Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Golf 4

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Tr1baL

Data înscrierii: 20/Iun/2008

MesajTrimis: Vin Iun 20, 2008 8:25 am    Titlul subiectului: Golf 4 Răspunde cu citat (quote)

Salut ... nu ma prea pricep la astea insa am si eu un Golf 4 si as avea cateva intrebari,si ... recomandari Very Happy

1 ) As vrea o recomandare in materie de difuzoare , pentru spate ... la un golf 4 , claritate/bass ... Mentionez faptu ca dispun de aproximativ 220RON

2 ) Daca shtie cineva cate iesiri, si catzi W are Radio-CD original VW Golf (BETTA) , si cat mai multe detalii despre casetofon.

Deocamdata atat. Multumesc anticipat si astept cat mai multe raspunsuri pe aceasta tema. Thnx
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Iun 20, 2008 5:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dc nu ai boxe pe spate, nici iesiri nu ai! Are 2x20w Din.
De problema asta m-am lovit si eu, si am schimbat tot, iar acum vand tot.
Cel mai bine cumperi niste sisteme pt fata si un amplificator, iar cele de pe fata le muti pe spate pe iesirile casului..
dc vrei bass, cumpara un sub si termini problema.
Sus
Tr1baL

MesajTrimis: Sâm Iun 21, 2008 8:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Frate ... eu am casetofon si CD-Player ... si e 4X ... pe spate nu vreau in usa , vreau la portbagaj, in prostia aia de la luneta. Nu vreau neaparat bass , vreau claritate ... sa fie clare , am inteles ca ... Coustic X693 ar fi pe placul meu,insa vruiam si o a doua parere. Cu subwooferu ... e deja prea mult,nu-s fan VOLUME :) Thnx oricum !
Sus
Tr1baL

MesajTrimis: Vin Iun 27, 2008 3:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deci ... tinand cont ca am si CD player ( original ) si Radio-Casetofon pe acel golf , e posibil sa am 4iesiri ? :| Nimeni ? ... thnx
Sus
dBaddicted

Data înscrierii: 07/Apr/2008

MesajTrimis: Sâm Iun 28, 2008 11:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vrei bas si claritate..daca "creierul" e slab cum vrei sa le obtii?Pe spate merg ovalele, mai pune la difuzoare cv bani, si asculta dieci 6x9, direct pe player..daca nu esti multumit schimba neaparat playerul!
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Mar Iul 08, 2008 2:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Permite-mi sa iti recomand ceva. Schimba Radio-CD-ul stock si pentru moment mergi in continuare pe boxele de fabrica. Plusul de calitate a sunetului va fi simtitor mai mare in acest caz decat in cazul in care pastrezi player-ul de fabrica si schimbi doar boxele. Ca player, in zona ta de buget, iti recomand Alpine CDE 9870RM sau, pentru o mai buna integrare in cromatica bordului de VW, Pioneer DEH2000MPB.
Sus
Tr1baL

MesajTrimis: Mar Iul 08, 2008 4:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok.O sa iau Pioneer, deja eram hotarat asupra lui ... insa vreau sa iau si 2 difuzoare, in acelasi timp(aceeasi comanda) ....
Ai vreun sfat? Vreo recomandare? ... pana-n 220 RON :|
( Nu shtiu dimensiuniile diagonala/adancime ) ... insa daca le cunosti tu ar fi perfect ,cred ca diagonala e de 13-16 ( ceva pe acolo ) ? ...

Astept raspuns. Thnx !

Si inca ceva : Daca cumpar Casetofon (3mil200) + Boxe ( si trece comanda de 4 milioane ) transportu e gratuit ? ... sau trebuie sa platesc transport / bucata... ?
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Iul 09, 2008 3:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pe spate iti recomand Hifonics ZXi63 - detalii la http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HIFONICS/ZEUS_ZXi_63/

Ai nevoie de inele de 16.5cm pentru montarea difuzoarelor.

Transportul este gratuit.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum