| |
| Autor |
Mesaj |
Tr1baL
Data înscrierii: 20/Iun/2008 Mesaje: 5
|
Trimis: Vin Iun 20, 2008 8:25 am Titlul subiectului: Golf 4 |
|
|
Salut ... nu ma prea pricep la astea insa am si eu un Golf 4 si as avea cateva intrebari,si ... recomandari
1 ) As vrea o recomandare in materie de difuzoare , pentru spate ... la un golf 4 , claritate/bass ... Mentionez faptu ca dispun de aproximativ 220RON
2 ) Daca shtie cineva cate iesiri, si catzi W are Radio-CD original VW Golf (BETTA) , si cat mai multe detalii despre casetofon.
Deocamdata atat. Multumesc anticipat si astept cat mai multe raspunsuri pe aceasta tema. Thnx |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Vin Iun 20, 2008 5:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dc nu ai boxe pe spate, nici iesiri nu ai! Are 2x20w Din.
De problema asta m-am lovit si eu, si am schimbat tot, iar acum vand tot.
Cel mai bine cumperi niste sisteme pt fata si un amplificator, iar cele de pe fata le muti pe spate pe iesirile casului..
dc vrei bass, cumpara un sub si termini problema. |
|
| Sus |
|
 |
Tr1baL
|
Trimis: Sâm Iun 21, 2008 8:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Frate ... eu am casetofon si CD-Player ... si e 4X ... pe spate nu vreau in usa , vreau la portbagaj, in prostia aia de la luneta. Nu vreau neaparat bass , vreau claritate ... sa fie clare , am inteles ca ... Coustic X693 ar fi pe placul meu,insa vruiam si o a doua parere. Cu subwooferu ... e deja prea mult,nu-s fan VOLUME :) Thnx oricum ! |
|
| Sus |
|
 |
Tr1baL
|
Trimis: Vin Iun 27, 2008 3:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Deci ... tinand cont ca am si CD player ( original ) si Radio-Casetofon pe acel golf , e posibil sa am 4iesiri ? :| Nimeni ? ... thnx |
|
| Sus |
|
 |
dBaddicted
Data înscrierii: 07/Apr/2008 Mesaje: 26
|
Trimis: Sâm Iun 28, 2008 11:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Vrei bas si claritate..daca "creierul" e slab cum vrei sa le obtii?Pe spate merg ovalele, mai pune la difuzoare cv bani, si asculta dieci 6x9, direct pe player..daca nu esti multumit schimba neaparat playerul! |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Mar Iul 08, 2008 2:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Permite-mi sa iti recomand ceva. Schimba Radio-CD-ul stock si pentru moment mergi in continuare pe boxele de fabrica. Plusul de calitate a sunetului va fi simtitor mai mare in acest caz decat in cazul in care pastrezi player-ul de fabrica si schimbi doar boxele. Ca player, in zona ta de buget, iti recomand Alpine CDE 9870RM sau, pentru o mai buna integrare in cromatica bordului de VW, Pioneer DEH2000MPB. |
|
| Sus |
|
 |
Tr1baL
|
Trimis: Mar Iul 08, 2008 4:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
ok.O sa iau Pioneer, deja eram hotarat asupra lui ... insa vreau sa iau si 2 difuzoare, in acelasi timp(aceeasi comanda) ....
Ai vreun sfat? Vreo recomandare? ... pana-n 220 RON :|
( Nu shtiu dimensiuniile diagonala/adancime ) ... insa daca le cunosti tu ar fi perfect ,cred ca diagonala e de 13-16 ( ceva pe acolo ) ? ...
Astept raspuns. Thnx !
Si inca ceva : Daca cumpar Casetofon (3mil200) + Boxe ( si trece comanda de 4 milioane ) transportu e gratuit ? ... sau trebuie sa platesc transport / bucata... ? |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
|
| Sus |
|
 |
|