Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

FI Q 12 VS 4 X Sony Xplod 15'' (FUNNY TOPIC)
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
alexneo
Priceput

Data înscrierii: 21/Noi/2007
Locație: Hunedoara Vulcan

MesajTrimis: Vin Oct 19, 2012 11:48 am    Titlul subiectului: FI Q 12 VS 4 X Sony Xplod 15'' (FUNNY TOPIC) Răspunde cu citat (quote)

Salutari , ma tot contraziceam cu cineva pe tema asta.

Care instalatie ar suna mai tare intre :

1. FI Q 12'' 1000 RMS + amplificator 1200 rms [bass reflex 80 L @ 27 hz]

sau

2. 4 x Sony Xplod 15'' (420 rms bucata) amplificate cu 400 w in fiecare difuzor ? [ wall 220 L @35 HZ] zice omu ca asta are.

Poate e stupid ce am intrebat , dar eram chiar curios.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
michell
Pasionat

Data înscrierii: 02/Oct/2011
Locație: IASI

MesajTrimis: Vin Oct 19, 2012 11:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu zic ca ar suna mai tare 4 dif de 15 " decat unu de 12". ai spl mai mare.
Sus
alexandru.antrax
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2012
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Oct 19, 2012 6:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cu cat sunt mai multe difuzoare cu atat creste spl-ul mai mult
Sus
stoica22
Priceput

Data înscrierii: 04/Aug/2012

MesajTrimis: Vin Oct 19, 2012 6:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

clar 4 difuri
Sus
alexneo
Priceput

MesajTrimis: Sâm Oct 20, 2012 12:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Totusi astept raspunsuri si de la priceputi ... vorbim de sony xplod , ultra low - entry subs
Sus
michell
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Oct 20, 2012 3:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci daca u pui 2 bucati sony explod de 15" spl 90db de exemplu amplificati cu 500w bucata se va auzi mai tare decat ala de 12 cu 1000-1500w. la orice subwoofer daca se mai adauga unul creste spl cu 6db.
Sus
cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Sâm Oct 20, 2012 3:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alexneo a scris:
.. vorbim de sony xplod , ultra low - entry subs

"Proaste", da multe......
Sus
alexneo
Priceput

MesajTrimis: Dum Dec 02, 2012 1:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

michell , trebuie sa te contrazic. Daca tu spui ca 2 sony xplod suna mai tare decat un Fi Q , inseamna ca nu mai am nici o treaba pe planeta Tera , ma mut.
( Nothing to do here)

Sus
julyo13
Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011
Locație: Vatra Dornei

MesajTrimis: Dum Dec 02, 2012 2:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alexneo a scris:
michell , trebuie sa te contrazic. Daca tu spui ca 2 sony xplod suna mai tare decat un Fi Q , inseamna ca nu mai am nici o treaba pe planeta Tera , ma mut.
( Nothing to do here)

Buna afirmatie..corecta si amuzanta in acelasi timp..eu zic sa nu te muti..mai stai si te bucura de Fi la maxim!!!!!!!!!!

alexneo
Priceput

MesajTrimis: Dum Dec 02, 2012 11:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Doar asa pentru michell , sa vada cum imi face loganu la 500 w rms intr-o cutie de c...t !!!
http://www.youtube.com/watch?v=9S2kdiVj8uI

Sus
stoica22
Priceput

Data înscrierii: 04/Aug/2012

MesajTrimis: Lun Dec 03, 2012 12:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cam cat $ ajunge un difuzor/sub fi q?
Sus
julyo13
Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011
Locație: Vatra Dornei

MesajTrimis: Lun Dec 03, 2012 1:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alexneo a scris:
Doar asa pentru michell , sa vada cum imi face loganu la 500 w rms intr-o cutie de c...t !!!
http://www.youtube.com/watch?v=9S2kdiVj8uI

Bafta si succese in continuare..Felicitari pentru sound!!!!!Demential!!!!!!Sa il stapanesti sanatos frate!!!!!!!!!

IM
Priceput

Data înscrierii: 27/Iun/2007
Locație: Drobeta Turnu Severin

MesajTrimis: Joi Dec 13, 2012 10:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sony Explod a reusit un record in dB Drag Racing in Finalele din 2004 din Nashville/USA

Pentru cei ce au auzit de Big Oki nu va fi o surpriza, pentru ceilalti poate ca da Smile Campion dB Drag Racing in 2004 si World Record Holder... cu Sony Explod
Un om modest, de un mare caracter. L-am cunoscut in 2009 la un eveniment international car-audio in Koln.

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=gbqlOMaFXXY&feature=endscreen

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150415571286708.374710.697046707&type=3

Deci, da se poate si cu Sony, ca sa raspund la intrebarea din acest topic... numai ca depinde numai si numai de modul in care este proiectat si realizat sistemul.

michell
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Dec 15, 2012 2:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alexneo a scris:
( Nothing to do here)
daca stiai ca se aude mai tare un Fi Q la ce ai mai intrebat? deci teoretic ar fi trebuit sa se auda mai tare 2de 15" fata de unu de 12". oricum la inceput ai intrebat de 4 difuri sony trebuia sa faci o comparatie sa vezi care suna mai tare. oricum decat 2 sunt sigur ca suna mai tare. oricum marfa diful, sal stapanesti sanatos
Sus
Florin ™

Data înscrierii: 10/Ian/2010

MesajTrimis: Mie Dec 19, 2012 8:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

4x Sony 15" is cu mult peste un Fi Q 12" ... dar stim cu toti ca un Fi Q 12" "inghite" orice subwoofer de la Sony fie el de 12"/15"/18" ... si`n plus e vorba de rezistenta . Rezistenta si calitatea sunetului is preferate in ziua de azi ... nu baraiala si fum Smile) .

IM : E normal sa aiba SPL mare omu ... doar are 12+1 x 12" sau 15" n`am citit exact intr`o masina micutza ... frumos oricum proiectul Wink gandit aranjat Very Happy ...

Si inca ceva Smile subwoofer ca subwoofer dar daca n`ai Amplificator bun degeaba e subwoofer`ul Fi Q sau Sony etc etc ....

PS: Alexneo misto asta micu ... iti cam "zdrangane" Loganu Smile ...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum