Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Focal K2Power 165KF sau Hertz Hi-Energy HSK 165 ?
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
purebhp
Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007
Locație: Constanta

MesajTrimis: Sâm Sep 22, 2007 2:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bezz a scris:
poti incerca atunci si amplificare focal, sunt mai ieftine decat audison lrx sau vrx.

Ma gandeam sa merg pe Focal FP 4.75 - 2 canale pentru mid-bass si 2 pentru tweeter-e.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ceachi
Pasionat

Data înscrierii: 23/Iul/2007

MesajTrimis: Joi Oct 04, 2007 12:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am avut Hertz Hsk amplificate in 3 variante:
- pasiv cu lrx 2.4 find la inceput mi se parea ca se aud bine dupa un timp mai ascultind si mai invatind am ajuns la concluzia ca erau cam agresive tweeterele
- activ cu un Vrx 4.300 , e aici s-a schimbat total sunetul agresivitatea dinainte disparuse (nu era un sunet cum vroiam eu dar se inbunatatise foarte mult) controlul midbasilor era mult mai bun si vreu sa iti spun ca nu am vazut kikbas asa pronuntat la nici un difuzor , ce nu avea in schimb nu prea coborau in fregventa
- si ultima configuratie a fost tot activ cu Lrx 2.4 pe tweetere si Lrx 4.5 in punte pe midbasi , practic de la Vrx 4.300 4x110 wati am ajuns la 2x130 wati pe tweetere si 2x260 wati pe midbasi , tweeterele devenisera iar tipatoare parca era un mic cistig de dinamica la midbasi dar erau mai putin contolati
Concluzia mea ca nu sunt niste difuzoare de aruncat intre ele si K2 mie mi-ar fi greu sa aleg , recunosc ca nu am ascultat K2 amplificate cu Vrx (eu cred ca conteaza mult amplificarea) K2 coboara mai bine si parca au un sunet mai natural dar nau kikul celor de la Hertz tine de gusturi focalul mie imi pare mai natural dar in momentul de fata eu nu as opta pentru nici unul din ele , eu sunt in cautare , din ce am ascultat pina acuma cel mai aproape de gustul meu sunt Utopia si Iridium.
Bafta si cauta sa le asculti iati mai inti amplificatorul parereamea (eu asta fac)!
Sus
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Joi Oct 04, 2007 12:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hmmmm utopia...as fi curios cum ar suna pe vrx sau genesis pasiv bi-viring Very Happy
Sus
purebhp
Priceput

MesajTrimis: Lun Oct 08, 2007 6:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De azi sunt posesorul unui set de difuzoare Focal K2Power 165KF. M-am hotarat la acestea cu gandul ca voi schimba, daca e nevoie, tweeter-ul cu DLS Iridium.

Mersi
Sus
ceachi
Pasionat

Data înscrierii: 23/Iul/2007

MesajTrimis: Joi Oct 11, 2007 11:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sa le stapinesti sanatos si sa le instalezi cit mai bine!
Sus
purebhp
Priceput

MesajTrimis: Vin Oct 12, 2007 3:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ceachi a scris:
Sa le stapinesti sanatos si sa le instalezi cit mai bine!

Mersi. O sa incerc sa le instalez cat pot eu de bine (usa insonorizata, inel MDF)
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum