?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum