Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Gata cu intrebarile.Vreau un sfat profesional.
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
NoNameX
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 22/Oct/2006
Locație: In Sound

MesajTrimis: Vin Oct 27, 2006 6:41 pm    Titlul subiectului: Gata cu intrebarile.Vreau un sfat profesional. Răspunde cu citat (quote)

Ce subwoofer sa imi iau la un pret maxim de 700 RON?
Ce amplificator sa imi iau la 500 RON?

La preturile aste sper sa pot obtine o performanta destul de buna...
Am tot intrebat prieteni ''profesori'' dar fiecare zice in felul lui.
Ramane la aprecierea voastra si daca dau bani pe ele si nu o sa imi placa cum se aude o sa va injur Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Vin Oct 27, 2006 6:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/JBL/Be-Loud_Bass_Pack_DELUXE/

am auzit combinatia si suna super beton,o sa iti placa mult de tot,plus ca o sa faci si impresie de cartier...

si iti mai si raman bani sa le "uzi"

sau

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/Infinity/REF_1200B/
cu
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/JBL/GTO_75.2/
Sus
NoNameX

MesajTrimis: Vin Oct 27, 2006 6:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu te cred ca se aude bine ...chiar acum ma uitam la ele...Dar am un monstru de Hyunday Santa fe care mi-a venit acum 2 zile si are super mult spatiu in interior...crezi ca face fata???
ma gandeam la http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/JBL/GTO_1204BP-D/ dar nu stiu cum se aude band pass-ul pt ca nu am avut niciodata...Si la asta nu stiu daca iti trebuie o statie sau 2 sau una foarte puternica pt ca are 2 difuzoare..
Sus
NoNameX

MesajTrimis: Vin Oct 27, 2006 7:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e si statie vreau tot JBL dar nu cred ca o sa o iau akum deoarece raman fara bani....dar intro luna maxim 2 sigur fac rost de bani....

PS.ai o cinste la fel de puternica ca sub-ul daca ma ajuti sa fac o alegere buna (cinstea cu transport la tine acasa)... Very Happy
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Vin Oct 27, 2006 7:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pt monstrul ala ai nevoie de minim http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/JBL/GTO_601.1/ ...depasesti bugetul,dar daca dispui de bani eu zic ca merita,asta cu conditia sa ai macar un condensator de minim 1.5F...fara nu faci mare treaba ca iti stresezi bateria si o sa se uzeze ametitor de repede.
Sus
NoNameX

MesajTrimis: Vin Oct 27, 2006 7:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aha o sa ma duca undeva la 2200 RON dupa mine cred ca trebuie asa ceva ca sa se auda la o valoare reala http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/JBL/GTO_1201.1/ ....eu am banii de subwoofer dar ramane amplificatorul care este scump... si cred ca o sa o iau pe la sfarsitul lu decembrie...

Am o intrebare...In subwoofer intra doar un canal sau 2 canale?Deoarece am vazut ca are 2 difuzoare...
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Vin Oct 27, 2006 7:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

GTO 601.1 e suficienta... 600W wooferu, 580W statia, merge bine. Daca vrei mai mult, DLS CAD11 ar fi mai potrivita decat GTO 1202.1 pentru reglejele suplimentare pe care le are... (si putere suficienta).
1202.1 e prea puternica si fara un filtru subsonic si reglaje atente risti sa-l prajesti.

Statiile mono au 2 perechi de borne... poti conecta un difuzor la o pereche si unul la cealalta... sunt legate in paralel.
1204BP-D are si el 4 borne, 2 pentru fiecare difuzor.
Pentru a te scuti insa de problema folosirii a 2 cabluri mai are niste cleme metalice care se prind intre cele 2 perechi de borne astfel incat sa fie legate in paralel. In felul asta tragi un singur cablu de la statie la woofer...

PS
Sper sa apelezi la profesionisti pentru instalare si mai ales reglaje... cu astfel de scule poti sa scoti fum daca nu stii exact ce faci si e pacat de banii dati pe ele.
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Vin Oct 27, 2006 7:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si pe langa ca iasa fum mai "arzi" si o gramada de bani,deci cum zice mihai mare grija la reglaje...

oricum nu o sa rezisti prea mult timp in masina cu muzica la maxim...
Sus
NoNameX

MesajTrimis: Vin Oct 27, 2006 8:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am inteles ca band pass-ul nu este la fel de eficient ca bassreflexul dar poate sa coboare la niveluri de sunet impresionante...

Am decis...GTO 1204BP-D sa fie...O sa stau ceva timp cu el in masina de bibelou pt ca statie nu o sa imi iau curad dar sper ca in max o luna jumate sa am si statia..

Cat despre reglaje cred ca voi venii la voi...sa le montati...

Condensator...Ce condensator imi recomandati pt statia asta? vreau ceva care sa fie deajuns si kat mai ieftin...
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Vin Oct 27, 2006 8:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la condensator http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Condensatoare/US_Blaster/USB_5483_1,5F/ cred ca ar fi un mini,si arata si bine Wink

oricum mia asteapta o parere de la mihai sau altii care cunosc mai bine condensatoarele...eu inca nu m-am jucat cu ele ca nu ma tine bugetul...
Sus
NoNameX

MesajTrimis: Vin Oct 27, 2006 8:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La acela ma uitam si eu...Astept de la ei un raspuns pt conddensator...
Stai fara grija ca nici pe mine nu ma duce bugetul...Mama ma mai sponsorizeaza iar tata cand aude de un update de muzica si bass zice sa imi iau gandul.
Deocamdata imi iau subwooferul ca am banii iar statia,cablajele si condensatorul mai tarziu..
Intreb doar ca sa stiu ce sa imi comand sa nu mai stau pe ganduri cand vreau sa comand ceva...Ms...Ai id-messenger? il vreau si eu pt ca este bine sa ai cunoscator cu care sa poti vorbii mereu..Oricum promit ca dupa ce termin cu tot ce am in gand AI O CINSTE DE LA MINE.
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Vin Oct 27, 2006 8:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cel mai bine e sa vorbim aici pe forum,ca poate au si altii nevioe de ce ai si tu nevoie...si plus de asta eu nu stau pe messenger ca nu am rabdare sa scriu atat de mult si cand intru vorbesc 5-10min cu prietena sau daca imi tre ceva muzica sau programe si ies.

cinstea e in ceruri (uitate in avatar sa vezi locatia mea Very Happy ) Laughing Laughing Laughing

o seara placuta
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Vin Oct 27, 2006 9:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

un ampli mai de buget ptr 1204BP-D e GTO 75.4, legi fiecare punte la fiecare difuzor al subului. vei avea exact cat 2 Bass Pack DELUXE la un loc.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Vin Oct 27, 2006 10:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu as recomanda varianta asta... Ca sa sune bine ar trebui sa ai aceleasi reglaje pe ambele difuzoare si e greu de realizat asta.. In plus, 75.4 nu are bass boost decat pe 2 canale, nu pe toate 4. Chiar daca il tii la zero, e posibil totusi sa influenteze semnalul...
75.4 nu este o statie "simetrica", este gandita pentru woofer si 2 difuzoare. Si DLS CA41 are filtre diferite pe canalele AB fata de CD.
Exista alte statii de 4 canale insa care au aceleasi reglaje pe toate canalele (Magnat de exemplu).
Pentru 1204BP-D, cea mai "de buget" solutie cred ca ar fi Magnat RX Mono:
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/MAGNAT/RX/RX_Mono/

Ce parere aveti? (nu e numai ieftina, mai e si buna Smile, cred ca e cea mai buna afacere)
Sus
NoNameX

MesajTrimis: Sâm Oct 28, 2006 11:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cand or sa apara incintele pe BE-LOUD din ce material sunt facute si cam la ce preturi...
Astept raspuns de la un reprezentant BE-LOUD sau de la cineva care stie sigur. Question Cred ca multi le asteptati...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum