| |
| Autor |
Mesaj |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Joi Noi 02, 2006 1:05 pm Titlul subiectului: EMMA Romania - Etapa II (1-2 decembrie 2006, Brasov) |
|
|
Evenimentul se va desfasura pe durata a doua zile, 1 si 2 Decembrie 2006, in Brasov, la International Trade Center Brasov.
Pe langa competitiile SQ si ESPL, va avea loc si prezentarea, pe scurt, a noului Regulament Competitional 2007-2008.
Pe langa masinile participante la concurs, importatorii si firmele de profil doritoare vor expune masini demo.
Mai multe detalii in saptamanile urmatoare. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Dum Noi 19, 2006 8:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Taxa de inscriere este de 100 RON pentru o sectiune sau 150 RON pentru Sound Quality si ESPL.
Amatori? |
|
| Sus |
|
 |
rami2k6 Pasionat

Data înscrierii: 01/Iul/2006 Mesaje: 70 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Noi 20, 2006 1:21 am Titlul subiectului: |
|
|
dak fac rost d bani sa iau si statia ma bag  |
|
| Sus |
|
 |
Bogus
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 11 Locație: Sibiu
|
Trimis: Lun Noi 20, 2006 9:24 am Titlul subiectului: |
|
|
| I-mi spuneti si mie ce fel de competitie este? |
|
| Sus |
|
 |
TWISTER Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006 Mesaje: 127
|
Trimis: Lun Noi 20, 2006 11:05 am Titlul subiectului: |
|
|
E o competitie de elita. Nu recomand amatorilor sa se inscrie doar pt a face act de prezenta, acolo vin concurenti cu sponsori puternici in spate, nu doar pasionati de car audio. Eu am 2 subwoofere in masina si nu as indrazni sa ma bag, cu siguranta as cade in ridicol.
Poate sunt eu prea exigent, insa EMMA inseamna SQ, SPL si insonorizari facute profesional. E un deziderat spre care incercam sa tindem noi, "civilii"
Cine se simte in stare si are cu ce - sa participe, e un eveniment deosebit. Bafta participantilor. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Lun Noi 20, 2006 5:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asa e, cu 2 tuburi JBL nu ai ce cauta acolo decat ca exemplu negativ, "asa nu"
Sper sa nu te superi pe mine, e treaba fiecaruia ce are in portbagaj si gusturile nu se discuta, fiecare pune bass dupa preferinte si buget.
Dar la EMMA n-ai sa vezi tub de bass in veci... daramite DOUA in aceiasi masina.
La noi in tara participa pe de o parte cativa oameni buni care activeaza in industria car-audio de multi ani (in special la SQ dar si SPL) si pe de alta cativa oameni foarte pasionati, cu bugete largi, ale caror masini sunt facute in general de oamenii din prima categorie
Rar apar exceptii... |
|
| Sus |
|
 |
rami2k6 Pasionat

Data înscrierii: 01/Iul/2006 Mesaje: 70 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Noi 20, 2006 6:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
hummm in cazu asta nu ma mai bag...  |
|
| Sus |
|
 |
Ratonul Pasionat

Data înscrierii: 28/Aug/2006 Mesaje: 81 Locație: moreni
|
Trimis: Lun Noi 20, 2006 7:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
| poate facem si o mini intalnire a forumistilor atunci.... |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Lun Noi 20, 2006 7:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
putem face, sigur. Eu merg sigur cel putin o zi.
Mai vorbim cand se apropie momentul si vom sti mai multe... (agenda de exemplu) |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Mar Noi 21, 2006 12:52 am Titlul subiectului: |
|
|
ar fi o chestie sa dam deo intalnire acolo ... si io vreau sa ajung acolo neaparat ...
are cineva idee pe la ce ora ar treb sa fim acolo .. ca sa nu pierdem nik !?
multumesc frumos ... numa bine ! |
|
| Sus |
|
 |
TWISTER Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006 Mesaje: 127
|
Trimis: Mar Noi 21, 2006 1:18 am Titlul subiectului: |
|
|
Mihai, foarte pasionat esti cand nu ai bani si totusi iti instalezi un sistem perfomant, cand ai bani garla e simplu sa alegi o linie Brax sau Bang-Olufsen si sa confunzi pasiunea cu snobismul.
Probabil daca as avea "cascaval" in cantitati nelimitate as deveni si eu un mare snob. Pardon, pasionat.
Daca timpul liber imi va permite voi veni si eu spectator la EMMA, cu siguranta merita. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Mar Noi 21, 2006 1:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Voi posta aici programul evenimentului imediat ce acesta va fi disponibil.
In principiu concurentii trebuie sa fie prezenti vineri, 1 decembrie pe la ora 9 sau 10 cel tarziu.
Vizitatorii pot sa ajunga si mai tarziu.
Twister, eu la pasionatii din prima categorie ma refeream. Oamenii cu resurse materiale limitate sau mai putin limitate dar care fac totusi eforturi pentru a baga niste mii de euro in muzica de masina si se implica nu numai financiar.
Cei cu bani garla nu se tin de d-astea, isi cumpara direct Audi A8 cu Bang&Olufsen sau orice alta masina de lux cu cel mai suparat sistem audio de fabrica si asta e... sau isi fac masina de la zero la cel mai bun si mai scump atelier de care au auzit si fac impresii de cartier, nu prea vin la EMMA.
Chiar daca ai bani, nu dai mii de euro pe muzica decat daca esti si pasionat si poti sa intelegi de unde vine acea diferenta de pret si poti sa apreciezi plusul de calitate (aici vorbesc de SQ, nu de SPL). A nu se confunda mentalitatea unor romani inbogatiti peste noapte (care cumpara ce-i mai scump DOAR pentru ca e scump) cu cea a concurentilor EMMA
Cea mai "mica" categorie EMMA este Rookie 2000 - sisteme de maxim 2000 de euro.. Hai acu serios vorbind, sunt multi dintre noi care au depasit 1000 de euro in muzica de masina... sau vor depasi curand.
Eu am zis ca nu au ce cauta acolo 2 tuburi nu dpdv al bugetului ci din punct de vedere al calitatii oferite de tuburi. In loc de 2 tuburi de 330 RON e mult mai bine cu o incinta de 600 RON dpdv al sunetului.
Un alt aspect e ca la tine in masina ai neglijat complet (pana de curand) fata... ori fata este cea mai importanta pentru un sunet de calitate, la EMMA sau in afara EMMA.
Eu vreau sa ma duc dar conform regulamentului nu am voie la Rookie... pentru ca fac parte din industria car-audio Si la Pro nu ma duc ca ma mananca de viu ceilalti... aaggghhhh.... vedem. mai studiez regulamentul si vad ce pot sa fac cu masina intre timp... azi imi iau un bulk pack Stinger ca nu mai tine. e de mult in plan si acum ar fi momentul daca visez la emma. |
|
| Sus |
|
 |
ELNA Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 411
|
Trimis: Mar Noi 21, 2006 5:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
la Severin a batut o dacie fara mari antifonari fara mare putere si urataaaaaa ! daca deschideai porbagajul se vedea o cutie cu urme de vopsea neagra pe ea !
deci nu iti trebuie neaparat bani ci si putin creier
totusi nu m-as baga cu TUBURI de bas pe acolo ... alea sunt pocnitori de porbagaj  |
|
| Sus |
|
 |
andrei006 Priceput
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 338 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Noi 21, 2006 6:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
| dacia aia alb cu negru ... fara manere ? |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Mar Noi 21, 2006 7:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu ma refeream la SQ.
Dacia 69-TAU a castigat la SPL, si valoarea respectiva care a mirat pe toata lumea a fost obtinuta cu usile deschise... Au existat niste controverse la momentul respectiv, in fine; a trecut multa apa pe Dunare de atunci.
Cu SQ nu avea nici o treaba masina... |
|
| Sus |
|
 |
|