Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ground Zero?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
themichael
Pasionat

Data înscrierii: 15/Ian/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Feb 21, 2007 5:50 pm    Titlul subiectului: Ground Zero? Răspunde cu citat (quote)

Salut,ma uitam si eu pe la astia de la ground zero si am vazut ca au preturi bunicele pentru ce puteri sunt specificate la difuzoare. stie cineva in ce tara sunt facute? ati auzit de ei? am vazut ca au si preturi astronomice dar au si acceptabile. ce parere aveti despre http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZRC_16X/ ??? merci frumos!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
NIX
Pasionat

MesajTrimis: Mie Feb 21, 2007 8:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt facute in Germania, din cate stiu eu.
Dif-urile astea sunt bune, dar trebuie sa ai cu ce sa dai in ele ca sa sune ca lumea Wink

mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Feb 21, 2007 8:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu toate produsele GZ sunt "made in Germany". Doar cateva din gamele superioare.
Totul se face in Asia in zilele noastre si trebuie sa ne obisnuim cu asta. Bune sau mai putin bune, astea sunt.
Toate sculele care inca se mai fac prin Europa au preturi pe masura.
Sus
themichael
Pasionat

MesajTrimis: Joi Feb 22, 2007 2:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da,ai dreptate Mihai. Adevarul e,ca eu de fapt vroiam sa intreb din ce tara provine firma 'mama' ca ma gandeam ca le fac in Asia. Si Pioneer care le am pe spate tot 'made in China' sunt. Eram curios doar ce origine au. Deci sunt bune,nu sunt niste no name-uri,gen Domotec,sa cedeze imediat,doar sub puterea player-ului! Le trebuie amflificare,nu? Dar fara,o sa se auda macar acceptabil?
Sus
NIX
Pasionat

MesajTrimis: Joi Feb 22, 2007 9:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Firma mama e din Germania, dupa cum am zis si in primul post Razz

Firma nu este no-name, e una din firmele de top Very Happy

Fara amplificare nu cred c-o sa se auda cine stie ce, din pacate Crying or Very sad

themichael
Pasionat

MesajTrimis: Joi Feb 22, 2007 5:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok. Merci,Nix. O sa imi iau la un moment dat si o statie,deci as vrea sa imi iau inca de pe acum unele puternice ca sa nu le mai schimb. Ce zici,e cea mai buna alegere la banii astia? Adica pana in 4mil ma intereseaza! Sa aiba si putere(wati rms),sa se auda si bine si sa se incadreze in suma aia. Ai vreo idee mai buna? Apreciez ajutorul!
Sus
NIX
Pasionat

MesajTrimis: Joi Feb 22, 2007 8:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai la banii aia cred ca au cei mai multi watti Smile

Daca mai pui cam 1 mil cred ca ai putea sa te uiti si la niste sisteme DLS sau Focal.

Oricum asteptam si sfatul celor mai in masura sa-l dea Razz

PS: GZ e recunoscuta pentru SPL, mai ales (in principiu basul e ceva mai energic decat la Hertz, DLS sau Focal - asta fiind o opinie pur personala)

themichael
Pasionat

MesajTrimis: Vin Feb 23, 2007 5:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Aha,pai daca e asa,e bine. eu asta si vreau,un bass mai pronuntat si sa se auda cat mai tare. ok,merci
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum