Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

golf mk3 by otzy
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 18, 19, 20  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Joi Ian 15, 2009 10:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

otzy a scris:
..
da da, e ala de la tine Razz
..

eu nu am asa ceva de vanzare Confused . sau cel putin nu am avut la vanzare..
in orice caz, sa il forjezi sanatos Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Joi Ian 15, 2009 10:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Razz n-am zis ca e al tau, e ala ce o fost la tine Laughing sau nu o ajuns? e ala care are sigiliu rupt Razz
Pigoo

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Joi Ian 15, 2009 10:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

acum am inteles Laughing Wink
si eu tot pt sistemul de pe fata il luasem ... Razz
e ok, numai ca.. am eu piticii mei Laughing ...
deci eu sunt cel cu probleme, nu amplificatorul. deaia l-am returnat Rolling Eyes
Sus
otzy
Audiofil

MesajTrimis: Vin Ian 16, 2009 11:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

a ajuns mac mp 4000, l-am montat azi cam pe fuga din cauza vremii neplacute, a nins azi in timisoara...

primele concluzii:

usile stock de la dacie sunt mai bune decat usile stock de golf...
se simte nevoia insonorizarii...

multe de facut, prea putin timp si nici vremea nu ajuta

providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Vin Ian 16, 2009 11:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai daca nu ma insel difuzoarele se prind pe fata de plastic la tine nu?oricum la tine intra super un sistem pe 3 cai,locul ala de inalte de fabrica gazduieste excelent o medie,testat si eu si suna super Wink
otzy
Audiofil

MesajTrimis: Vin Ian 16, 2009 11:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

providius a scris:
pai daca nu ma insel difuzoarele se prind pe fata de plastic la tine nu?oricum la tine intra super un sistem pe 3 cai,locul ala de inalte de fabrica gazduieste excelent o medie,testat si eu si suna super Wink

da da...se prind pe fata de plastic care zbarnaie ca dracu...n-are pic de bass usa asta Crying or Very sad

cam aia as vrea sa fac: mediile in locul unde vin tw din fabrica, tw pe stalpi si un midbas frumusel...

vreau sa copiez putin ce-ai avut tu prin masina Twisted Evil

dar toate astea sunt in plan pentru urmatoarea masina, nu as vrea sa investesc bani in insonorizari si alte matanii pentru ca vreau sa schimb masina in viitorul relativ apropiat...

ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Sâm Ian 17, 2009 12:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

otzy a scris:
providius a scris:

da da...se prind pe fata de plastic care zbarnaie ca dracu...n-are pic de bass usa asta Crying or Very sad

cam aia as vrea sa fac: mediile in locul unde vin tw din fabrica, tw pe stalpi si un midbas frumusel...

vreau sa copiez putin ce-ai avut tu prin masina Twisted Evil

dar toate astea sunt in plan pentru urmatoarea masina, nu as vrea sa investesc bani in insonorizari si alte matanii pentru ca vreau sa schimb masina in viitorul relativ apropiat...

Daca o schimbi in viitorul tare apropiat, atunci eu zic ca nu merita extrem de multa investie / munca in usile alea. Pacat ca insonorizarea nu creste valoarea de revanzare Sad

Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Sâm Ian 17, 2009 10:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cel mai usor lucru ce il poti face e sa tai plasticul din interiorul usii pe care se prinde difuzorul(ai grija sa nu distrugi locasul in care intra grila de plastic)si sa pui 1,2 inele de mdf direct pe tabla,asa sigur rezolvi o prindere buna la dif iar din exterior va arata ca stock dar ca si sunet sigur va fi mai bun,iar investitie practic zero(nu e asa de greu de facut doua inele din pal,mdf)putina munca,eu am observat ca pana acum la toti prietenii mei care s-au inspirat din experienta mea toti au sarit direct la nivelul mediu si nu apreciaza ce au reusit,dar cand te chinui ceva mai mult timp si iese cum vrei,sau macar mult mai bine decat inainte,vezi imbunatatirile dupa fiecare pas, te bucuri mai mult de ce ai.bafta
otzy
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Ian 17, 2009 1:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ssrli a scris:

Daca o schimbi in viitorul tare apropiat, atunci eu zic ca nu merita extrem de multa investie / munca in usile alea. Pacat ca insonorizarea nu creste valoarea de revanzare Sad

viitorul nu stiu exact cand o sa fie, da ma gandesc ca 300 lei cat m-ar costa o insonorizare medie la usi as putea sa-i cheltuiesc ( pierd ) ca o sa mai ascult muzica in masina asta cel putin un an, un an juma.

asta pe partea de investitie. Pe partea de munca o iau ca pe experienta Razz, urmatoarele usi o sa-mi iasa si mai bine Razz

providius a scris:
cel mai usor lucru ce il poti face e sa tai plasticul din interiorul usii pe care se prinde difuzorul(ai grija sa nu distrugi locasul in care intra grila de plastic)si sa pui 1,2 inele de mdf direct pe tabla,asa sigur rezolvi o prindere buna la dif iar din exterior va arata ca stock dar ca si sunet sigur va fi mai bun,iar investitie practic zero(nu e asa de greu de facut doua inele din pal,mdf)putina munca,eu am observat ca pana acum la toti prietenii mei care s-au inspirat din experienta mea toti au sarit direct la nivelul mediu si nu apreciaza ce au reusit,dar cand te chinui ceva mai mult timp si iese cum vrei,sau macar mult mai bine decat inainte,vezi imbunatatirile dupa fiecare pas, te bucuri mai mult de ce ai.bafta

am mai discultat putin si cu adi despre cum as putea sa aranjez usa si dupa cum ai zis si tu cu ceva inele de mdf as putea sa prind difuzorul direct de tabla,fata de usa sa-l acopere si masca sa ascunda imperfectiunile Razz

eu numa pas cu pas pot sa fac investitiile pentru ca banii se fac greu si se dau usor Razz

multumesc de idei

providius
Priceput

MesajTrimis: Sâm Ian 17, 2009 7:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

otzy a scris:

eu numa pas cu pas pot sa fac investitiile pentru ca banii se fac greu si se dau usor Razz

tu cum crezi ca am ajuns si noi restul unde suntem,ca nu ne-a dat nimeni bani sa facem totul odata,incet,incet,eu de ex.usile mi le-am antifonat 2 ani Laughing de la primul strat de stinger ce l-am pus pe ele pana la cum sunt acum,si daca ar fi sa o iau de la inceput as face lucruri si mai adevarate cu mai putini bani dar asta e,din greseli invata omul,iar sa dau acum totul jos sa ma apuc din nou.....mult prea costisitor.bafta si rabdare Wink

otzy
Audiofil

MesajTrimis: Dum Ian 18, 2009 12:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

providius a scris:
otzy a scris:

tu cum crezi ca am ajuns si noi restul unde suntem,ca nu ne-a dat nimeni bani sa facem totul odata,incet,incet,eu de ex.usile mi le-am antifonat 2 ani Laughing de la primul strat de stinger ce l-am pus pe ele pana la cum sunt acum,si daca ar fi sa o iau de la inceput as face lucruri si mai adevarate cu mai putini bani dar asta e,din greseli invata omul,iar sa dau acum totul jos sa ma apuc din nou.....mult prea costisitor.bafta si rabdare Wink

ms ovi. bafta si tie si mult spor Smile

taz21
Pasionat

Data înscrierii: 23/Oct/2006
Locație: Jud. C-ta

MesajTrimis: Dum Feb 01, 2009 10:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

providius a scris:
cel mai usor lucru ce il poti face e sa tai plasticul din interiorul usii pe care se prinde difuzorul(ai grija sa nu distrugi locasul in care intra grila de plastic)si sa pui 1,2 inele de mdf direct pe tabla,asa sigur rezolvi o prindere buna la dif iar din exterior va arata ca stock dar

Sigur merge facut asa ceva la usa de G3?
Mi se pare locul cam mare acolo si nu stiu daca te poti prinde cu inelele de tabla.
Bafta
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Lun Feb 02, 2009 12:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

taz21 a scris:
providius a scris:
cel mai usor lucru ce il poti face e sa tai plasticul din interiorul usii pe care se prinde difuzorul(ai grija sa nu distrugi locasul in care intra grila de plastic)si sa pui 1,2 inele de mdf direct pe tabla,asa sigur rezolvi o prindere buna la dif iar din exterior va arata ca stock dar

Sigur merge facut asa ceva la usa de G3?
Mi se pare locul cam mare acolo si nu stiu daca te poti prinde cu inelele de tabla.
Bafta

Impossible is nothing Laughing

Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Lun Feb 02, 2009 9:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

got that right adi,daca vrei poti,ca e mai greu decat la alte masini,de acord,dar se poate.....
taz21
Pasionat

Data înscrierii: 23/Oct/2006
Locație: Jud. C-ta

MesajTrimis: Lun Feb 02, 2009 8:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu am zis ca e imposibil. Dar vroiam sa stiu daca ati facut asa ceva sau ati vazut la vreo masina.
Niste poze ar fi bune pt. inspiratie. Very Happy

DSC04880.JPG
 Description:
 Filesize:  212.82 KB
 Viewed:  248 Time(s)

DSC04880.JPG

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 18, 19, 20  Următoare
Pagina 11 din 20

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum