|
|
|
Autor |
Mesaj |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Joi Ian 15, 2009 10:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
otzy a scris: | ..
da da, e ala de la tine
.. |
eu nu am asa ceva de vanzare . sau cel putin nu am avut la vanzare..
in orice caz, sa il forjezi sanatos
|
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Joi Ian 15, 2009 10:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
n-am zis ca e al tau, e ala ce o fost la tine sau nu o ajuns? e ala care are sigiliu rupt
_________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Joi Ian 15, 2009 10:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
acum am inteles
si eu tot pt sistemul de pe fata il luasem ...
e ok, numai ca.. am eu piticii mei ...
deci eu sunt cel cu probleme, nu amplificatorul. deaia l-am returnat
|
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Vin Ian 16, 2009 11:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
a ajuns mac mp 4000, l-am montat azi cam pe fuga din cauza vremii neplacute, a nins azi in timisoara...
primele concluzii:
usile stock de la dacie sunt mai bune decat usile stock de golf...
se simte nevoia insonorizarii...
multe de facut, prea putin timp si nici vremea nu ajuta
_________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
|
Trimis: Vin Ian 16, 2009 11:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai daca nu ma insel difuzoarele se prind pe fata de plastic la tine nu?oricum la tine intra super un sistem pe 3 cai,locul ala de inalte de fabrica gazduieste excelent o medie,testat si eu si suna super
_________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Vin Ian 16, 2009 11:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
providius a scris: | pai daca nu ma insel difuzoarele se prind pe fata de plastic la tine nu?oricum la tine intra super un sistem pe 3 cai,locul ala de inalte de fabrica gazduieste excelent o medie,testat si eu si suna super  |
da da...se prind pe fata de plastic care zbarnaie ca dracu...n-are pic de bass usa asta
cam aia as vrea sa fac: mediile in locul unde vin tw din fabrica, tw pe stalpi si un midbas frumusel...
vreau sa copiez putin ce-ai avut tu prin masina
dar toate astea sunt in plan pentru urmatoarea masina, nu as vrea sa investesc bani in insonorizari si alte matanii pentru ca vreau sa schimb masina in viitorul relativ apropiat...
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Sâm Ian 17, 2009 12:23 am Titlul subiectului: |
|
|
otzy a scris: | providius a scris: | pai daca nu ma insel difuzoarele se prind pe fata de plastic la tine nu?oricum la tine intra super un sistem pe 3 cai,locul ala de inalte de fabrica gazduieste excelent o medie,testat si eu si suna super  |
da da...se prind pe fata de plastic care zbarnaie ca dracu...n-are pic de bass usa asta
cam aia as vrea sa fac: mediile in locul unde vin tw din fabrica, tw pe stalpi si un midbas frumusel...
vreau sa copiez putin ce-ai avut tu prin masina
dar toate astea sunt in plan pentru urmatoarea masina, nu as vrea sa investesc bani in insonorizari si alte matanii pentru ca vreau sa schimb masina in viitorul relativ apropiat... |
Daca o schimbi in viitorul tare apropiat, atunci eu zic ca nu merita extrem de multa investie / munca in usile alea. Pacat ca insonorizarea nu creste valoarea de revanzare
_________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Sâm Ian 17, 2009 10:49 am Titlul subiectului: |
|
|
cel mai usor lucru ce il poti face e sa tai plasticul din interiorul usii pe care se prinde difuzorul(ai grija sa nu distrugi locasul in care intra grila de plastic)si sa pui 1,2 inele de mdf direct pe tabla,asa sigur rezolvi o prindere buna la dif iar din exterior va arata ca stock dar ca si sunet sigur va fi mai bun,iar investitie practic zero(nu e asa de greu de facut doua inele din pal,mdf)putina munca,eu am observat ca pana acum la toti prietenii mei care s-au inspirat din experienta mea toti au sarit direct la nivelul mediu si nu apreciaza ce au reusit,dar cand te chinui ceva mai mult timp si iese cum vrei,sau macar mult mai bine decat inainte,vezi imbunatatirile dupa fiecare pas, te bucuri mai mult de ce ai.bafta
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Sâm Ian 17, 2009 1:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
ssrli a scris: |
Daca o schimbi in viitorul tare apropiat, atunci eu zic ca nu merita extrem de multa investie / munca in usile alea. Pacat ca insonorizarea nu creste valoarea de revanzare  |
viitorul nu stiu exact cand o sa fie, da ma gandesc ca 300 lei cat m-ar costa o insonorizare medie la usi as putea sa-i cheltuiesc ( pierd ) ca o sa mai ascult muzica in masina asta cel putin un an, un an juma.
asta pe partea de investitie. Pe partea de munca o iau ca pe experienta , urmatoarele usi o sa-mi iasa si mai bine
providius a scris: | cel mai usor lucru ce il poti face e sa tai plasticul din interiorul usii pe care se prinde difuzorul(ai grija sa nu distrugi locasul in care intra grila de plastic)si sa pui 1,2 inele de mdf direct pe tabla,asa sigur rezolvi o prindere buna la dif iar din exterior va arata ca stock dar ca si sunet sigur va fi mai bun,iar investitie practic zero(nu e asa de greu de facut doua inele din pal,mdf)putina munca,eu am observat ca pana acum la toti prietenii mei care s-au inspirat din experienta mea toti au sarit direct la nivelul mediu si nu apreciaza ce au reusit,dar cand te chinui ceva mai mult timp si iese cum vrei,sau macar mult mai bine decat inainte,vezi imbunatatirile dupa fiecare pas, te bucuri mai mult de ce ai.bafta |
am mai discultat putin si cu adi despre cum as putea sa aranjez usa si dupa cum ai zis si tu cu ceva inele de mdf as putea sa prind difuzorul direct de tabla,fata de usa sa-l acopere si masca sa ascunda imperfectiunile
eu numa pas cu pas pot sa fac investitiile pentru ca banii se fac greu si se dau usor
multumesc de idei
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Sâm Ian 17, 2009 7:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
otzy a scris: |
eu numa pas cu pas pot sa fac investitiile pentru ca banii se fac greu si se dau usor
|
tu cum crezi ca am ajuns si noi restul unde suntem,ca nu ne-a dat nimeni bani sa facem totul odata,incet,incet,eu de ex.usile mi le-am antifonat 2 ani de la primul strat de stinger ce l-am pus pe ele pana la cum sunt acum,si daca ar fi sa o iau de la inceput as face lucruri si mai adevarate cu mai putini bani dar asta e,din greseli invata omul,iar sa dau acum totul jos sa ma apuc din nou.....mult prea costisitor.bafta si rabdare
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Dum Ian 18, 2009 12:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
providius a scris: | otzy a scris: |
|
tu cum crezi ca am ajuns si noi restul unde suntem,ca nu ne-a dat nimeni bani sa facem totul odata,incet,incet,eu de ex.usile mi le-am antifonat 2 ani de la primul strat de stinger ce l-am pus pe ele pana la cum sunt acum,si daca ar fi sa o iau de la inceput as face lucruri si mai adevarate cu mai putini bani dar asta e,din greseli invata omul,iar sa dau acum totul jos sa ma apuc din nou.....mult prea costisitor.bafta si rabdare  |
ms ovi. bafta si tie si mult spor
|
Sus |
|
 |
taz21 Pasionat
Data înscrierii: 23/Oct/2006 Mesaje: 75 Locație: Jud. C-ta
|
Trimis: Dum Feb 01, 2009 10:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
providius a scris: | cel mai usor lucru ce il poti face e sa tai plasticul din interiorul usii pe care se prinde difuzorul(ai grija sa nu distrugi locasul in care intra grila de plastic)si sa pui 1,2 inele de mdf direct pe tabla,asa sigur rezolvi o prindere buna la dif iar din exterior va arata ca stock dar |
Sigur merge facut asa ceva la usa de G3?
Mi se pare locul cam mare acolo si nu stiu daca te poti prinde cu inelele de tabla.
Bafta
|
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Lun Feb 02, 2009 12:37 am Titlul subiectului: |
|
|
taz21 a scris: | providius a scris: | cel mai usor lucru ce il poti face e sa tai plasticul din interiorul usii pe care se prinde difuzorul(ai grija sa nu distrugi locasul in care intra grila de plastic)si sa pui 1,2 inele de mdf direct pe tabla,asa sigur rezolvi o prindere buna la dif iar din exterior va arata ca stock dar |
Sigur merge facut asa ceva la usa de G3?
Mi se pare locul cam mare acolo si nu stiu daca te poti prinde cu inelele de tabla.
Bafta |
Impossible is nothing
_________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Lun Feb 02, 2009 9:41 am Titlul subiectului: |
|
|
got that right adi,daca vrei poti,ca e mai greu decat la alte masini,de acord,dar se poate.....
|
Sus |
|
 |
taz21 Pasionat
Data înscrierii: 23/Oct/2006 Mesaje: 75 Locație: Jud. C-ta
|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|