| |
| Autor |
Mesaj |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Sâm Oct 28, 2006 11:21 am Titlul subiectului: |
|
|
la ce incinte te referi??? la cele facute pt difuzoare???? ele sunt facute pe comanda dupa preferintele cumparatorului
incintele sunt facute din MDF... ori PAL depinde de DIFUZOR si sunt trapezoidale.... pretul depinde in functie de volumul incintei
ce incinta te-ar interesa sa vad cum pot sa te ajut
_________________ www.rentabenz.ro |
|
| Sus |
|
 |
NoNameX Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 22/Oct/2006 Mesaje: 155 Locație: In Sound
|
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
|
Trimis: Sâm Oct 28, 2006 11:32 am Titlul subiectului: |
|
|
se poate face..... doar ca trebuie sa ma gandesc la un proiect....sa folosim putin fibra de sticla pt aratanjarea difuzoarelor in incinta .. si sa verificam mashina
la 2 difuzoare gto 1502d ma gandesc si eu doar ca o sa manance mult spatiu
|
| Sus |
|
 |

|
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
|
Trimis: Sâm Oct 28, 2006 11:40 am Titlul subiectului: |
|
|
nu as putea sa va fac o estimare a pretului deoarece..... este ceva unic ceea ce vreti dvs sa faceti gandtiva ca nu in fiecare zi este cineva care sa isi puna 4 difuzoare intrun singur portbagaj si pe un santa fe... de aceea trebuie sa ne gandim cum am pozitiona difuzoare in portbagaj si ce ar fi cel mai ideal
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Sâm Oct 28, 2006 11:49 am Titlul subiectului: |
|
|
atunci astept o schema a incintei si un sfat pt alegerea difuzoarelor
eram gata gata sa comand acest subwoofer http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/JBL/GTO_1204BP-D/ dar m-am gandit toata noaptea si am ajuns la concluzia ca cu 1000 RON( poate 100-200 RON in plus sau minus ) pot face ceva mai special care nu are nimeni si o sa se auda si mai puternic nu?????
|
|
| Sus |
|
 |
ELNA Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 411
|
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Sâm Oct 28, 2006 2:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
ca difuzoare bag ori 2 http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/JBL/GTO_1502D/ ori 4 http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/West_Coast_Customs/WCC_124s/ si o incinta care mi-o recomanda ''o_kh3'' ...Ca amplificator ...inca nu m-am gandit deocamdata sa vad subeooferul facut si pe urma ma gandesc la amplificator,condensator,cablaje si altele...Mentionez ca pe masina am linia INFINITY originala MP3,care are 6 boxe de 25 de cm,si scot un sunnet exceptional...nu am iesire low level dar cred ka o sa-mi iau un Adaptor de nivel High-Low.
Asa ca astept o parere despre ce difuzoare sa aleg din cele de mai sus...si in functie de difuzoare imi fac si incinta...
|
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Sâm Oct 28, 2006 11:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sper ca ai luat in calcul si pretul unei incinte pentru difuzoarele alea. In locul acelor WWC eu iti recomand Magnat echivalente, pentru ca au performante mult mai bune (parerea mea).
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/Magnat/Xpress/Xpress_12/. Am simulat, iar 3 dintre ele sunt suficiente pentru a egala 2 JBL 1502 (chiar le-ar depasi "la mustata").
@ELNA: sa stii ca P1222 nu o sa castine niciodata in fata mai multor difuzoare nu cu mult mai slabe. Nu are nici sensibilitatea necesara nici puterea. Singura chestie ar fi ca scoate bass mai fidel, mai liniar, iarasi o chestiune relativa. Si apropo nu are 1000W, are doar 400W.
_________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
|
Trimis: Sâm Oct 28, 2006 11:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
hmm ... da magnat ar fi o idee mai buna.... mai exista si ceva parametrii pe ici pe colo pt difuzoarele alea
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
|
Trimis: Sâm Oct 28, 2006 11:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Parametri dati pe site-ul lor sunt suficienti, dar daca-l cumperi tii dau ei pe toti, ca sa poti vedea absolut toate estimarile grafice.
_________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |

|
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
|
Trimis: Dum Oct 29, 2006 2:27 am Titlul subiectului: |
|
|
Problema ar fi ca acele difuzoare vin deabia peste vreo 2 sapt (am vazut eu pe aici pe undeva). Sper sa ai rabdare sa vina un nou import. Rabdare..... sa iasa treaba cum trebuie, ca e vorba de o investitie serioasa.
Statie iti trebuie:
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/MAGNAT/The_Rock/Rock_Mono_1000/ pt ca cea propusa de tine nu are putere destula, plus ca nu tine la 1 ohm. Difuzoarele au cate 4 Ohm, puse in paralel dau 1 Ohm (sunt si alte lagariposibile dar nu sunt de preferat).
Pacat ca nu ai iesire RCA de la player, si trebbuie sa iei semnal de la un canal high-level.
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Dum Oct 29, 2006 2:37 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu conteaza ...astept...macar sa iasa ceva frumos si sa am totul instalat pe masina pe 1 decembrie sa ma duc cu colindul
Ms de sfatul pt amplificator....
Masina are linie infiniti ku cd/radio/cass/mp3 si 6 boxe de 20 sau 25 de cm ...nus sigur dak are...am vazut aceeasi linie la masinile trimise catre sua care au sub si amplificator din fabrica pe acelasi HU.
Nus ce sa zic....sa desfac bordul??? la un atelier ceva...??? nu prea imi vine ca este noua masina...
|
|
| Sus |
|
 |

|
|
| Sus |
|
 |